Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Bones

Seizoen 8
41:52

Seizoen 8, Aflevering 8

3,0 1 x
Een straatartiest valt in zijn eigen lijm waar menselijke overblijfselen in zitten. Booth zoekt in een comedy club naar verdachten.
41:55

Seizoen 8, Aflevering 7

3,0 2 x
Een vreemde `capsule' met menselijke overblijfselen spoelt aan op het strand. Angela en Hodgins ontdekken een geheim over Cam.
41:12

Seizoen 8, Aflevering 6

3,0 1 x
Het team identificeert het lichaam van een man die tijdens de aanval op 11 september is omgekomen. Brennan probeert via basketbal de nieuwelingen tot een team om te toveren.
41:15

Seizoen 8, Aflevering 5

4,0 2 x
Het team onderzoekt de dood van een vrouw wiens lichaam tussen het afval is gevonden. Booth zegt dat Sweets bij hem en Brennan zou kunnen wonen, maar krijgt hier snel spijt van.
41:10

Seizoen 8, Aflevering 4

Verlopen 3,0 3 x
Een medewerker bij een dieren-expo leidt het team naar de wereld van dierenhandel. Brennan denkt dat ze een goede presidentskandidaat zou zijn.
41:01

Seizoen 8, Aflevering 3

Verlopen 4,0 5 x
Brennan en het team proberen lijken te identificeren na een explosie in een hotelgarage. Booth heeft een opdracht die hem een promotie zou kunnen opleveren.
41:00

Seizoen 8, Aflevering 2

3,0 5 x
Een invloedrijke echtscheidingsadvocaat, die veel vijanden had, wordt vermoord. Booth en Brennan hebben elkaar al drie maanden niet gezien en dit begint hun relatie te beïnvloeden.
41:44

Seizoen 8, Aflevering 1

4,0 5 x
Brennan vlucht voor de FBI. Haar vader zorgt ervoor dat de FBI haar niet kan vinden. Booth en het team vermoeden dat de kwaadaardige Pelant het bewijs heeft gemanipuleerd.
41:00

Seizoen 3 - 15. The Pain in the Heart

4,0 114 x
Met bijzonder veel moeite slaagt Angela erin Brennan te overtuigen de begrafenis van Booth bij te wonen. De plechtigheid verloopt echter heel anders dan ze allebei hadden verwacht : Booth is helemaal niet om het leven gekomen bij de aanslag op Brennan. Hij heeft zijn eigen dood geveinsd om een oude vijand - die ooit zweerd...
41:00

Seizoen 3 - 14. The Wannabe in the Weeds

4,0 32 x
Brennan en Booth bestuderen de stoffelijke resten van fitnessleraar Tommy Sour, die in verregaande staat van ontbinding werd teruggevonden nabij een afgelegen, landelijke weg. Zijn doodsoorzaak is vooralsnog onduidelijk : zijn lichaam werd na zijn dood overreden door een grasmaaier, wat de taak van de forensische experts e...
Archief