Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Buck

Buck herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 32

4,0 4 x
Buck en Elias spelen het finale spel. Dylan wil Mona bewijzen dat hij eigenlijk een goed mens is. Hij vraagt Elias om vergiffenis en wil een tweede kans bij Mona. Een onweer barst los....

Seizoen 1, Aflevering 31

3,0 2 x
2 enqueteurs van een onderzoeksbureau bellen aan. Buck ontvangt hen, maar Laura vindt het zeer verdacht. Een familieraad is nodig: Buck is in gevaar!

Seizoen 1, Aflevering 30

4,0 2 x
Groot probleem, Hanne haar ontbijtgranen worden niet meer verkocht. Op het scherm van het game verschijnt een bericht in codetaal. Kan de buurman dit helpen ontcijferen? Hij is tenslotte professor in Wiskunde.

Seizoen 1, Aflevering 29

3,0 1 x
Buck ontdekt dat Elias Dylan zijn huiswerk maakt en dat Dylan hem chanteert. Buck vindt dat Elias het moet opnemen tegen Dylan en organiseert een gevecht. Laura heeft ontslag genomen om zich toe te leggen op haar zangcarrière.

Seizoen 1, Aflevering 28

4,0 1 x
Ruzie tussen Elias en Stan, maar hun vriendschap is uniek. Buck moet leren kussen en wil alvast trainen. Katrien stelt zich kandidaat. Er zijn trouwens verschillende rangen in 'graag zien'.

Seizoen 1, Aflevering 27

3,0 3 x
Buck heeft een date met Gitte. Hanne en Mona stylen Buck en bereiden alles voor. Elias heeft Dylan zijn boekbespreking gemaakt. Dylan toont zijn gevoelige kant.

Seizoen 1, Aflevering 26

4,0 2 x
Aan de school maakt Buck kennis met Gitte Devrieze, de juf biologie. Laura leert Buck flirten of 'hitte op Gitte'. Laura volgt een detoxdieet, met een reukje aan. Geen goed idee als je gaat solliciteren...

Seizoen 1, Aflevering 25

4,0 1 x
Alles begint bij de zelfgebeide trui van Katrien voor Elias. Buck neemt alles wat je zegt letterlijk en Katrien leert hem "een leugen om bestwil". Het alarm gaat af in de school. Vals alarm, maar wie is de dader?

Seizoen 1, Aflevering 24

4,0 4 x
Door een experiment van Buck valt Laura over een bananenschil. Ze maakt handig gebruik van Bucks' schuldgevoel. Dylan heeft het "prismashot" gestolen en leraar Allaerts neemt het in beslag. Elias en Stan hebben een plan om het te heroveren.

Seizoen 1, Aflevering 23

4,0 2 x
Hittegolf. Hanne en Laura gaan naar het zwembad. Laura gaat vooral voor de redder, maar die heeft enkel oog voor haar zus. Buck wil ook zwemmen. Hij is danig onder de indruk van de hoge springplank.
Archief