Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Bompa

Seizoen 6
1:27:00

Seizoen 6, Aflevering 21 - Het testament

3,0 3 x
Bompa vertelt iedereen dat hij niet lang meer gaat leven. Paniek alom dus. De dokter wordt erbij gehaald, maar die vindt niks. Bompa laat daarop nog een laatste keer zijn testament wijzigen en zorgt ervoor dat iedereen het goed zal hebben als hij naar de hemel gaat.
27:00

Seizoen 6, Aflevering 20 - Dubbelspel

3,0 2 x
Bompa's typische aanpak om contracten in de wacht te slepen maakt Astrid nerveus. Hij belooft een mogelijke klant heel wat, maar moet daarna zijn woorden intrekken. Josée en Roger beslissen om te gaan tennissen, maar wel ergens waar niemand hen kent.
27:00

Seizoen 6, Aflevering 15 - Vaas van tante Del

4,0 1 x
Sonja en Leo hebben een rustig avondje gepland, maar dat duurt niet lang. André komt langs om gereedschap te lenen en stoot de vaas van tante Del om. Iedereen stelt alles in het werk om het voorval voor Bompa te verstoppen.
27:00

Seizoen 6, Aflevering 16 - Eindelijk

4,0 0 x
André heeft de vaas van tante Del gebroken. Gelukkig is Bompa niet boos, maar hij wil wel de vaas houden, gebroken of niet. Het huwelijk van Roger en Josée staat voor de deur. Het is dus de hoogste tijd om geschenken te kopen. Ook Roger wil zijn bruid iets geven, maar heeft iemand nodig om te helpen beslissen.
27:00

Seizoen 6, Aflevering 17 - Gelukkige verjaardag

4,0 3 x
De baas van Albert geeft een feestje en Francine mag niet mee. Dat valt niet in goede aarde bij haar. Roger is jarig en vreest dat iedereen het zal vergeten. Er wordt echter wel een verrassingsfeestje georganiseerd en hij is niet de enige die zal schrikken.
27:00

Seizoen 6, Aflevering 18 - Verandering van spijs

3,0 0 x
Albert is erg slecht gezind en hij heeft daar alle reden toe. Dit is voor Bompa natuurlijk de ideale gelegenheid om Albert te plagen. Ward leert steeds beter koken in de avondschool en pakt hier dan ook mee uit. Leo huurt hem in om in zijn plaats te koken, maar dat loopt niet zo goed af.
27:00

Seizoen 6, Aflevering 19 - Wat doen we met Joske?

3,0 2 x
Bompa gaat naar New York voor zaken. Roger is er niet gerust in, hij vindt Bompa te oud en wil het idee zo snel mogelijk uit zijn hoofd praten. Leo en Sonja gaan ook naar Amerika. Zij moeten eerst nog regelingen treffen voor de oppas van Joske. En dat is niet zo makkelijk want iedereen wil voor Joske zorgen.
27:00

Seizoen 6, Aflevering 3 - De sleutelfiguur

3,0 1 x
Bompa heeft als voorzitter van de fietsclub goed nieuws voor de mannen. Roger geeft Bompa echter niet de kans om uit te spreken. Meneer Boonen, de huurder van Bompa, zit met een groot probleem: hij heeft water in de kelder. Nu is het aan Bompa om een oplossing te zoeken.
27:00

Seizoen 6, Aflevering 4 - Bompa clown

4,0 1 x
Albert is gevallen met zijn fiets. Maar niet iedereen neemt zijn pijn au sérieux. Jef wil zijn goed hart laten zien in een kinderziekenhuis, maar hij heeft zijn compagnon nodig.
27:00

Seizoen 6, Aflevering 1 - Vader, ik ga

3,0 0 x
Roger Vleugels heeft belangrijk nieuws en wil dit dringend aan iemand van de familie kwijt. Iedereen heeft het echter te druk om naar zijn verhaal te luisteren. Bompa gaat op zwier met twee dames, maar dit lijkt verkeerd af te lopen.
Archief