Bordertown

2018
20:00

Aflevering 13

3,0 0 x
Wanneer El Coyote bovenaan de lijst van meest gezochte criminelen komt te staan, wil Bud hem koste wat het kost in de boeien slaan. De drugsbaron Barracuda wil terug op nummer één in de lijst komen en doet er alles aan om El Coyote eerst te vinden. Ondertussen wil Ruiz een echte man worden en probeert hij een mooie serveerster te verleiden.
20:00

Aflevering 12

4,0 4 x
Op Gerts aandringen spendeert Janice veel geld aan een Amerikaanse pop. Wanneer ze de rest van het geld opmaakt aan accessoires, moet ze het terugverdienen door te werken als Ernesto's huishoudster. Ondertussen probeert Gert wraak te nemen op het bedrijf dat de Amerikaanse poppen maakt.
20:00

Aflevering 11

4,0 5 x
Ernesto en Placido zijn door het dolle heen wanneer ze te horen krijgen dat hun favoriete televisieshow 'La Fiesta Noche' naar Mexifornia komt. Zowel de Buckwalds als de Gonzalezes kopen tickets voor de opname. Tijdens het spektakel wordt Bud door zijn woede op het podium gehaald. Tegen alle verwachtingen in houdt het publiek van Bud en wordt hij een grote ster in de Mexicaanse gemeenschap.
20:00

Aflevering 10

3,0 4 x
Een ongecontroleerde bosbrand bedreigt Mexifornia, waardoor alle inwoners geëvacueerd moeten worden. Bud weigert echter zijn huis te verlaten, dat uiteindelijk vuur vat. Ernesto moet alles uit de kast halen om Bud te redden. Ondertussen besluiten J.C. en Becky om een pauze in hun relatie in te lassen om voor de laatste keer het vrijgezellenleven in te duiken.
20:00

Aflevering 9

3,0 7 x
Gerts ongezonde eetgewoonten zorgen ervoor dat ze een hartaanval krijgt tijdens de Little Miss Mexifornia Verkiezing. Wanneer ze beseffen dat ze zich een operatie in Amerika niet kunnen veroorloven, neemt Bud haar mee naar Mexico om haar daar te laten opnemen. Ondertussen worden Ernesto en Maria gedwongen om Pepito medicatie te geven voor zijn ADHD, maar ze ontdekken al snel de neveneffecten ervan.
20:00

Aflevering 8

4,0 5 x
Extreme windvlagen zorgen voor een aantal vreemde situaties in Mexifornia. In de zoektocht naar een nieuwe energiedrank, reist Sanford naar Mexico, waar hij een nog sterker elixir vindt. Bud helpt een look-alike van zichzelf om over de grens te geraken, zodat hij er zelf even tussenuit kan. Ernesto wordt gekweld door een blad van een boom, die hij zelfs niet met zijn krachtige blazer weg kan krijgen.
20:00

Aflevering 7

3,0 4 x
Bud wordt tegen zijn benoemd tot undercoveragent van drugsbaron Pablo Barracuda, wanneer hij probeert om rijker en meer succesvol te worden dan Ernesto.
20:00

Aflevering 6

3,0 6 x
Ernesto wil J.C. laten werken in zijn team van de groenvoorziening. J.C. plant meteen een staking, omdat hij denkt dat de werkomstandigheden slecht zijn. J.C.'s plan zorgt echter voor onenigheid in de Gonzalez-familie en in zijn relatie met Becky. Ondertussen wordt Bud achtervolgd door een struisvogel.
20:00

Aflevering 5

4,0 6 x
Bud en Janice maken zich klaar voor hun jaarlijkse, intieme avond. Maria's zus heeft een kind gekregen. De baby zorgt ervoor dat de blanken in de minderheid zijn. Bud kan het niet begrijpen en bedenkt een plan.
20:00

Aflevering 4

4,0 10 x
Bud wordt de nieuwe voetbalcoach van de middelbare school nadat de vorige coach moest opstappen. Bud wil koste wat het kost met zijn ploeg winnen, dus schakelt hij een geheim wapen in: een illegale immigrant die een grote aanwinst voor het team is. Wat Bud echter niet weet, is dat de jongen ook de grootste drugssmokkelaar van Mexico blijkt te zijn.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.