Believe

Laatste aflevering
Believe

Als recordinternational en ervaren rot neemt Jan Vertonghen de nieuwe generatie op sleeptouw. Ervaringen delen, tips geven... de verdediger staat altijd klaar. Zelf probeert hij steeds bewuster te genieten van de wedstrijden.

Believe gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
"Believe in your dreams" - "Geloof in je dromen". De titel van de vierde aflevering is niet zomaar gekozen. Amadou Onana en Sirine Bouharat jaagden hun dromen na en klommen van het pleintje op tot het profvoetbal. Ontdek hier hun verhaal, net als dat van Maxim Addo.
Maak kennis met de enthousiaste familie van Johan Bakayoko. De jonge flankspeler maakt het mooie weer bij PSV en de Rode Duivels, maar vergeet absoluut niet vanwaar hij komt. Zijn familie komt op de eerste plaats. Herbeleef in een nieuwe episode van Believe de wedstrijden tegen Azerbeidzjan en Estland samen met de familie ...
Begin december kondigde Eden Hazard zijn interlandpensioen aan. In de nieuwe episode van 'Believe' herbeleef je het welverdiende afscheid van onze voormalige aanvoerder voor de match tegen Oostenrijk. Daarnaast krijg je een inkijk in de Rode Duivels-carrière van Hazard en duik je in het dagelijkse leven van een van zijn fa...
Op 24 maart versloeg België Zweden met 0-3. De ideale start van de kwalificatiecampagne voor het EK van 2024. Ontdek in de eerste aflevering van 'Believe' hoe de supporters de eerste wedstrijd van dit nieuwe tijdperk van de Rode Duivels beleefden. Ook Dodi Lukebakio was op de afspraak.
Archief