Bompa

Januari 2019
30:00

Slapeloosheid

4,0 10 x
Het is volle maan, maar dit is niet de reden van Sonja's slapeloosheid. Ook Roger heeft slaapproblemen. Astrid raadt hem aan een dokter te raadplegen.
30:00

Bwana Bulkens

3,0 5 x
Leo en Bompa zijn in hun nopjes, want ze hebben voor Ward de perfecte job gevonden. Jef Bulkens wil naar Zaïre, maar dat zint Astrid niet. Ze heeft er alles voor over om hem in België te houden.
30:00

Een proper job

4,0 4 x
Ward is het metsen beu. Z'n werkmaat Roger begrijpt dit niet en vraagt vrienden om raad. Leo heeft liever niet dat André op zaterdag bij hen komt werken, maar ontsnapt er toch niet aan.
December 2018
30:00

Tenerife

4,0 8 x
Albert mag terug fietsen, maar moet het kalm aan doen van de dokter. Leo heeft ervoor gezorgd dat de leden van de fietsclub een week naar Tenerife gaan, maar dat valt niet bij iedereen in goede aarde.
30:00

Karel moet weg

3,0 8 x
Albert en Francine willen nonkel Karel weg. Bompa wordt ingeschakeld om hem te overtuigen naar huis te gaan. André wil er alles aan doen om het tekenatelier van Sonja in orde te krijgen. Volgens hem zal dit maar een paar dagen duren, maar Leo vreest dat het een operatie van maanden wordt.
30:00

Nonkel Karel

3,0 7 x
Roger kookt van woede door de vergetelheid van Jef Bulkens. Bompa maakt kennis met nonkel Karel en krijgt het één en ander te horen over Albert. Hij belooft te zwijgen, maar het is zo grappig.
30:00

Clown

3,0 6 x
Albert is gevallen met zijn fiets. Maar niet iedereen neemt zijn pijn au sérieux. Jef wil zijn goed hart laten zien in een kinderziekenhuis, maar hij heeft zijn compagnon nodig.
35:00

De sleutelfiguur

Verlopen 3,0 8 x
Bompa heeft als voorzitter van de fietsclub heel goed nieuws voor de mannen. Roger geeft Bompa echter de kans niet om uit te spreken. Meneer Boonen, de huurder van Bompa, zit met een groot probleem: hij heeft water in de kelder. Nu is het aan Bompa om een oplossing te zoeken.
35:00

Achter tralies

Verlopen 4,0 7 x
De hele familie staat op stelten want Bompa zit in de gevangenis. Leo en Sonja trachten hem vrij te krijgen en Achmed past ondertussen op Joske. Albert haalt, na twee dagen treuzelen, een brief van nonkel Karel boven.
35:00

Vader, ik ga

Verlopen 3,0 11 x
Roger Vleugels heeft belangrijk nieuws en wil dit dringend aan iemand van de familie kwijt. Iedereen heeft het echter te druk om naar zijn verhaal te luisteren. Bompa gaat op zwier met twee dames, maar dit lijkt verkeerd af te lopen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.