Blind Getrouwd - Match Or Mistake

Laatste aflevering
53:00
Blind Getrouwd - Match Or Mistake

We zijn inmiddels een paar maanden verder sinds het einde van het experiment en alle koppels komen samen voor een reünie. Wat is er intussen allemaal gebeurd? Zijn er nog spannende ontwikkelingen geweest? En vooral: zijn de koppels die voor elkaar hebben gekozen nog steeds samen?

Blind Getrouwd - Match Or Mistake gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
45:00
Alle koppels staan voor hun finale geloften. Ze spreken naar elkaar uit wat ze van de ander vinden en of hij of zij degene is met wie ze hun leven willen verderzetten. Het grote moment: kiezen ze voor hun partner of gaan ze opnieuw als single door het leven?
43:00
De samenwoonfase zit erop. De koppels pakken hun spullen en maken zich klaar voor hun allerlaatste 'stay or leave'-ceremonie. Heeft het experiment ervoor gezorgd dat ze de liefde hebben gevonden of besluiten de koppels om de liefde geen kans meer te geven? Tijd voor de allesbeslissende ceremonie.
39:00
De intimiteitsweek is bijna ten einde en dat betekent dat alle koppels weer bij elkaar komen voor een groepsetentje. Tijdens dit diner worden de brieven aan elkaar voorgelezen en raakt bekend welk koppel welke brief heeft geschreven. Een confrontatie die niet bij iedereen in goede aarde valt.
43:00
Een nieuwe week in de samenwoonfase is aangebroken: de feedbackweek. De koppels brengen bezoekjes aan hun familie en vrienden voor eerlijke, maar soms ook confronterende feedback over hun relatie. Ook moeten ze anoniem een brief schrijven voor een ander koppel.
39:00
De koppels zitten nog steeds in de intimiteitsweek, waarin ze van de experts opdrachten krijgen om naar elkaar toe te groeien. Er staat ook een nieuw groepsetentje op de planning. En net als bij het vorige etentje, gaat dit ook nu weer gepaard met heel wat drama.
45:00
De tweede samenwoonweek heeft als thema 'intimiteit'. De koppels krijgen opdrachten van de seksuoloog, waardoor ze dichter naar elkaar kunnen toegroeien. Maar het is nog maar de vraag of dat bij iedereen zal lukken.
40:00
Tijd voor een feestje! Een van de mannen is jarig en dat moet uiteraard gevierd worden. Maar daarnaast is het ook tijd voor een nieuwe 'stay or leave'-ceremonie. Door alle ontwikkelingen van de afgelopen week belooft het een spannende ceremonie te worden.
44:00
De groep komt opnieuw samen voor een groepsetentje. Er is de afgelopen tijd veel gebeurd en het etentje geeft de koppels de mogelijkheid om alles met elkaar te bespreken. Dat mondt echter onverwachts uit in een hevige ruzie.
48:00
De huwelijksreis zit erop en de koppels gaan samenwonen. Ze arriveren allemaal in hun eigen appartement onder hetzelfde dak. Deze samenwoonperiode bestaat uit verschillende themaweken en deze week is het biechtweek. Een week waarin eerlijkheid vooropstaat.
43:00
Het is tijd voor de eerste 'stay or leave'-ceremonie. Hierin mogen de koppels aangeven of ze willen blijven of niet. Als een van de twee wil blijven en de ander weg wil, dan moeten ze alsnog samenblijven tot de volgende ceremonie. Zo krijgt de liefde alsnog een kans om op te bloeien.
43:00
De groepsdate heeft veel teweeggebracht. De vrouwen en de mannen gaan apart van elkaar op date, zodat ze alles uitgebreid kunnen bespreken. Een van de vrouwen komt met een bekentenis over haar dateverleden met een van de mannen uit de groep.
44:00
De koppels genieten tijdens hun huwelijksreis van elkaar en de zon. Maar wat de koppels niet weten, is dat er een groepsdate op de planning staat, waarbij ze elkaar weer zullen ontmoeten. En die ontmoeting krijgt nog een verrassend staartje.
48:00
Alle koppels zijn op huwelijksreis en ontdekken zowel het eiland als elkaar. Terwijl bij het ene koppel het tropische decor voor extra vlinders zorgt, ontstaan bij anderen de eerste irritaties.
48:00
Het laatste koppel stapt in het huwelijksbootje. Alle andere koppels zijn inmiddels op huwelijksreis. Op de tropische bestemming worden ze getrakteerd op een doosje met waarheidsvragen.
Nadat de nieuwe matches met elkaar in het huwelijksbootje zijn gestapt, beleven we de eerste momenten van de huwelijksreis van twee koppels.
De experten maken nieuwe matches en twee nieuwe koppels ontmoeten elkaar voor het eerst op hun eigen bruiloft.
Op twee vrijgezellenborrels maken de singles kennis met elkaar. Nadien is het aan de eerste twee koppels om elkaar trouw te beloven voor het altaar, waar ze elkaar voor het eerst zien.
Archief