Bompa

Maart 2019
1:30:00

Het testament

Verlopen 3,0 34 x
Bompa vertelt iedereen dat hij niet lang meer gaat leven. Paniek alom ! De dokter wordt erbij gehaald, maar die vindt niks. Bompa laat nog een laatste keer zijn testament wijzigen en zorgt ervoor dat iedereen het goed zal hebben als hij naar de hemel gaat.
35:00

Dubbelspel

Verlopen 3,0 13 x
Bompa's typische aanpak om contracten in de wacht te slepen, maakt Astrid nerveus. Hij belooft een mogelijke klant heel wat, maar moet daarna zijn woorden intrekken. Josée en Roger beslissen om te gaan tenissen, maar wel daar waar niemand ze kent.
30:00

Wat doen we met Joske?

Verlopen 4,0 6 x
Bompa heeft beslist naar New York te gaan voor zaken. Roger is er niet gerust in: hij vindt Bompa te oud en wil het zo snel mogelijk uit zijn hoofd praten. Leo en Sonja gaan ook naar Amerika. Zij moeten eerst nog regelingen treffen voor de oppas van Joske. En dat is niet zo makkelijk als iedereen voor Joske wil zorgen!
30:00

Verandering van spijs

Verlopen 4,0 7 x
Albert is erg slecht gezind en hij heeft daar alle reden toe. Dit is voor Bompa natuurlijk de ideale gelegenheid om Albert te plagen. Ward leert steeds beter koken in de avondschool en pakt hier dan ook mee uit. Leo huurt hem in om in zijn plaats te koken, maar dat loopt niet zo goed af.
35:00

Gelukkige verjaardag

Verlopen 4,0 10 x
De baas van Albert geeft een feestje en Francine mag niet mee. Dat valt niet in goede aarde bij haar. Roger is jarig en vreest dat iedereen het zal vergeten. Ondertussen wordt er echter een verrassingsfeestje georganiseerd en Roger is niet de enige die zal verschieten...
Februari 2019
35:00

Eindelijk

Verlopen 3,0 11 x
André heeft de vaas van tante Del gebroken. Gelukkig is Bompa niet boos, maar hij wil wel de vaas houden, gebroken of niet. Het huwelijk van Roger en Josée staat voor de deur. Het is dus de hoogste tijd om geschenken te kopen. Ook Roger wil zijn bruid iets geven, maar heeft iemand nodig om te helpen beslissen.
35:00

Vaas van tante Del

Verlopen 4,0 18 x
Sonja en Leo hebben een rustig avondje gepland, maar dat duurt niet lang. André komt langs om gereedschap te lenen en stoot de vaas van tante Del om. Iedereen stelt alles in het werk om het voorval voor Bompa te verstoppen.
35:00

Naar het pretpark

Verlopen 4,0 15 x
Achmed is door zijn vrouw aan de deur gezet en zoekt tijdelijk onderdak. Josée is bezorgd om Astrid en haalt de dokter erbij. Zij wil dat de arts ook Roger onderzoekt. Albert wil met Joske naar de Meli en niets of niemand kan hem van zijn plan af brengen.
35:00

Ardennen II

Verlopen 3,0 16 x
Het lijkt iedereen een goed idee om Albert en Francine te verrassen. Maar niet iedereen vindt het leuk om op zaterdag vroeg op te staan. Terwijl de hele bende in Herbeumont vertoeft, wordt Astrid thuis gestoord door meneer Boonen. Gelukkig heeft ze een oplossing.
Januari 2019
30:00

Ardennen I

Verlopen 4,0 17 x
Albert krijgt een uitnodiging voor een weekend in de Ardennen. Eigenlijk zijn alle leden van de club welkom. Zal Albert dit aan de anderen vertellen of trekt hij met alleen zijn vrouwtje op uit? Roger is dolgelukkig wanneer Astridje met Bulckens breekt.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.