Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Bompa

Bompa herbekijken

Seizoen 6
27:00

Seizoen 6, Aflevering 20 - Dubbelspel

3,0 6 x
Bompa's typische aanpak om contracten in de wacht te slepen maakt Astrid nerveus. Hij belooft een mogelijke klant heel wat, maar moet daarna zijn woorden intrekken. Josée en Roger beslissen om te gaan tennissen, maar wel ergens waar niemand hen kent.
27:00

Seizoen 6, Aflevering 19 - Wat doen we met Joske?

3,0 1 x
Bompa gaat naar New York voor zaken. Roger is er niet gerust in, hij vindt Bompa te oud en wil het idee zo snel mogelijk uit zijn hoofd praten. Leo en Sonja gaan ook naar Amerika. Zij moeten eerst nog regelingen treffen voor de oppas van Joske. En dat is niet zo makkelijk want iedereen wil voor Joske zorgen.
27:00

Seizoen 6, Aflevering 16 - Eindelijk

4,0 3 x
André heeft de vaas van tante Del gebroken. Gelukkig is Bompa niet boos, maar hij wil wel de vaas houden, gebroken of niet. Het huwelijk van Roger en Josée staat voor de deur. Het is dus de hoogste tijd om geschenken te kopen. Ook Roger wil zijn bruid iets geven, maar heeft iemand nodig om te helpen beslissen.
27:00

Seizoen 6, Aflevering 15 - Vaas van tante Del

4,0 10 x
Sonja en Leo hebben een rustig avondje gepland, maar dat duurt niet lang. André komt langs om gereedschap te lenen en stoot de vaas van tante Del om. Iedereen stelt alles in het werk om het voorval voor Bompa te verstoppen.
27:00

Seizoen 6, Aflevering 14 - Naar het pretpark

4,0 7 x
Achmed is door zijn vrouw aan de deur gezet en zoekt tijdelijk onderdak. Josée is bezorgd om Astrid en haalt de dokter erbij. Zij wil dat de arts ook Roger onderzoekt. Albert wil met Joske naar de Meli en niets of niemand kan hem op andere gedachten brengen.
27:00

Seizoen 6, Aflevering 11 - Joske II

4,0 8 x
Is Sonja nu zwanger of niet? Komt er een tweede kindje? De hele familie Vleugels staat in rep en roer. De auto van Roger is gestolen en Bompa Lawijt kan zich moeilijk verstaanbaar maken.
27:00

Seizoen 6, Aflevering 10 - Slapeloosheid

4,0 9 x
Het is volle maan, maar dat is niet de reden van Sonja's slapeloosheid. Ook Roger heeft slaapproblemen. Astrid raadt hem aan een dokter te raadplegen.
27:00

Seizoen 6, Aflevering 6 - Karel moet weg

3,0 11 x
Albert en Francine willen nonkel Karel weg. Bompa wordt ingeschakeld om hem te overtuigen naar huis te gaan. André wil er alles aan doen om het tekenatelier van Sonja in orde te krijgen. Volgens hem zal dit maar een paar dagen duren, maar Leo vreest dat het een operatie van maanden wordt.
27:00

Seizoen 6, Aflevering 3 - De sleutelfiguur

3,0 0 x
Bompa heeft als voorzitter van de fietsclub goed nieuws voor de mannen. Roger geeft Bompa echter niet de kans om uit te spreken. Meneer Boonen, de huurder van Bompa, zit met een groot probleem: hij heeft water in de kelder. Nu is het aan Bompa om een oplossing te zoeken.
27:00

Seizoen 6, Aflevering 2 - Bompa achter tralies

3,0 8 x
De hele familie staat op stelten want Bompa zit in de gevangenis. Leo en Sonja trachten hem vrij te krijgen. Ondertussen past Achmed op Joske. Na twee dagen treuzelen haalt Albert een brief van nonkel Karel boven.
Archief