Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Bompa

Seizoen 5
27:00

Seizoen 5, Aflevering 10 - VROUWEN IN OPMARS

4,0 1 x
Dankzij tante Josée heeft Francine vanaf volgende maand haar eigen supermarkt. Sonja wil toetreden tot de wielerclub maar Leo ziet dit absoluut niet zitten. Hij vindt het veel te gevaalijk voor haar, maar zijn bezorgdheid wordt door de andere leden van de club weggelachen.
27:00

Seizoen 5, Aflevering 11 - BARBEQUE

4,0 0 x
Bompa Lawaait nodigt iedereen uit voor een barbecue. Alleen heeft hij er de ruimte niet voor, dus nodigt hij zijn gasten bij Leo en Sonja uit. Roger leest Bompa's overlijdensbericht in de krant.
27:00

Seizoen 5, Aflevering 12 - JAMBOREE

4,0 0 x
Vleugels & Partners organiseren een concert, maar Bompa beledigt de hoofdsponsor. Leo vreest dat het toch niet zo'n goede keuze was om Bompa in de zaak te laten meedraaien.
27:00

Seizoen 5, Aflevering 13 - DE GIJZELING

3,0 0 x
Bompa Lawaait zegt alleen nog het hoogst noodzakelijke tegen Francine. Haar supermarkt zit hem zo hoog dat hij op een avond niet meer naar huis komt. De familie is doodongerust en vraagt zich af wat er met hem gebeurd zou kunnen zijn.
27:00

Seizoen 5, Aflevering 14 - LEDEREN ROGER

3,0 0 x
Roger neemt zonder reden ontslag bij de fietsclub en hij gedraagt zich erg geheimzinnig. Bompa lawaait heeft de stripwoede te pakken.Wanneer de fietsclub op uitstap gaat naar Scherpenheuvel, gaat Roger wel mee, maar niet met de fiets.
27:00

Seizoen 5, Aflevering 15 - SCHATTENJACHT

3,0 0 x
Bij een lekkere trappist in Westmalle haalt Bompa herinneringen op, maar plots wordt hij lijkbleek. Hij herinnert zich plots dat hij in zijn oude huis in de kelder een doosje met een half miljoen heeft ingemetseld. Operatie schattenjacht kan beginnen.
27:00

Seizoen 5, Aflevering 16 - DE ZWEMKAMPIOEN

4,0 0 x
Niemand heeft tijd om met Joske te gaan zwemmen. Enkel Roger heeft een vrije dag, maar niemand weet dat hij niet kan zwemmen. Hij schaamt zich, maar wil tegelijk dolgraag met zijn kleinzoon gaan zwemmen.
27:00

Seizoen 5, Aflevering 17 - DE VERPLEEGSTER

4,0 0 x
Bompa heeft een vekeerde beweging gemaakt tijdens het fietsen. De huisdokter stelt voor om een verpleegster te laten inwonen om hem te verzorgen. Ze palmt hem volledig in, waardoor de rest van de familie hem nog nauwelijks te zien krijgt.
26:00

Seizoen 5, Aflevering 18 - DROOMHUWELIJK

4,0 0 x
Benny, de zoon van Bompa Lawaait en Francine, komt thuis omdat hij tijdens zijn legerdienst zijn been heeft gebroken. Roger wil absoluut met tante Josée trouwen. Omdat hij vreest dat ze dit zal weigeren, is Roger er steeds obsessiever mee bezig. Het wordt zelfs zo erg dat hij er een nachtmerrie over heeft.
27:00

Seizoen 5, Aflevering 8 - VLEUGELS & PARTNERS

4,0 0 x
Leo wordt benaderd door Verpoorten, een man die hem een aanlokkelijk voorstel doet om voor een andere firma te werken. Bompa vindt het hele zaakje maar verdacht. Francine droomt van haar eigen supermarkt.
Archief