Atletiek

Afleveringen

Berings: "Ik ben vastberaden om opnieuw op mijn beste niveau te komen"

3,0 7 x
Berings: "Ik ben vastberaden om opnieuw op mijn beste niveau te komen" van Atletiek is uitgezonden op zondag 28 mei 2017 om 17:26 uur en was te zien op Sporza.

Milanov: "De WK-limiet zit een beetje in mijn hoofd"

4,0 5 x
Milanov: "De WK-limiet zit een beetje in mijn hoofd" van Atletiek is uitgezonden op zondag 28 mei 2017 om 17:26 uur en was te zien op Sporza.

Koen Naert en Vincent Rousseau praten na over de snelste marathon aller tijden.

4,0 0 x
Koen Naert en Vincent Rousseau praten na over de snelste marathon aller tijden. van Atletiek is uitgezonden op zondag 28 mei 2017 om 15:17 uur en was te zien op Sporza.

Kipchoge: "Vandaag leerde ik dat het onmogelijke mogelijk is"

3,0 0 x
Kipchoge: "Vandaag leerde ik dat het onmogelijke mogelijk is" van Atletiek is uitgezonden op zaterdag 27 mei 2017 om 23:55 uur en was te zien op Sporza.

Hespel: "Marathon onder 2 uur is mogelijk"

4,0 0 x
Hespel: "Marathon onder 2 uur is mogelijk" van Atletiek is uitgezonden op vrijdag 26 mei 2017 om 18:58 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.