Bones

Afleveringen
41:00

Aflevering 22

4,5 73 x
Het team zet het onderzoek naar de seriemoordenaar, die De Poppenspeler wordt genoemd, verder. Brennan krijgt nachtmerries omdat ze gelooft dat ze de moordenaar al eerder had kunnen vatten. Na het verzamelen van verschillende bewijsstukken ontdekt B...
41:00

Aflevering 21

4,0 43 x
Een Franse inspecteur helpt het team bij het oplossen van de moord op een man met een diamant in zijn kaak. Ondertussen gaat Hodgins verder met zijn revalidatie en krijgt Booth te horen dat hij een bril moet dragen.
41:00

Aflevering 20

3,5 56 x
Het bevroren lichaam van de steenrijke ontdekkingsreiziger Clark Edison wordt teruggevonden en overgebracht naar het Jeffersonian. Tot grote verbazing van het team blijkt dat Clark deelnam aan zijn laatste expeditie. Ondertussen keert Cams zus Felic...
41:00

Aflevering 19

4,0 55 x
Booth en Brennan zijn bezig aan de grote lenteschoonmaak wanneer een onthoofd lichaam in een rivier wordt teruggevonden. Ondertussen verslaat Oliver Hodgins in een videospel waardoor er een competitiegevoel ontstaat tussen de twee.
41:00

Aflevering 18

4,0 62 x
Een ploeg documentairemakers filmt het team tijdens hun onderzoek naar de moord op een man die na tien jaar op een stortplaats gevonden wordt. Arastoo probeert zijn gevoelens voor Cam zo goed mogelijk te verbergen voor de camera's.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.