Bootcamp

Laatste aflevering
Bootcamp
4 x

Seizoen 1, Aflevering 10 - Winnen Eli en Joni?

In de finale van Bootcamp gaat Stijn de kandidaten voor een laatste keer verrassen met zijn aanwezigheid. De puntentelling staan terug op nul, in deze laatste proef gaat alles om tijd.

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 9 - Nóg eens Roeien & Eliminatie

3 x
De frustratie loopt hoog op tijdens een proef op de klimmuur. Het ene duo klimt met gemak tot boven, terwijl de anderen met moeite aan de top geraken.

Seizoen 1, Aflevering 8 - Ken je Teamgenoot & Eliminatie

5 x
We testen het inschattingsvermogen van onze kandidaten. Hoe goed kennen ze hun partner eigenlijk? Tijdens een klim en pompproef in de steengroeve strijden de kandidaten om niet naar huis gestuurd te worden.

Seizoen 1, Aflevering 7 - Driedubbele Uitdaging in de Ardennen

3 x
Een nieuwe dag is aangebroken op Bootcamp, de eliminatie van Marie en Selin blijft nazinderen. Maar geen tijd voor piekeren, een nieuwe proef vraagt focus en behendigheid.

Seizoen 1, Aflevering 6 - Wolf's Bar & Eliminatie

3 x
De kandidaten trekken naar het Jubelpark in Brussel waar ze kennismaken met de favoriete sport van Aaron en Aidan: calisthenics. Iedereen gaat tot het uiterste tijdens de proef van Wolf's Bar.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Ninja Parcours in JumpSky

5 x
Na de zware proef op de Watersportbaan in Gent hebben de kandidaten, na een goede nachtrust, terug energie voor het Ninja Warrior parcour. Toch loopt tijdens deze proef niet alles zoals gehoopt voor sommige duo's.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Traantjes op de Watersportbaan

4 x
Stijn Swijns komt weer even langs om de kandidaten te drillen tijdens een proef waarin water en land worden gecombineerd. De duo's kiezen wie zal racen in een roeiboot en wie de driloefeningen van Stijn zal moeten doorstaan.

Seizoen 1, Aflevering 3 - 100 km Fietsen naar de Koppenberg

4 x
Na de afmattende proef met Stijn in Fort Napoleon, smeren de kandidaten de benen in voor een zware fietstocht van 105 km naar de Koppenberg in Oudenaarde. Een afvalrace waarin enkel de sterksten blijven doorgaan.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Drillcoach Stijn Swijns Laat ze Afzien

17 x
Stijn Swijns komt de kandidaten afmatten in een spannende proef aan Fort Napoleon in Oostende. Door een combinatie van water en land zorgt deze challenge dat de spanningen en emoties hoog oplopen.

Seizoen 1, Aflevering 1 - WTF is Kruien?

17 x
De deelnemers leren elkaar kennen tijdens een gezellige barbeque, maar de rust is niet van lange duur. In de vroege ochtend starten de kandidaten in Nieuwpoort, waar ze gaan kruien in de Noordzee.
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 2 - De Eerste Traantjes

15 x
De kandidaten moeten een reusachtige puzzel maken. De één heeft hierin al wat meer inzicht dan de ander. Dat zorgt voor heel wat emoties en frustraties.

Seizoen 2, Aflevering 1 - De Helft Haalt het Niet?

13 x
De eerste aflevering start al onmiddellijk met een echte plottwist. Veel tijd om ervan te bekomen is er niet, want de deelnemers mogen direct na aankomst starten met een zware triatlon.
Seizoen 1

Aflevering 2

17 x
De kandidaten moeten een reusachtige puzzel maken. De één heeft hierin al wat meer inzicht dan de ander. Dat zorgt voor heel wat emoties en frustraties.

Aflevering 1

49 x
De eerste aflevering start al onmiddellijk met een echte plottwist. Veel tijd om ervan te bekomen is er niet, want de deelnemers mogen meteen na aankomst starten met een zware triatlon.
Archief