Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Buck

Februari 2020
19:00

Aflevering 28

4,5 0 x
Ruzie tussen Elias en Stan, maar hun vriendschap is uniek. Buck moet leren kussen en wil alvast trainen. Katrien stelt zich kandidaat. Er zijn trouwens verschillende rangen in 'graag zien'.
16:00

Aflevering 27

3,0 0 x
Buck heeft een date met Gitte. Hanne en Mona stylen Buck en bereiden alles voor. Elias heeft Dylan zijn boekbespreking gemaakt. Dylan toont zijn gevoelige kant.
15:00

Aflevering 26

3,0 0 x
Aan de school maakt Buck kennis met Gitte Devrieze, de juf biologie. Laura leert Buck flirten of 'hitte op Gitte'. Laura volgt een detoxdieet, met een reukje aan. Geen goed idee als je gaat solliciteren...
16:00

Aflevering 25

3,5 0 x
Alles begint bij de zelfgebeide trui van Katrien voor Elias. Buck neemt alles wat je zegt letterlijk en Katrien leert hem "een leugen om bestwil". Het alarm gaat af in de school. Vals alarm, maar wie is de dader?
15:00

Aflevering 24

4,0 0 x
Door een experiment van Buck valt Laura over een bananenschil. Ze maakt handig gebruik van Bucks' schuldgevoel. Dylan heeft het "prismashot" gestolen en leraar Allaerts neemt het in beslag. Elias en Stan hebben een plan om het te heroveren.
15:00

Aflevering 23

4,5 0 x
Hittegolf. Hanne en Laura gaan naar het zwembad. Laura gaat vooral voor de redder, maar die heeft enkel oog voor haar zus. Buck wil ook zwemmen. Hij is danig onder de indruk van de hoge springplank.
15:00

Aflevering 22

3,0 0 x
Katrien vraagt buurman Wilhelm op de koffie, in een poging om vrede te sluiten. Buck zoekt Elias op in de school. Hij wil dat Elias met Dylan vecht voor het hart van Mona.
16:00

Aflevering 21

4,0 0 x
Elias is verliefd op Mona. Buck heeft een schitterend idee om Elias hierbij te helpen. Laura zat in een vliegtuig dat een noodlanding maakte en is zodanig geschrokken dat ze op zoek gaat naar een andere job.
15:00

Aflevering 20

3,0 0 x
Buck heeft de quad omgebouwd tot ruimtetuig, maar de missie mislukt. Hij heeft heimwee en Elias wil hem helpen: ze maken een rescuebaken. Hanne bleekt haar haar en gaat zwemmen met Mona.
15:00

Aflevering 19

4,0 0 x
Laura is jarig. Dat wordt gevierd. Ze vindt zichzelf oud, zus Hanne komt ter hulp. Buck was nog nooit jarig en is wat ongelukkig, maar Elias heeft een oplossing. "De mantel der liefde" en "overgeven": 2 nieuwe begrippen voor Buck.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.