Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Avatar: De Legende Van Aang

Juni 2020

Seizoen 2, Aflevering 11 (De Woestijn)

3,0 5 x
Aang zoekt Appa terwijl Katara worstelt om iedereen bij elkaar te houden zodat ze in de uitgestrekte woestijn kunnen overleven. Ondertussen zoeken Oom en Zuko hulp van een oud geheim genootschap.

Seizoen 2, Aflevering 13 (De Boor)

3,0 6 x
Aang ondekt een geheim super wapen van de Vuurnatie dat rechtstreeks naar Ba Sing Se onderweg is. Ze moeten het stoppen voordat het daar aankomt en de muur van de stad vernietigd die hen tegen een Vuurnatie invasie beschermt.

Seizoen 2, Aflevering 14 (Stad van Muren en Geheimen)

4,0 3 x
Aang en de rest komen eindelijk aan in Ba SIng Se om de Aardmeester te ontmoeten. Echter proberen mysterieuze krachten in de stad hen hiervan te weerhouden. Ondertussen probeert Jet te bewijzen dat Zuko en Oom bij de Vuurnatie horen.

Seizoen 2, Aflevering 15 (Verhalen uit Ba Sing Se)

4,0 5 x
Een reeks korte verhalen van verschillende personages en hun avonturen in de stad. Verhalen van Katara, Oom, Sokka, Aang, Zuko en Momo.

Seizoen 2, Aflevering 18 (De Aardekoning)

3,0 5 x
Het viertal valt de Dai Li leider Long Feng aan om de waarheid te vertellen aan de koning van Ba Sing Se. Zuko wordt ernstig ziek en heeft een innerlijke strijd na de beslissing die hij heeft genomen onder Meer Laogai.

Seizoen 2, Aflevering 19 (De Goeroe)

4,0 3 x
Guru Pathik leert Aang over het beheersen van de Avatar Staat op de Oostelijke luchttempel; Sokka is herenigd met zijn vader; Prinses Azula heeft een duivels plan.
Mei 2020

Seizoen 1, Aflevering 19 (De Slag om het Noorden, Deel 1)

3,5 101 x
Aang, Katara en Sokka zijn bij de Noorder Waterstam. Katara en Aang krijgen les van een Watermeester en Sokka is verliefd op Prinses Yue, die helaas uitgehuwelijkt wordt aan Hahn, een arrogante kwast. Dan valt de Vuurnatie aan....

Seizoen 1, Aflevering 11 (De Grote Afgrond)

3,0 13 x
Aang, Katara en Sokka moeten over een grote canyon vliegen. Als ze daar stoppen om ’t uitzicht te bewonderen, ontmoeten ze twee rivaliserende stammen die door de canyon moeten trekken, maar er is maar één cayongids, dus dat wordt ruzie.

Seizoen 1, Aflevering 12 (De Storm)

3,0 10 x
Er komt een vreselijke storm aan als Aang, Katara en Sokka op de markt eten willen kopen. Helaas is hun geld op en Sokka besluit bij een visser te gaan werken. Die visser beschuldigt Aang ervan de wereld honderd jaar in de steek te hebben gelaten.

Seizoen 1, Aflevering 14 (De Waarzegster)

4,0 7 x
Onderweg komen Aang, Katara en Sokka een man tegen die aangevallen wordt door een vogelbekbeer, maar daar heel rustig op reageert. Het blijkt dat Tante Wu, de Waarzegster uit zijn dorp voorspeld heeft dat hij een veilige reis zal hebben, of dit ook zo is?
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.