Restaurant Misverstand
In Restaurant Misverstand opent Dieter Coppens een restaurant. Zijn personeel heeft allemaal de diagnose jongdementie gekregen. Dat betekent dat niet alles in het restaurant van een leien dakje zal lopen. Niemand van de personeelsleden heeft namelijk ervaring in de horeca. Maar gelukkig is fouten maken helemaal niet erg. Het tv-programma wil de kijker meer vertellen over mensen met jongdementie. Zij krijgen namelijk vaak te maken met onbegrip. Ook worden ze vaak gedwongen om te stoppen met werken. In dit tv-programa ligt de nadruk daarom op wat deze mensen allemaal nog wél kunnen. Er is daarbij ook ruimte voor emoties. Het personeel vindt steun en begrip bij elkaar, bij Dieter Coppens en bij chef-kok Seppe Nobels, en bij Anouck de Bruijn van het Regionaal Expertisecentrum Dementie in Antwerpen. In de Nederlandse versie van het programma zien we JohnnyDe Molen chef-kok Ron Blaauw.
Restaurant Misverstand gemist?
Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!
Seizoen 3, Aflevering 6 - Er Wordt Veel Plezier Gemaakt Op De Tweede Vakantiedag In De Ardennen
De medewerkers beginnen aan hun tweede dag van het weekend in de Ardennen. Fons en Dieter zijn al vroeg uit de veren voor een dauwtrip. Op deze tweede vakantiedag wordt er vooral veel plezier gemaakt. Enkele lotgenoten delen ook hun gedachten en angsten over de toekomst. Na het ...