Bompa

2018
30:00

De stand-in kaartlegster

4,0 1 x
Francine pikt het niet langer dat zij niet toegelaten wordt tot de kaartersclub. Sonja raakt helemaal geobsedeerd door het striptekenen. Astrid komt babysitten op Joske, maar een vreemde man belt aan en dringt de woning binnen.
35:00

De Bompa-brigade 2

4,0 14 x
De "Bompa brigade" bedenkt een plan om de aanrander te pakken te krijgen. Roger voelt zich fitter dan ooit dankzij zijn roze wonderpillen. Bill en Lizzy bereiden een Afrikaans diner.
30:00

De Bompa-brigade 1

3,0 18 x
Frans de facteur heeft het erg naar zijn zin op zijn nieuwe ronde, tot hij overvallen wordt. Zowel Frans als de buurtbewoners stellen zich vragen bij de veiligheid in hun wijk. Bompa komt met een oplossing: de oprichting van "De Bompa Brigade". Ondanks dit initiatief wordt hij zelf het slachtoffer van een overval.
35:00

Heimwee

4,0 11 x
Alles gaat zijn normale gangetje in de nieuwe woning van Leo en Sonja. Bompa heeft wel een beetje last van heimwee, niet zozeer naar zijn oude buurt maar wel naar Frans de facteur. Het klikt niet zo goed tussen Roger en Bill en Lizzy.
35:00

Verhuizen

4,0 24 x
Leo en Sonja verhuizen naar Aartselaar en iedereen heeft zo zijn eigen idee over hoe dit het best gebeurt. Bompa kiest voor de goedkoopste oplossing: alles zelf doen.
30:00

Bill & Lizzy

4,0 10 x
Roger komt van Tante Josée te weten waarom ze hun huwelijk voorlopig wil uitstellen. Haar broer Bill en zijn vrouw Lizzy komen uit Zaïre naar België. Blijven ze maar een paar weken en keren ze daarna terug? Bompa wil niet mee verhuizen met Leo en Sonja omdat hij hen niet tot last wil zijn.
35:00

De fietsclub op reis, deel 2

4,0 14 x
Roger voelt zich in zijn nopjes. Hij kent de streek van Herbeumont op zijn duimpje Achmed wil beslist het kasteel van Godfried Van Bouillon bezoeken. Frans gaat op zoek naar Julia om haar te overtuigen mee terug naar Antwerpen te gaan. Tante Josée neemt de beslissig van haar leven: ze zal met Roger in het huwelijk treden. ...
35:00

De fietsclub op reis

Verlopen 4,0 7 x
Met de gewonnen premie van de kermiskoers trakteert Roger de fietsclub op een uitstap naar de Ardennen. Ze rijden met de trein tot in Matloie en vandaar gaat het verder per fiets. Onze renners uit het vlakke land worden hier geconfronteerd met de echte cols. Ondertussen genieten tante Josée en Sonja van een lekkere Orval i...
30:00

Ieder zijn geloof

Verlopen 4,0 16 x
Na haar zoveelste tegenslag in de liefde, besluit Julia als volgeling van Krishna haar verder leven door te brengen. Roger kan zijn oren niet geloven en begrijpt zijn dochter niet. Frans de postbode, dreigt zijn grote liefde te verliezen en is ten einde raad.
28:05

Aflevering 17

Verlopen 3,0 25 x
Bompa wil al lang eens een ballonvaart maken. Eindelijk is het dan zover. Leo is staat te popelen om mee te vliegen, maar ook Bompa wil mee opstijgen. Roger is als de dood voor zo'n vlucht en wil zijn vader overtuigen om het niet te doen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.