Atletiek

Afleveringen

Kimeli en Carton zijn de winnaars op het BK veldlopen

4,0 0 x
Kimeli en Carton zijn de winnaars op het BK veldlopen van Atletiek is uitgezonden op maandag 24 april 2017 om 10:26 uur en was te zien op Sporza.

Bouchikhi: "Kimeli was de sterkste vandaag"

4,0 0 x
Bouchikhi: "Kimeli was de sterkste vandaag" van Atletiek is uitgezonden op maandag 24 april 2017 om 8:08 uur en was te zien op Sporza.

Herbekijk het BK veldlopen bij de mannen

3,0 0 x
Herbekijk het BK veldlopen bij de mannen van Atletiek is uitgezonden op maandag 24 april 2017 om 8:08 uur en was te zien op Sporza.

Kersten: "De weg naar het podium lag open voor mij"

4,0 0 x
Kersten: "De weg naar het podium lag open voor mij" van Atletiek is uitgezonden op maandag 24 april 2017 om 8:08 uur en was te zien op Sporza.

Carton: "Ik voel me eigenlijk een beetje leeg"

3,0 0 x
Carton: "Ik voel me eigenlijk een beetje leeg" van Atletiek is uitgezonden op maandag 24 april 2017 om 5:49 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.