Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Bless The Harts

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 16 - Easter's 11

3,0 4 x
De plaatselijke kerk krijgt steeds minder gelovigen over de vloer door de naburige megakerk. De Harts bedenken een manier om dit een halt toe te roepen. Violet overhaalt Wayne om haar te helpen met het uithalen van een grap, maar dat loopt niet zoals verwacht.

Seizoen 2, Aflevering 15 - Dance Dance Resolution

4,0 4 x
Een moeder-dochtermoment tussen Jenny en Violet loopt uit de hand. Wayne neemt Betty mee naar een rommelmarkt in de hoop dat ze hem eindelijk de erkenning zal geven die hij verdient.

Seizoen 2, Aflevering 10 - Crappy Death Day

3,0 5 x
De Harts gaan naar een helderziende. Het visuitje van Wayne en zijn vrienden verloopt anders dan gedacht.
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 14 - Nose Bud

4,0 4 x
Wayne moet voor Violet zorgen wanneer Jenny en Brenda zich uitleven op een vrijgezellenfeestje. Betty wordt verliefd op de eigenaar van een stripclub.

Seizoen 1, Aflevering 13 - Trollin' with the Homies

3,0 3 x
Jenny en Wayne proberen Betty te motiveren om een baan te zoeken. De poging van Violet en David om nieuwe vrienden te maken mislukt.

Seizoen 1, Aflevering 8 - Pumped

4,0 4 x
Jenny en Betty doen enkele bedenkelijke aankopen na het winnen van de lotto. Wayne krijgt een baan aangeboden bij zijn favoriete doe-het-zelfzaak.

Seizoen 1, Aflevering 12 - The Dogchurian Candidate

3,0 3 x
Jenny wordt de nieuwe campagneleider van burgemeester Webb, die het opneemt tegen Betty en een hond. Wayne gaat ondertussen op zoek naar roddels over de hond.

Seizoen 1, Aflevering 7 - Mega-Lo-Memories: Part Deux

4,0 2 x
Betty, Jenny en Brenda halen herinneringen op terwijl ze op Black Friday in een wachtrij staan. Wayne deelt ondertussen de herinnering aan zijn held die zuivelproducten moest leveren.

Seizoen 1, Aflevering 11 - Big Pimpin'

4,0 2 x
Wayne wordt het nepvriendje van Louise wanneer haar man om het leven komt op een cruiseschip. Betty beschuldigt iemand van moord wanneer ze te gast is in de podcast van Violet.
Binnenkort terug te kijken

Seizoen 2, Aflevering 18

Verwacht op
Hoot 'n Haw Wayne ontdekt dat hij extra land bezit, waarna zijn hele familie op het erf komt wonen. Violet gaat op zoek naar de verdwenen 'nonkel Tommy' van Wayne.
Archief