Bon Dia Middelbaar!

Laatste aflevering
Bon Dia Middelbaar!

Hope zit nog steeds met veel vragen over het dodelijke ongeluk van haar ouders. Ze verzint een manier om aan meer informatie te komen.

Bon Dia Middelbaar! gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Wanneer Romy en Kenley gaan snorkelen, wordt het wel heel gezellig.
Maria zoekt iemand om haar hart te kunnen luchten over de ellende van haar ouders. Maar die blijkt maar moeilijk te vinden.
Gijs hoort opeens dat Romy misschien wel terug naar Nederland gaat. Dat zet alles weer op scherp.
Gijs en Kenley strijden om Romy. Wie eindigt er met de liefde van zijn leven?
Tom wil wraak nemen op Denzel als die hem voor gek zet, maar weet niet hoe hij dat moet doen. Mina helpt een handje.
Hope wil een inzamelingsactie houden voor vluchtelingen, maar daarvoor heeft ze de hulp van Denzel nodig.
Opgehitst door Jayden begluren Tom en Denzel een blote Mina onder de douche.
Gijs begint te vermoeden dat er iets speelt tussen Romy en Kenley. Jayden ziet dit als een kans om eventjes flink te stoken.
Cher schrikt even als Denzel haar egoïstisch noemt. Vindt hij haar dan niet leuk?
Hope ergert zich als haar broer haar (en Jayden) heeft laten zitten. Jayden vermoedt dat Denzel hen heeft laten stikken voor Cher en nu vast de tijd van zijn leven heeft.
Het lukt Romy niet om Kenley bij Gijs weg te houden, waardoor Gijs steeds sterker vermoedt dat er iets speelt tussen hen. Iets dat Romy tegenover Gijs fel ontkent. Maar is dat nog wel terecht?
Hope denkt dat het leven eindelijk meezit als Johnny haar een tof voorstel doet. Alhoewel Tom realistisch is, denkt Jayden voordeel te kunnen halen uit Hopes geluk.
Romy twijfelt over haar verkering met Gijs, maar heeft geen idee dat hij op dat moment thuis op haar zit te wachten. En dan begint Kenley ook nog eens moeilijk te doen.
Tom vindt een vreemd koffertje bij het strand. Hij denkt een drugszaak op het spoor te zijn. Gelukkig helpt Jayden hem met zijn onderzoek.
Gijs zet alles op alles om naar Romy toe te kunnen, en met succes: zijn moeder geeft eindelijk toestemming. Hij heeft dan ook geen idee dat Romy ondertussen toch wel serieus begint te twijfelen aan hun verkering.
Gijs vindt het lastig dat hij Romy zo weinig spreekt en als hij haar dan eindelijk te pakken krijgt, blijkt dat ze met een andere jongen op het strand zit. Hij wordt jaloers en besluit haar op te zoeken.
Kenley begint te vermoeden dat hij wel kans maakt bij Romy. Ze heeft dan misschien verkering, maar dat houdt toch geen stand.
Jayden mist een belangrijke baseballtraining, omdat hij straf kreeg nadat hij met Tom op het schoolplein aan het overgooien was. Tom weet de straf te ontlopen, wat Jayden nog bozer maakt.
Cher probeert voor haar vader te verbergen dat ze iets met Denzel heeft, maar ziet door Hope in dat ze eerlijk moet zijn: ze is er klaar mee om de perfecte dochter te spelen.
Archief