Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Bompa

Seizoen 6
27:00

Seizoen 6, Aflevering 10 - Slapeloosheid

4,0 0 x
Het is volle maan, maar dat is niet de reden van Sonja's slapeloosheid. Ook Roger heeft slaapproblemen. Astrid raadt hem aan een dokter te raadplegen.
27:00

Seizoen 6, Aflevering 11 - Joske II

4,0 0 x
Is Sonja nu zwanger of niet? Komt er een tweede kindje? De hele familie Vleugels staat in rep en roer. De auto van Roger is gestolen en Bompa Lawijt kan zich moeilijk verstaanbaar maken.
27:00

Seizoen 6, Aflevering 12 - Ardennen I

4,0 0 x
Albert krijgt een uitnodiging voor een weekend in de Ardennen. Eigenlijk zijn alle leden van de club welkom, maar zal hij dit ook aan de anderen vertellen of trekt hij er alleen op uit met zijn vrouw? Roger is dolgelukkig wanneer Astrid met Bulckens breekt.
27:00

Seizoen 6, Aflevering 13 - Ardennen II

4,0 0 x
Iedereen wil Albert en Francine verrassen, maar niet iedereen vindt het leuk om op zaterdag vroeg op te staan. Terwijl de hele bende in Herbeumont vertoeft, wordt Astrid thuis gestoord door meneer Boonen. Gelukkig heeft ze een oplossing.
27:00

Seizoen 6, Aflevering 14 - Naar het pretpark

4,0 0 x
Achmed is door zijn vrouw aan de deur gezet en zoekt tijdelijk onderdak. Josée is bezorgd om Astrid en haalt de dokter erbij. Zij wil dat de arts ook Roger onderzoekt. Albert wil met Joske naar de Meli en niets of niemand kan hem op andere gedachten brengen.
27:00

Seizoen 6, Aflevering 15 - Vaas van tante Del

4,0 0 x
Sonja en Leo hebben een rustig avondje gepland, maar dat duurt niet lang. André komt langs om gereedschap te lenen en stoot de vaas van tante Del om. Iedereen stelt alles in het werk om het voorval voor Bompa te verstoppen.
27:00

Seizoen 6, Aflevering 16 - Eindelijk

4,0 0 x
André heeft de vaas van tante Del gebroken. Gelukkig is Bompa niet boos, maar hij wil wel de vaas houden, gebroken of niet. Het huwelijk van Roger en Josée staat voor de deur. Het is dus de hoogste tijd om geschenken te kopen. Ook Roger wil zijn bruid iets geven, maar heeft iemand nodig om te helpen beslissen.
27:00

Seizoen 6, Aflevering 17 - Gelukkige verjaardag

4,0 0 x
De baas van Albert geeft een feestje en Francine mag niet mee. Dat valt niet in goede aarde bij haar. Roger is jarig en vreest dat iedereen het zal vergeten. Er wordt echter wel een verrassingsfeestje georganiseerd en hij is niet de enige die zal schrikken.
27:00

Seizoen 6, Aflevering 18 - Verandering van spijs

3,0 0 x
Albert is erg slecht gezind en hij heeft daar alle reden toe. Dit is voor Bompa natuurlijk de ideale gelegenheid om Albert te plagen. Ward leert steeds beter koken in de avondschool en pakt hier dan ook mee uit. Leo huurt hem in om in zijn plaats te koken, maar dat loopt niet zo goed af.
27:00

Seizoen 6, Aflevering 19 - Wat doen we met Joske?

3,0 0 x
Bompa gaat naar New York voor zaken. Roger is er niet gerust in, hij vindt Bompa te oud en wil het idee zo snel mogelijk uit zijn hoofd praten. Leo en Sonja gaan ook naar Amerika. Zij moeten eerst nog regelingen treffen voor de oppas van Joske. En dat is niet zo makkelijk want iedereen wil voor Joske zorgen.
Archief