Atletiek

Afleveringen

Van der Plaetsen: "Comebackverhaal van mijn kanker tot Rio"

4,0 0 x
Van der Plaetsen: "Comebackverhaal van mijn kanker tot Rio" van Atletiek is uitgezonden op woensdag 18 januari 2017 om 10:00 uur en was te zien op Sporza.

Belgisch volkslied weerklinkt voor Europees beloftekampioen Isaac Kimeli

3,0 0 x
Belgisch volkslied weerklinkt voor Europees beloftekampioen Isaac Kimeli van Atletiek is uitgezonden op maandag 16 januari 2017 om 6:02 uur en was te zien op Sporza.

Samenvatting van het EK veldlopen bij de beloften

3,0 0 x
Samenvatting van het EK veldlopen bij de beloften van Atletiek is uitgezonden op maandag 16 januari 2017 om 6:02 uur en was te zien op Sporza.

Samenvatting van het EK veldlopen bij de mannen

4,0 0 x
Samenvatting van het EK veldlopen bij de mannen van Atletiek is uitgezonden op maandag 16 januari 2017 om 6:02 uur en was te zien op Sporza.

Samenvatting van het EK veldlopen bij de vrouwen

4,0 0 x
Samenvatting van het EK veldlopen bij de vrouwen van Atletiek is uitgezonden op maandag 16 januari 2017 om 6:02 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.