Atletiek

Afleveringen

Ruime samenvatting van de IFAM indoor atletiekmeeting in Gent

3,0 1 x
Ruime samenvatting van de IFAM indoor atletiekmeeting in Gent van Atletiek is uitgezonden op donderdag 23 februari 2017 om 23:36 uur en was te zien op Sporza.

Peter Genyn: "Elke paralympiër wil die trofee behalen in zijn carrière"

4,0 4 x
Peter Genyn: "Elke paralympiër wil die trofee behalen in zijn carrière" van Atletiek is uitgezonden op dinsdag 21 februari 2017 om 0:06 uur en was te zien op Sporza.

Verslag van de CrossCup in Brussel

4,0 0 x
Verslag van de CrossCup in Brussel van Atletiek is uitgezonden op maandag 20 februari 2017 om 13:47 uur en was te zien op Sporza.

Samenvatting van de CrossCup in Hannuit

4,0 0 x
Samenvatting van de CrossCup in Hannuit van Atletiek is uitgezonden op maandag 20 februari 2017 om 5:56 uur en was te zien op Sporza.

Van der Plaetsen: "Comebackverhaal van mijn kanker tot Rio"

4,0 1 x
Van der Plaetsen: "Comebackverhaal van mijn kanker tot Rio" van Atletiek is uitgezonden op woensdag 15 februari 2017 om 14:13 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.