Bordertown

Augustus 2019

The bloodmaid, part 1

3,0 4 x
The bloodmaid, part 1 van Bordertown is uitgezonden op vrijdag 16 augustus 2019 om 23:37 uur en was te zien op Canvas.

Cat's cradle, part 2

3,5 46 x
De zaak van de sluipschutter treft ook de Sorjonen-familie. Hoewel de zaak en zijn gezinssituatie het Sorjonen moeilijk maken, is hij van plan om de dader snel te vatten.

Cat's cradle, part 1

4,7 50 x
Sorjonen neemt verlof om er te zijn voor zijn vrouw. Op klaarlichte dag wordt een jonge man neergeschoten. Niko Uusitalo neemt de zaak op zich.
Juli 2019

The rite of spring, part 2

3,8 94 x
Er raakt meer bekend over het verleden van de kinderdagverblijfuitbaatster, maar Sorjonen is er als enige van overtuigd dat de waarheid nog niet aan het licht is gekomen.

The rite of spring, part 1

4,0 70 x
In het huis van kinderdagverblijfuitbaatster Susanna Lehto wordt een foetus gevonden die bewaard is in formaldehyde. Sorjonens onderzoek stoot op een muur van stilzwijgen.
1:00:00

Five finger exercise, part 2

4,0 122 x
Sorjonen moet de waarheid achterhalen over het verleden van Lena om een moordenaar te vinden die niks te verliezen heeft.

Five finger exercise, part 1

3,3 139 x
Een dubbele moord betekent het begin van een onderzoek dat de Finse rechercheur Kari Sorjonen over de Russische grens brengt. Sorjonen ontdekt dat het verleden niet is hoe hij het heeft achtergelaten.
December 2018
59:00

The End Game Part 2

Verlopen 3,6 441 x
De sporen in het onderzoek naar de moord op de sociaal werker wijzen naar één man: Lasse Maasalo, die meteen ondervraagd wordt door Sorjonen. Maar dat blijkt geen eenvoudige klus, zonder hard bewijsmateriaal.  In de cel neemt Janina de tijd om grondig na te denken over wat er gebeurd is en over wie de moordenaar van Esko K...
57:00

The Lady in the Lake Part 2

Verlopen 4,3 242 x
In de gestolen wagen wordt het lichaam van een lokale politicus teruggevonden. Sorjonen beseft dat er een link is met Elina Koivula, de vrouw die in het visnet vastzat. Zij is de belangrijkste bron van informatie voor de zaak, maar leidt aan geheugenverlies. Pauliina gaat op zakentrip naar Sint-Petersburg, met de burgemees...
November 2018
57:00

The Lady in the Lake Part 1

Verlopen 4,3 112 x
In een meer wordt Elina Koivula gevonden, verstrikt in een vangnet voor vissen. Sorjonen wil het team meteen op de zaak zetten, maar wanneer de wagen van een lokale agent gestolen wordt, wordt de focus verlegd. De families Sorjonen en Jaakkola raken steeds meer met elkaar bevriend in ingeburgerd in Lappeenranta. Kari kan d...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.