Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Avatar: De Legende Van Aang

Oktober 2020

Seizoen 1, Aflevering 14 (De Waarzegster)

4,3 4 x
Onderweg komen Aang, Katara en Sokka een man tegen die aangevallen wordt door een vogelbekbeer, maar daar heel rustig op reageert. Het blijkt dat Tante Wu, de Waarzegster uit zijn dorp voorspeld heeft dat hij een veilige reis zal hebben, of dit ook zo is?

Seizoen 1, Aflevering 11 (De Grote Afgrond)

3,0 3 x
Aang, Katara en Sokka moeten over een grote canyon vliegen. Als ze daar stoppen om 't uitzicht te bewonderen, ontmoeten ze twee rivaliserende stammen die door de canyon moeten trekken, maar er is maar één cayongids, dus dat wordt ruzie.

Seizoen 1, Aflevering 12 (De Storm)

3,0 0 x
Er komt een vreselijke storm aan als Aang, Katara en Sokka op de markt eten willen kopen. Helaas is hun geld op en Sokka besluit bij een visser te gaan werken. Die visser beschuldigt Aang ervan de wereld honderd jaar in de steek te hebben gelaten.

Seizoen 1, Aflevering 19 (De Slag om het Noorden, Deel 1)

3,5 2 x
Aang, Katara en Sokka zijn bij de Noorder Waterstam. Katara en Aang krijgen les van een Watermeester en Sokka is verliefd op Prinses Yue, die helaas uitgehuwelijkt wordt aan Hahn, een arrogante kwast. Dan valt de Vuurnatie aan....

Seizoen 1, Aflevering 4 (De Krijgers van Kyoshi)

3,0 17 x
Aaang, Katara en Sokka belanden op het eiland Kuoshi. Als ze willen vertrekken, worden ze gevangen door de vrouwelijke krijgers van Kyoshi, die denken dat ze Vuurspionnen zijn.

Seizoen 1, Aflevering 7 (Midwinter Deel 1: De Geestenwereld)

4,0 6 x
Aang, Katara en Sokka komen aan in een stad die wordt geterroriseerd door een mysterieuze kracht uit de geestenwereld. Aang weet niet hoe hij deze mensen moet helpen en realiseert zich dat hij nog veel moet leren over het Avatar zijn.

Seizoen 1, Aflevering 8 (Midwinter Deel 2: Avatar Roku)

3,0 5 x
Aang heeft een visioen van een komeet gehad, en wil Avatar Roku (zijn vorige incarnatie) spreken om te vragen wat dat betekent. Het eiland waar hij naar toe moet ligt echter op het grondgebied van de Vuurnatie.

Seizoen 1, Aflevering 9 (De Watermeester-rol)

3,0 2 x
Aang moet binnen een half jaar alle elementen beheersen en heeft daar z'n twijfels over. Als Katara aanbiedt om hem te leren Watersturen, neemt hij dat graag aan, en zoeken ze een plek bij een waterval om te kunnen oefenen.
September 2020

Seizoen 3, Aflevering 11 (De Zonsverduistering)

3,0 23 x
Als Aang in het paleis van de Vuurheer is, blijkt er niemand te zijn. Hij gaat er weer heen met Sokka en Toph, en er blijkt een ondergrondse bunker te zijn, waarin de Vuurheer verblijft tijdens de zonsverduistering.

Seizoen 3, Aflevering 13 (De Westelijke Luchttempel)

4,5 6 x
Zuko is er achter dat het zijn lot is om nog enkel het goede te doen. Hij probeert de groep van Aang ervan te overtuigen dat hij de Vuurstuur Meester van Aang moet worden. Katara gelooft nog niet in zijn plotselinge zoektocht naar goedheid.
Archief