Als De Dijken Breken

Afleveringen

2 januari 2017

2,3 721 x
Het water trekt weg en langzaam wordt er weer naar de toekomst gekeken.

De breuk in de familie Wienesse is compleet

3,0 119 x
Wanneer Marion en Robert besluiten samen te blijven voor hun dochters, geven Naomi en Britt allebei aan ergens anders verder te willen.

Een gevaarlijke ontmoeting

4,0 84 x
Samir ziet geen enkele toekomst meer voor zich. Voor hem wordt steeds duidelijker: de minister-president is verantwoordelijk voor zijn verlies!

Geen deal met de Belgen

3,0 94 x
Minister-president Kreuger is niet zinnens om zich neer te leggen bij de deal die gemaakt is door zijn regering. Hij werkt een eigen alternatief plan uit.

Is vluchten een optie?

2,7 145 x
Ronnie wil met zijn familie naar het buitenland. Sonja twijfelt of ze wel nog een toekomst hebben.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.