Aspe

Laatste aflevering
48:00
Aspe

Van In en zijn team zetten alles op alles om Sarah terug te vinden. Hun vastberadenheid en doorzetting worden zwaar op de proef gesteld en iedereen zal tot het uiterste moeten gaan. Voorlopig is er echter geen spoor van haar of haar ontvoerders. Het onderzoek leidt de speurders ...

Aspe gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 10
47:00
Dokter Depuydt, kandidaat-directeur van het AZ Sint-Jan, verdrinkt tijdens het kitesurfen. Het team van Van In ontdekt dat het geen ongeval was. Guido Versavel is compleet overstuur wanneer in een krakerspand het lichaam wordt gevonden van Karolien Dergent, de 17-jarige dochter van een collega met wie hij heeft samengewerk...
50:00
De twintigjarige Ellen Wesenbeek wordt dood teruggevonden in de tuin van een appartementsgebouw. Op het eerste gezicht lijkt het zelfmoord, maar dan blijken er toch voldoende aanwijzingen te zijn om de zaak grondiger te onderzoeken. Vooral het spoor van de jaloerse stiefmoeder lijkt veelbelovend.Omdat het team nog altijd o...
46:00
Bertrand Deroo, topman van Finvest, wordt vermoord aangetroffen in zijn hotelkamer. Onderzoek wijst uit dat Deroo de avond voordien had deelgenomen aan een sleutelparty, georganiseerd door Marc Verhaegen, de manager van het hotel. Al snel blijkt dat Verhaegen de speurders niet alles heeft verteld. Het team van de eerste da...
46:00
Langs een verlaten weg wordt het levenloze lichaam gevonden van Barbara Moens, een 42-jarige pianolerares. In de buurt vinden de speurders nog twee vrouwenlichamen. Wellicht werden de drie het slachtoffer van een seriemoordenaar. De speurders zoeken ook een verband met een oudere zaak.
49:00
In het Astridpark wordt het lichaam gevonden van een jongeman. Uit een eerste analyse blijkt dat het om een drugsgebruiker gaat. Onderzoek in het drugsmilieu levert echter niets op. Dankzij een internationaal opsporingsbericht komt wat later aan het licht dat het gaat om Arthur Monbaillu, een jonge Fransman.
48:00
Op klaarlichte dag wordt de tienjarige Sofie Bynens ontvoerd terwijl ze onderweg is naar school. Voorlopig zijn er geen getuigen. Opvallend is dat zes jaar eerder op dezelfde locatie ook al een tienjarig meisje werd ontvoerd. Het onderzoek komt in een stroomversnelling terecht wanneer er toch een getuige blijkt te zijn.
47:00
Zakenman Armand Verbeeck wordt dood aangetroffen in zijn thuiskantoor. Op het eerste gezicht lijkt het een gewone roofmoord, maar dan ontdekken de speurders dat Verbeeck een zwaar conflict had met enkele familieleden. De zaak wordt nog complexer wanneer de weduwe van Verbeeck een affaire blijkt te hebben met wetsdokter Leo...
46:00
Na de dodelijke aanslag op Thiery Konings, de zoon van drugsbaron Antoon Konings, ligt inspecteur Cockx met zware verwondingen in het ziekenhuis. Van In en zijn team zetten alles op alles om de daders van de aanslag te vinden. Daarnaast voeren ze ook een onderzoek naar de moord op de boekhouder van Victor Speliers, een con...
Seizoen 1
1:22:00
Pieter Van In onderzoekt de vondst van een pink op het parkeerterrein van het Concertgebouw. Tegelijkertijd doet hij onderzoek naar een home- en carjacking bij Paul Verfaille. Pieter ontdekt dat de zaken met elkaar in verbinding staan.
1:14:00
De Spaanse premier staat op het punt om Brugge te bezoeken. Wanneer een man door twee Spanjaarden wordt vermoord, ontdekt Pieter van In dat de ETA bezig is met het beramen van een aanslag.
1:18:00
Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand. Hij werd tot aan zijn nek ingegraven in het zand en heeft een rubberen SM-speeltje in zijn mond. Pieter van Ins onderzoek brengt hem naar vrienden met wie Minne de avond ervoor op stap was.
1:24:00
Hannelore Martens is verrast wanneer haar jeugdliefde Valentijn Heydens na jaren om haar hulp vraagt omdat zijn vader wordt bedreigd. Wanneer die kort daarop wordt vermoord, ontdekt van In dat Valentijn Hannelore als alibi heeft gebruikt.
1:22:00
Patrick Claes, een rijke beursmakelaar en wapenverzamelaar, wordt in zijn huis overvallen. De inbrekers plunderen zijn verzameling antieke pistolen en ook een cd-rom waarop zijn zaken met de Russische maffia staan geschreven wordt gestolen.
1:27:00
Pieter Van In krijgt journaliste Saartje Maes over de vloer voor een reportage. Niet alleen in het onderzoek naar de sekte zorgt Saartje voor verwarring, maar ook bij de hoogzwangere Hannelore is haar slanke verschijning een doorn in het oog.
1:22:00
Bij de vooraanstaande juwelier Ludovic Degroof is ingebroken. De dieven hebben niets meegenomen. Ze hebben wel alle juwelen opgelost in een bokaal koningswater. In de kluis hebben ze een brief achtergelaten met daarop een vreemd vierkant.
1:26:00
Nabij een gerestaureerde boerderij wordt een lijk ontdekt. Van In komt erachter dat de boerderij diende als lustoord voor prominente figuren. Hij komt op het spoor van een uiterst rechtse groepering.
1:17:00
Brugge wordt opgeschrikt door een bomaanslag. Hoofdinspecteur Pieter Van In en inspecteur Guido Versavel ontdekken een internationaal complot van reisorganisatoren en vastgoedmakelaars. Die willen van Brugge een toeristisch Disneyland maken.
Seizoen 10
46:00
De zeventienjarige Jolan Vermeulen sterft aan een overdosis cocaïne tijdens een optreden van de rockgroep van zijn vader. Wanneer blijkt dat de drugs werden versneden met een zwaar gif, kunnen de speurders niet anders dan besluiten dat Jolan werd vermoord. Voorlopig kunnen ze echter niemand vinden met een motief.
47:00
Dirk Stappers, zaakvoerder van computerbedrijf CID, raakt zwaargewond tijdens een carjacking. Bijna tegelijkertijd wordt zijn secretaresse bij haar thuis vermoord aangetroffen. Het onderzoek wijst in de richting van Stappers. Maar doordat hij in coma ligt, kunnen ze hem niet verhoren.
Archief