Atletiek

Afleveringen

Kim Gevaert over de film van Usain Bolt: "Bolt verdient het om een legende te zijn"

4,0 1 x
Kim Gevaert over de film van Usain Bolt: "Bolt verdient het om een legende te zijn" van Atletiek is uitgezonden op dinsdag 6 december 2016 om 3:11 uur en was te zien op Sporza.

Ruime samenvatting van de Brussels Ekiden Run

4,0 0 x
Ruime samenvatting van de Brussels Ekiden Run van Atletiek is uitgezonden op maandag 5 december 2016 om 10:09 uur en was te zien op Sporza.

Ruime samenvatting van de CrossCup Relays

3,0 0 x
Ruime samenvatting van de CrossCup Relays van Atletiek is uitgezonden op maandag 5 december 2016 om 10:09 uur en was te zien op Sporza.

Hanne Maudens: "Ik ga volop voor de meerkamp"

4,0 0 x
Hanne Maudens: "Ik ga volop voor de meerkamp" van Atletiek is uitgezonden op zondag 4 december 2016 om 17:31 uur en was te zien op Sporza.

Nafi Thiam: "Denk nog niet aan Tokio, vier jaar is lang" (Frans)

3,0 1 x
Nafi Thiam: "Denk nog niet aan Tokio, vier jaar is lang" (Frans) van Atletiek is uitgezonden op zondag 4 december 2016 om 17:31 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.