Banshee

Laatste aflevering
Banshee

Het aandringen van Xavier om de FBI een ontvoeringszaak te laten onderzoeken, dwingt Lucas tot een besluit. Nola overweegt een andere toekomst, nadat een speciaal pakketje voor Alex' deur werd afgeleverd. Kai brengt Rebecca van alles bij.

Banshee gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Rabbit spant zijn net rond Carrie en Lucas steeds strakker aan en Carrie vlucht uit het ziekenhuis in een wanhopige poging om haar gezin te verzamelen en het stadje te ontvluchten.
Carrie spoort Lucas aan om het verleden te laten voor wat het is. Maar Gordon, die steeds argwanender wordt, begint fanatiek haar eigen verleden uit te spitten. Nu ze uit haar Amish huis is gezet, gaat Rebecca bij Proctor smeken.
Lucas dreigt zijn dekmantel te verliezen wanneer Carrie, die zichzelf en haar gezin wil beschermen, hem besluit over te dragen aan Rabbit. Intussen ontaardt een overval op een kruidenier in een heuse gijzelingscrisis op de middelbare school.
Wanneer Wicks, een ex-celgenoot van Lucas, plots in Banshee verschijnt, rakelt dat onaangename herinneringen op aan Lucas' verblijf in de gevangenis.
Wanneer een motorbende het jaarlijkse Banshee Spirit Festival op moorddadige wijze komt verstoren, schieten Lucas en Siobhan in actie om hun eigen vorm van gerechtigheid te laten geschieden. Lucas krijgt nog meer tegenwind.
Een mislukte overval op een museum in Harrisburg heeft onverwachte gevolgen: Lucas, Carrie en Job blazen hun oude partnership nieuw leven in, althans tijdelijk.
Er wordt een MMA-titelstrijd uitgevochten in het plaatselijke Kinaho Moon Casino, dat gerund wordt door stamhoofd Benjamin Longshadow en zijn zoon Alex. De match moet een goudmijn worden voor de investeerders uit Banshee.
Hanson, een radeloze handlanger van Kai Proctor, organiseert een rave in een Amish schuur en verkoopt zelfgemaakte XTC die hij stal van Proctor. Eén van zijn klanten is Deva, de dochter van Carrie. Lucas en zijn team zetten een raid op touw.
Een ex-gedetineerde meesterdief neemt de identiteit aan van Lucas Hood en wordt onwaarschijnlijk genoeg sheriff van een plattelandsdorpje in Amish-gebied.
Archief