Avatar: De Legende Van Aang

Avatar: De Legende Van Aang herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 4 (De Krijgers van Kyoshi)

3,6 458 x
Aaang, Katara en Sokka belanden op het eiland Kuoshi. Als ze willen vertrekken, worden ze gevangen door de vrouwelijke krijgers van Kyoshi, die denken dat ze Vuurspionnen zijn.

Seizoen 1, Aflevering 3 (De Zuidelijke Luchttempel)

4,0 213 x
Aang, Katara en Sokka komen in de Luchttempel, waar Aang opgevoed is. Daar staat hen een schok te wachten; alle Luchtmeesters zijn door Vuurmeesters vermoord.

Seizoen 1, Aflevering 2 (De Avatar Keert Terug)

4,3 110 x
Als Katara en Aang terugkeren van het scheepswrak, verdenkt Sokka Aang ervan een spion voor de Vuurnatie te zijn omdat hij een vuurpijl zou hebben afgeschoten. Hij verbant hem, tot groot verdriet van Katara en de kinderen.

Seizoen 1, Aflevering 1 (De Jongen in de IJsberg)

4,8 344 x
Twee jonge stamleiders stuiten tijdens de jacht op een ijsberg waar een jongen in blijkt te zitten met speciale krachten. Katara, die aankomend Watermeester is, denkt dat hij de nieuwe Avatar is.

Seizoen 1, Aflevering 9 (De Watermeester-rol)

4,5 146 x
Aang moet binnen een half jaar alle elementen beheersen en heeft daar z'n twijfels over. Als Katara aanbiedt om hem te leren Watersturen, neemt hij dat graag aan, en zoeken ze een plek bij een waterval om te kunnen oefenen.

Seizoen 1, Aflevering 8 (Midwinter Deel 2: Avatar Roku)

4,3 81 x
Aang heeft een visioen van een komeet gehad, en wil Avatar Roku (zijn vorige incarnatie) spreken om te vragen wat dat betekent. Het eiland waar hij naar toe moet ligt echter op het grondgebied van de Vuurnatie.

Seizoen 1, Aflevering 7 (Midwinter Deel 1: De Geestenwereld)

3,8 180 x
Aang, Katara en Sokka komen aan in een stad die wordt geterroriseerd door een mysterieuze kracht uit de geestenwereld. Aang weet niet hoe hij deze mensen moet helpen en realiseert zich dat hij nog veel moet leren over het Avatar zijn.
Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 22 (Sozin's Komeet - Deel 4, Avatar Aang)

4,0 102 x
Aang wint de strijd tegen de Feniks Koning Ozai en Zuko wint de strijd tegen Azula. De oorlog is voorbij en de weg naar vrede is begonnen. Zuko en Aang zijn vrienden en Aang en Katara blijken toch verliefd te zijn op elkaar.

Seizoen 3, Aflevering 21 (Sozin’s komeet, deel 3: In het inferno)

4,4 115 x
Sokka, Toph en Suki beginnen de luchtschipvloot te vernietigen. Aang is in duel met Ozai, maar wordt al snel overweldigd vanwege zijn terughoudendheid hem te doden.

Seizoen 3, Aflevering 11 (De Zonsverduistering)

3,0 104 x
Als Aang in het paleis van de Vuurheer is, blijkt er niemand te zijn. Hij gaat er weer heen met Sokka en Toph, en er blijkt een ondergrondse bunker te zijn, waarin de Vuurheer verblijft tijdens de zonsverduistering.
Archief