Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Buck

December 2019
14:00

Aflevering 11

4,0 1 x
Met Stans drone ontdekt Elias dat de buurman vuilnis in hun vuilbak dumpt. Stan en Elias droppen een vuilniszak boven de buurman. Buck leert dansen met Hanne, Mona en Laura.
15:00

Aflevering 10

4,5 1 x
Elias probeert binnen te geraken in het spel. Gelukt! Hanne en Laura hebben Katrien geregistreerd op een datingsite. Katrien gaat op date.
15:00

Aflevering 9

4,3 1 x
Buck heeft gemorst op het tapijt, maar Elias heeft een oplossing. Dylan komt Mona halen, hij heeft een verrassing voor haar.
15:00

Aflevering 8

4,0 2 x
Buck heeft heimwee naar Malmek. Elias heeft een tekening gemaakt van Mona, maar Dylan pest hem weer. Er zit een muis in Laura's kamer, Buck lost dit probleem op.
November 2019
14:00

Aflevering 7

4,6 3 x
Buck blijft alleen thuis en bestelt pizza, maar hoe moet hij betalen? Elias wil een tekening maken van Mona en neemt stiekem foto's. Dylan betrapt hem.
15:00

Aflevering 6

4,1 5 x
Laura heeft 'dure' schoenen gekocht en Hanne breekt de hak. Het Buck-computerspel is niet meer te krijgen in de gamestore, Buck is eruit verdwenen. En Buck krijgt een eigen kamer in huis: de zolder.
15:00

Aflevering 5

4,7 6 x
Katrien neemt Buck mee naar het ziekenhuis voor een algemeen onderzoek. Elias wordt door Dylan gepest op school.
15:00

Aflevering 4

4,0 0 x
Elias veinst ziek te zijn om een hele dag bij Buck te kunnen blijven. Buck leert eten, naar WC gaan en gaat in bad. Hanne, Mona en Katrien maken kennis met Buck.
16:00

Aflevering 3

1,5 2 x
Elias maakt kennis met Buck. Hanne en Katrien houden een 'ladies 'night' en kijken een film. Maar hoe geraakt Buck terug in het game ? Techscout Jim wordt op Malmek aangevallen door de Karpianen.
16:00

Aflevering 2

3,9 6 x
Eerste schooldag. Elias maakt kennis met Mona, zijn nieuwe vriend Stan en de pesters Dylan en Wolf. Buck doet de toer van het huis. Elias ontdekt Buck in zijn kleerkast.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.