Blind Getrouwd - Match Or Mistake

Blind Getrouwd - Match Or Mistake herbekijken

Seizoen 1
48:00

NieuwSeizoen 1, Aflevering 9

4,5 5 x
De huwelijksreis zit erop en de koppels gaan samenwonen. Ze arriveren allemaal in hun eigen appartement onder hetzelfde dak. Deze samenwoonperiode bestaat uit verschillende themaweken en deze week is het biechtweek. Een week waarin eerlijkheid vooropstaat.
43:00

NieuwSeizoen 1, Aflevering 8

3,0 17 x
Het is tijd voor de eerste 'stay or leave'-ceremonie. Hierin mogen de koppels aangeven of ze willen blijven of niet. Als een van de twee wil blijven en de ander weg wil, dan moeten ze alsnog samenblijven tot de volgende ceremonie. Zo krijgt de liefde alsnog een kans om op te bloeien.
43:00

NieuwSeizoen 1, Aflevering 7

4,0 6 x
De groepsdate heeft veel teweeggebracht. De vrouwen en de mannen gaan apart van elkaar op date, zodat ze alles uitgebreid kunnen bespreken. Een van de vrouwen komt met een bekentenis over haar dateverleden met een van de mannen uit de groep.
44:00

NieuwSeizoen 1, Aflevering 6

3,0 16 x
De koppels genieten tijdens hun huwelijksreis van elkaar en de zon. Maar wat de koppels niet weten, is dat er een groepsdate op de planning staat, waarbij ze elkaar weer zullen ontmoeten. En die ontmoeting krijgt nog een verrassend staartje.
48:00

NieuwSeizoen 1, Aflevering 5

4,0 13 x
Alle koppels zijn op huwelijksreis en ontdekken zowel het eiland als elkaar. Terwijl bij het ene koppel het tropische decor voor extra vlinders zorgt, ontstaan bij anderen de eerste irritaties.
48:00

Seizoen 1, Aflevering 4

4,0 4 x
Het laatste koppel stapt in het huwelijksbootje. Alle andere koppels zijn inmiddels op huwelijksreis. Op de tropische bestemming worden ze getrakteerd op een doosje met waarheidsvragen.

Seizoen 1, Aflevering 3

4,0 11 x
Nadat de nieuwe matches met elkaar in het huwelijksbootje zijn gestapt, beleven we de eerste momenten van de huwelijksreis van twee koppels.

Seizoen 1, Aflevering 2

4,0 7 x
De experten maken nieuwe matches en twee nieuwe koppels ontmoeten elkaar voor het eerst op hun eigen bruiloft.

Seizoen 1, Aflevering 1

4,0 40 x
Op twee vrijgezellenborrels maken de singles kennis met elkaar. Nadien is het aan de eerste twee koppels om elkaar trouw te beloven voor het altaar, waar ze elkaar voor het eerst zien.
Binnenkort terug te kijken
44:00

Seizoen 1, Aflevering 10

Verwacht op
De groep komt opnieuw samen voor een groepsetentje. Er is de afgelopen tijd veel gebeurd en het etentje geeft de koppels de mogelijkheid om alles met elkaar te bespreken. Dat mondt echter onverwachts uit in een hevige ruzie.
Archief