Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Belgium's Got Talent

Belgium's Got Talent herbekijken

Seizoen 1
1:36:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Audities 6

3,8 57 x
Het podium van 'Belgium's Got Talent' wordt opnieuw overspoeld met talent uit alle uithoeken van België en zelfs daarbuiten. De jury valt van de ene verbazing in de andere, kan de tranen meermaals niet bedwingen en ook het stressniveau van An Lemmens stijgt naar een ongezien niveau.
1:59:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Show 5: Finale

4,7 16 x
Voor de laatste keer schudden de negen finalisten een gloednieuwe act uit hun mouw en proberen ze de kijker te overtuigen. Het is alles of niets en de inzet is torenhoog. Wie wordt de opvolger van Benjamin Ceyssens? Wie wint het 7de seizoen van 'Belgium's Got Talent' en gaat naar huis met de prijzenpot van 50.000 euro?
1:28:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Show 4

4,0 26 x
Vierde studioshow van dit seizoen. De kandidaten proberen de juryleden en televisiekijkend Vlaanderen zoveel mogelijk te entertainen. Wie van hen stoot door, en wie moet de arena verlaten?
1:33:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Show 3

4,0 1 x
Vorige week goochelde Jonas zich naar de finale. Welke finalist voegt de kijker daar nog aan toe? Vanavond maken ook 8 nieuwe acts hun opwachting, waaronder maar liefst drie Golden Buzzers.
1:36:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Show 2

4,0 22 x
Acht nieuwe talenten staan te popelen om het beste van zichzelf te geven. En dat belooft een mix van dans, acrobatie én vuur te worden. De 17- jarige Jonas droomt ervan om de allereerste goochelaar te zijn die 'Belgium's Got Talent' wint. Deze week schakelt hij Ruth in als zijn bevallige assistente op het podium.
1:36:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Show 1

4,0 21 x
De audities zijn achter de rug en de beslissing is gevallen. De komende vier weken betreden telkens acht talenten het podium in de studioshows. Zij zullen tot het uiterste moeten gaan om de kijker én juryleden An, Davy, Ruth en Bart te verbluffen met hun act. De juryleden zijn ook klaar om geschiedenis te schrijven: zij mo...
1:39:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Audities 7

4,0 25 x
Wie verdient in deze laatste auditie-aflevering nog een felbegeerd ticket voor de shows? Welke act kan rekenen op de laatste Golden Buzzer van jurylid Ruth Beeckmans? En wie verovert de harten van de kijkers en stoot op de valreep rechtstreeks door naar de shows dankzij hun Golden Buzzer?
1:33:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Audities 5

3,3 7 x
In deze vijfde auditieshow ontroert ruige rocker Wilk iedereen met zijn zelfgeschreven nummer en zijn bijzonder verhaal. Saar en Ruslan van Moving fire Arts warmen de zaal op met een spectaculaire vuuract en de jury wordt overdonderd door een hedendaags gospelkoor met liveband.
1:37:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Audities 4

4,2 17 x
Deze vierde auditieshow brengt alweer heel wat spektakel. Trialbiker Emile komt met gierende banden het podium opgereden. Hij verbaast iedereen met zijn verrassende motorstunt, maar het wordt pas echt gevaarlijk wanneer hij de juryleden uitnodigt om hem te assisteren. Ook Papi Flex jaagt de jury de stuipen op het lijf.
1:47:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Audities 3

3,0 12 x
Derde auditieshow waarin de meest uiteenlopende talenten worden beoordeeld door juryleden An Lemmens, Ruth Beeckmans, Bart Peeters en Davy Parmentier. Zij beslissen welke acts straf genoeg zijn om door te stoten naar de studioshows.
Archief