Alleen Elvis blijft bestaan

Afleveringen
1:35:13

Ivo Van Hove

Verlopen 4,2 475 x
De prijzenkast van theaterregisseur Ivo Van Hove barst uit zijn voegen, met alleen dit jaar twee Tony Awards en de prijs voor Algemene Culturele Verdienste.
1:33:07

Herman Selleslags

Verlopen 3,5 221 x
Noem Herman Selleslags gerust de pionier van de Belgische rockfotografie. The Beatles, The Stones, Ike en Tina, Zappa: hij stond altijd op de eerste rij.
1:30:48

Sacro GRA

Verlopen 4,0 99 x
Sacro GRA schetst het leven langs de A90, de ringweg rond de stad Rome. Het is de eerste documentaire die op het Filmfestival van Venetië de Gouden Leeuw won.
1:32:17

Barbara Baert

Verlopen 4,3 307 x
Barbara Baert is gespecialiseerd in middeleeuwse beeldcultuur. Eerder dit jaar won ze de Francqui-prijs, de hoogste wetenschappelijke onderscheiding in België.
1:33:49

Wim Opbrouck

Verlopen 4,5 442 x
Spelen is wat Wim Opbrouck doet: als acteur en als muzikant. Hij was artistiek leider van NTGent en werd twee keer genomineerd voor de prestigieuze Louis d’Or.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.