Bompa

Juli 2018
27:10

Aflevering 5

4,0 34 x
Sonja wil een klein autootje kopen omdat ze met de auto van Leo niet durft rijden omdat die te groot is. Roger vindt dat flauwekul, hij zal Sonja wel met die wagen laten rijden. Leo komt terug uit Amerika en heel de familie is op post. Dat veronderstelt hij toch, maar als hij op de luchthaven staat is er niemand te bespeuren. Iedereen wil erbij zijn als de Leo aankomt... maar Leo is nergens te bespeuren.
27:16

Aflevering 4

4,0 16 x
Julia verdiept zich in magische krachten en in het occulte. Josée verklaart haar voor gek en roept er heel de familie bij. Bompa is de enige die Julia begrijpt en verdiept zich ook in de bovennatuurlijke verschijnselen. Wanneer de familie bijeenkomt om de situatie te bespreken, wordt er bij tante Josée thuis ingebroken.
27:04

Aflevering 3

4,0 8 x
Albert en Francine willen met Joske een dagje naar de zee gaan maar deze is ziek. Aanvankelijk denkt de familie dat het niet ernstig is, maar Bompa ontdekt al snel dat Joske dringend naar het ziekenhuis moet.
26:47

Aflevering 2

4,0 11 x
De firma waar Roger werkt, heeft de opdracht gekregen om een reeks flatgebouwen op te trekken. Het gekozen terrein wordt nu echter bewerkt door tuiniers die er hun volkstuintje hebben. Ook Florent, de vader van Frans de postboce heeft daar z'n tuintje. Hij dreigt dit nu te verliezen maar dat is buiten den bompa gerekend.
27:23

Aflevering 1

3,0 10 x
Josée droomt van salondansen en ziet Roger als haar perfekte danspartner. Roger, die helemaal niet kan dansen, vraagt Ward om hulp. Hij geeft Roger de raad om naar een dansschool te gaan. Een demonstratie wil Ward ook wel zelf geven.
Juni 2018
27:27

Aflevering 9

4,0 6 x
Leo werkt zich te pletter. Sonja is hiermee niet opgezet en wil dat hij meer tijd met haar en Joske spendeert.
28:08

Aflevering 8

3,0 6 x
Albert wordt ontslagen. Iedereen wil hem helpen, maar dat is niet zo eenvoudig. De postbode wil naar Amerika trekken. Wanneer Bompa dit hoort, nodigt hij zichzelf uit.
28:05

Aflevering 7

3,0 5 x
Roger is stapelverliefd op Josée. Maar zij nodigt een oude jeugdvriend uit bij haar thuis...
28:04

Aflevering 6

Verlopen 3,0 13 x
Roger hoest zich te pletter. Bompa vindt het de hoogste tijd dat hij stopt met roken. Om iets aan hun conditie te doen, richt hij samen met Leo een wielerploeg op.
27:17

Aflevering 5

Verlopen 3,5 6 x
Bompa wordt 75 jaar en dat mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Sonja en tante Josée organiseren een feestje.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.