Bel-Air

Laatste aflevering
45:00
Bel-Air

Externe factoren beletten Carlton en Will om zich goed voor te bereiden op de Founder's Award.

Bel-Air gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
44:00
Phil organiseert de familiereünie van de familie Banks en Carlton doet zijn uiterste best om indruk te maken op zijn vader. Will overweegt intussen om de nominatie aan te nemen.
43:00
Will vindt zijn draai niet in zijn nieuw basketbalteam. Op Bel-Air Academy wordt hij intussen wel genomineerd voor een prijs en dat zorgt voor spanning tussen hem en Carlton.
43:00
Na het protest wordt Will geschorst uit het Bel-Air-basketbalteam. Hij vraagt toestemming aan Phil om zich aan te sluiten bij een ander team. Carlton moet de gevolgen van het protest onder ogen zien.
38:00
Will doet zijn uiterste best om Ashley te helpen nadat haar favoriete leerkracht ontslagen werd. Carlton belandt in een lastige positie.
44:00
Will neemt afstand van het Bel-Air-basketbalteam en vindt dankzij enkele nieuwe vrienden uit South LA nieuwe kansen in de liefde en in de sport.
44:00
Will neemt Phil in vertrouwen over de schokkende informatie die hij ontdekt heeft over Doc en Zenith. Carlton raakt verstrikt in zijn eigen web van leugens.
47:00
Will ontdekt de waarheid over de afwezigheid van zijn teamgenoot en stelt hierdoor zijn toekomst in vraag. Met Carlton gaat het intussen van kwaad naar erger.
48:00
Na zijn aanvaring met Lou, streeft Will ernaar om compleet onafhankelijk te zijn van de familie Banks. Ashley viert haar dertiende verjaardag.
Seizoen 1
50:00
De familie Banks komt samen voor de uitreiking van de Founder's Award. Will neemt een verrassende beslissing over zijn toekomst.
48:00
Een lang bewaard familiegeheim komt aan het licht wanneer Wills vader onverwacht opdaagt en de waarheid vertelt over waar hij al die tijd geweest is.
49:00
Terwijl de familie Banks naar de kerk gaat, denkt Will erover na om zijn vader op te sporen. Zonder het te beseffen drijft Will hierdoor een wig tussen Phillip en Geoffrey.
45:00
Will is jarig en krijgt bezoek van zijn moeder. De komst van Vy zorgt echter voor spanning binnen de familie Banks. Vooral de vraag of ze Will eindelijk de waarheid moeten vertellen over zijn vader zorgt voor onenigheid tussen Vy, Vivian en Phillip.
46:00
Will en Carlton organiseren een feestje in de villa terwijl Phillip een onverwacht bezoek brengt aan een kunstevenement van Viv. Een gebrek aan vertrouwen zet spanning op de relatie van Phil en Viv. Hilary maakt duidelijk dat ze niet met zich laat sollen nadat Kylo zonder haar toestemming een video online plaatste.
46:00
Om Lisa te steunen organiseert de familie Banks een evenement ter nagedachtenis aan haar moeder. Will schuift zijn gevoelens van wantrouwen aan de kant en neemt zijn verantwoordelijkheid.
46:00
Wanneer Wills vriend Tray op bezoek komt, wordt zijn loyaliteit ten aanzien van Philly op de proef gesteld. Om de carrière van Hilary een duwtje in de rug te geven, organiseert de familie Banks een event voor influencers.
43:00
De familie Banks zet alles op alles om de campagne van Phil een duwtje in de rug te geven. Will krijgt steun uit onverwachte hoek wanneer zijn verleden hem dreigt in te halen.
46:00
Will woont een evenement van oom Phil bij en vindt zo eindelijk zijn draai bij zijn familie en leeftijdsgenoten.
44:00
Will beseft dat hij zijn leven zal moeten omgooien als hij erbij wil gaan horen op zijn nieuwe school. De familie Banks raakt beetje bij beetje gewend aan een leven met Will in de buurt.
56:00
Will Smith, een getalenteerde tiener uit West Philadelphia, wordt naar zijn nonkel en tante in Bel-Air gestuurd. Bij aankomst ontdekt hij hoezeer hun leven verschilt met dat van hem in West Philly, en hij besluit deze nieuwe kans met beide handen te grijpen.
Archief