Alleen Elvis blijft bestaan

Afleveringen
1:30:48

Sacro GRA

4,0 36 x
Sacro GRA schetst het leven langs de A90, de ringweg rond de stad Rome. Het is de eerste documentaire die op het Filmfestival van Venetië de Gouden Leeuw won.
1:32:17

Barbara Baert

4,3 167 x
Barbara Baert is gespecialiseerd in middeleeuwse beeldcultuur. Eerder dit jaar won ze de Francqui-prijs, de hoogste wetenschappelijke onderscheiding in België.
1:33:49

Wim Opbrouck

4,0 358 x
Spelen is wat Wim Opbrouck doet: als acteur en als muzikant. Hij was artistiek leider van NTGent en werd twee keer genomineerd voor de prestigieuze Louis d’Or.
1:25:02

The Wolfpack

3,0 52 x
Zes broers en hun zus groeien in afzondering op in een appartement in Manhattan. Pas wanneer ze op verkenning besluiten te gaan, gaat de wereld voor hen open.
1:34:19

Fikry El Azzouzi

4,3 150 x
Schrijver en theatermaker Fikry El Azzouzi kent de kracht van het woord en aarzelt niet om ze te gebruiken. In 2015 won hij de Arkprijs voor het Vrije Woord.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.