Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Avatar: De Legende Van Aang

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 11 (De Grote Afgrond)

4,0 13 x
Aang, Katara en Sokka moeten over een grote canyon vliegen. Als ze daar stoppen om 't uitzicht te bewonderen, ontmoeten ze twee rivaliserende stammen die door de canyon moeten trekken, maar er is maar één cayongids, dus dat wordt ruzie.

Seizoen 1, Aflevering 12 (De Storm)

4,0 1 x
Er komt een vreselijke storm aan als Aang, Katara en Sokka op de markt eten willen kopen. Helaas is hun geld op en Sokka besluit bij een visser te gaan werken. Die visser beschuldigt Aang ervan de wereld honderd jaar in de steek te hebben gelaten.

Seizoen 1, Aflevering 15 (Bato van de Waterstam)

4,0 4 x
Op doorreis ontmoeten Aang, Katara en Sokka een krijger van de Waterstam, Bato. Via hem kunnen ze in contact komen met hun vader. Aang is bang dat Katara en Sokka niet met hem verder willen en verzwijgt een boodschap van hun vader.

Seizoen 1, Aflevering 19 (De Slag om het Noorden, Deel 1)

3,5 0 x
Aang, Katara en Sokka zijn bij de Noorder Waterstam. Katara en Aang krijgen les van een Watermeester en Sokka is verliefd op Prinses Yue, die helaas uitgehuwelijkt wordt aan Hahn, een arrogante kwast. Dan valt de Vuurnatie aan....

Seizoen 1, Aflevering 9 (De Watermeester-rol)

3,0 15 x
Aang moet binnen een half jaar alle elementen beheersen en heeft daar z'n twijfels over. Als Katara aanbiedt om hem te leren Watersturen, neemt hij dat graag aan, en zoeken ze een plek bij een waterval om te kunnen oefenen.
Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 21 (Sozin’s komeet, deel 3: In het inferno)

4,0 16 x
Sokka, Toph en Suki beginnen de luchtschipvloot te vernietigen. Aang is in duel met Ozai, maar wordt al snel overweldigd vanwege zijn terughoudendheid hem te doden.

Seizoen 3, Aflevering 22 (Sozin's Komeet - Deel 4, Avatar Aang)

3,0 0 x
Aang wint de strijd tegen de Feniks Koning Ozai en Zuko wint de strijd tegen Azula. De oorlog is voorbij en de weg naar vrede is begonnen. Zuko en Aang zijn vrienden en Aang en Katara blijken toch verliefd te zijn op elkaar.

Seizoen 3, Aflevering 11 (De Zonsverduistering)

3,0 13 x
Als Aang in het paleis van de Vuurheer is, blijkt er niemand te zijn. Hij gaat er weer heen met Sokka en Toph, en er blijkt een ondergrondse bunker te zijn, waarin de Vuurheer verblijft tijdens de zonsverduistering.

Seizoen 3, Aflevering 9 (Nachtmerries en Dagdromen)

3,0 2 x
Er zijn nog vier dagen te gaan voor de invasie en Aang is op van de zenuwen. Hij besluit niet meer te slapen waardoor hij gaat hallucineren. Als z'n vrienden hem verzekeren dat hij klaar is voor de strijd, valt hij eindelijk in slaap.

Seizoen 3, Aflevering 3 (De Geverfde Dame)

3,3 7 x
Aang, Katara, Toph en Sokka varen door een rivier die vervuild is. Ze ontdekken een vissersdorp in de rivier waar ze mensen verhongeren. Dat komt door een Vuurleger fabriek. Katara wil de mensen helpen maar Sokka wil verder.
Archief