Bless The Harts

Bless The Harts herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 22 - Toni With an I

3,0 4 x
Jenny staat voor een moreel dilemma. Wanneer ze vervolgens het advies van Jezus in de wind slaat, veroorzaakt dit problemen voor Louise. Betty en Wayne zoeken hulp bij Travis.

Seizoen 1, Aflevering 21 - Haul Force One

3,0 3 x
Een hittegolf zet de vriendschap tussen Jenny en Brenda onder druk. Wayne krijgt een nieuwe truck, maar heeft moeite om afscheid te nemen van zijn oude.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 20 - When You Lose, You Win

3,0 4 x
Jenny gedraagt zich nogal competitief wanneer er bordspelletjes gespeeld worden. Betty mag meerijden met een politiewagen.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 19 - The Drincan Temple

3,0 2 x
Wayne en zijn vrijblijvende beste vriend Travis hebben een gezamenlijke droom: het openen van een bar. De Harts proberen hun kapotte auto te herstellen om de sentimentele waarde ervan te kunnen behouden.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 18 - Hoot 'n Haw

4,0 5 x
Wayne ontdekt dat hij extra land bezit, waarna zijn hele familie op het erf komt wonen. Violet gaat op zoek naar de verdwenen 'nonkel Tommy' van Wayne.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 17 - Hot Tub-Tation

3,0 3 x
Wayne geeft Jenny een bubbelbad cadeau voor hun jubileum, maar dat zorgt voor meer problemen dan plezier. Nadat ze verbannen werd uit haar favoriete warenhuis, vermomt Betty zich om alsnog een uitverkoop te kunnen bijwonen.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 16 - Easter's 11

3,0 1 x
De plaatselijke kerk krijgt steeds minder gelovigen over de vloer door de naburige megakerk. De Harts bedenken een manier om dit een halt toe te roepen. Violet overhaalt Wayne om haar te helpen met het uithalen van een grap, maar dat loopt niet zoals verwacht.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 15 - Dance Dance Resolution

4,0 3 x
Een moeder-dochtermoment tussen Jenny en Violet loopt uit de hand. Wayne neemt Betty mee naar een rommelmarkt in de hoop dat ze hem eindelijk de erkenning zal geven die hij verdient.

Seizoen 1, Aflevering 14 - Nose Bud

4,0 2 x
Wayne moet voor Violet zorgen wanneer Jenny en Brenda zich uitleven op een vrijgezellenfeestje. Betty wordt verliefd op de eigenaar van een stripclub.

Seizoen 1, Aflevering 13 - Trollin' with the Homies

3,0 2 x
Jenny en Wayne proberen Betty te motiveren om een baan te zoeken. De poging van Violet en David om nieuwe vrienden te maken mislukt.
Archief