Belgium's Got Talent

2016
1:46:00

Aflevering 11

Verlopen 3,3 513 x
Tijdens de spannende livefinale van Belgium's Got Talent wordt beslist wie de opvolger van Domenico wordt. Marjolein, Life Compagnie, Stefan & Kurt, TNT Crew, Baba Yega, Air Elegance, 2SDC Crew en Kayleigh en Charlotte: alle 8 finalisten maken kans op de overwinning én de prijzenpot van 50.000 euro.
1:27:00

Aflevering 10

Verlopen 4,2 330 x
Wie worden de laatste twee finalisten van Belgium's Got Talent? De inzet in de laatste show voor de finale is groot. De laatste 8 acts duiken het podium op: de Antwerpse groep Faith, meester-popper Emjay, street workoutgroep Wolf's Bar, Kristof van Cocktails & Dreams, hiphopgroep 2SDC Crew, de Indische dansgroep Jhalik Punjab Di, Devoo Beatbox en moderne dansgroep Life Compagnie.
1:30:00

Aflevering 9

Verlopen 3,5 916 x
In de derde show van Belgium's Got Talent staan opnieuw acht talenten te popelen om hun kans te verzilveren voor de finale. Aan bod komen: dansgroep Gravity Crew, Vlaamse zanger Dieter De Roover, de piepjonge beatboxer Rrezar, latindansers Thomas en Lotte, trampolinegroep TNT Crew, muziekgroep Fourcast, het superlenige slangenmens Xin Liu en de mysterieuze hiphopgroep Baba Yega.
1:30:00

Aflevering 8

Verlopen 4,0 587 x
De tweede show belooft een bonte mix van dans, zang, acrobatie en humor te worden. Voor de dans wordt o.a. gezorgd door de cheerleaders van Aira United. Miel en Basil proberen te jury opnieuw te verrassen met hun bijzondere combinatie van beatbox met accordeon. De 19-jarige Timothy brengt een nieuw operanummer. Verder maakt buikdanseres Violette jurylid Dan een beetje dizzy, komen Kayleigh en Charlotte met een nieuwe dansact op de proppen en tovert Gigi Extravaganza een lach op het gezicht van ...
1:34:00

Aflevering 7

Verlopen 3,6 1 286 x
Tijdens de eerste show van Belgium's Got Talent betreden 8 talenten het podium: de jongen en meisjes van B.O.S.S. Dance Complex, straatmuzikanten Usual, koorddanser Yannick, Aurélie en haar hond Mylo, zangtalent Marjolein, mentalisten Stefan en Kurt, danseres Lady of Soul en de ropeskippers van DDF Crew. Slechts 2 van hen zullen doorstoten naar de spannende live finale. Eén finalist wordt meteen aangeduid door de jury, de andere bepaalt de kijker thuis.
1:37:00

Aflevering 6

Verlopen 3,7 713 x
Heel wat kandidaten kregen de voorbije weken een 'ja' en ook in deze laatste auditie-aflevering geeft de jury nog enkele tickets voor de volgende ronde weg. Maar in de grote shows is er maar plaats voor 32 acts. Dat betekent dat de jury op het einde van deze zesde aflevering nog moeilijke keuzes zal moeten maken, want wie nemen An, Stan, Dan en Niels uiteindelijk mee naar de grote shows? Voor de jury overgaat tot de deliberaties, mogen de allerlaatste kandidaten proberen om hen te overtuigen va...
1:26:00

Aflevering 5

Verlopen 3,4 1 711 x
De vijfde auditieshow belooft opnieuw een rollercoaster van emoties te worden voor de jury. An Lemmens schreeuwt het uit bij een act die haar de stuipen op het lijf jaagt, Dan Karaty pinkt voor het eerst een traantje weg én de laatste golden buzzer wordt opgebruikt. Wie kan de immer kritische Dan van zijn sokken blazen en stoot rechtstreeks door naar de grote shows?
1:18:00

Aflevering 4

Verlopen 4,6 941 x
Dat de juryleden van Belgium's Got Talent de talenten het liefst vanop een veilige afstand beoordelen, werd de voorbije weken al duidelijk. In de vierde auditieaflevering moet vooral Stan Van Samang er echter aan geloven. Hij levert zijn lichaam over aan de wetenschap en voelt de temperatuur stijgen tijdens een spannende vuurproef. Ook Niels Destadsbader wordt het podium opgeroepen voor de ultieme beatbox battle.
1:24:00

Aflevering 3

Verlopen 3,1 1 112 x
Tijdens de derde auditieaflevering wordt de jury opnieuw weggeblazen door een aantal spectaculaire en verrassende acts, waaronder een gevaarlijke trampolineact, een street workout act van zes gespierde mannen en een 9-jarig ninjutsu-talentje. De 30-jarige Christian hoopt de show dan weer te stelen met een zelf geschreven West-Vlaamse rap... over frikandellen.
1:22:00

Aflevering 2

Verlopen 4,1 1 825 x
Dertien nieuwe acts staan te trappelen om hun ding te doen voor juryleden An Lemmens, Dan Karaty, Stan Van Samang en Niels Destadsbader. Ze krijgen o.a. een buikdanseres, een discodansgroep en een acrobatische act mét een paard te zien. En ook de jongste deelnemer van dit seizoen waagt zijn kans met zijn beatbox-talent.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.