Buck

Buck herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 9 - Dylan Heeft Een Verrassing Voor Mona

4,0 0 x
Buck heeft gemorst op het tapijt, maar Elias heeft een oplossing. Dylan komt Mona halen, hij heeft een verrassing voor haar.

Seizoen 1, Aflevering 8 - Er Zit Een Muis In Laura's Kamer

3,0 0 x
Buck heeft heimwee naar Malmek. Elias heeft een tekening gemaakt van Mona, maar Dylan pest hem weer. Er zit een muis in Laura's kamer, Buck lost dit probleem op.

Seizoen 1, Aflevering 7 - Elias Wil Indruk Maken Op Mona

3,0 1 x
Buck blijft alleen thuis en bestelt pizza, maar hoe moet hij betalen? Elias wil een tekening maken van Mona en neemt stiekem foto's. Dylan betrapt hem.

Seizoen 1, Aflevering 6 - Buck Krijgt Zijn Eigen Kamer

4,0 3 x
Laura heeft 'dure' schoenen gekocht en Hanne breekt de hak. Het Buck-computerspel is niet meer te krijgen in de gamestore, Buck is eruit verdwenen. En Buck krijgt een eigen kamer in huis: de zolder.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Katrien Onderzoekt Buck In Het Ziekenhuis

3,0 6 x
Katrien neemt Buck mee naar het ziekenhuis voor een algemeen onderzoek. Elias wordt door Dylan gepest op school.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Buck Leert Als Een Mens Te Leven

3,0 4 x
Elias veinst ziek te zijn om een hele dag bij Buck te kunnen blijven. Buck leert eten, naar WC gaan en gaat in bad. Hanne, Mona en Katrien maken kennis met Buck.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Hanne En Katrien Houden Een 'Ladies Night'

3,0 0 x
Elias maakt kennis met Buck. Hanne en Katrien houden een 'ladies 'night' en kijken een film. Maar hoe geraakt Buck terug in het game ? Techscout Jim wordt op Malmek aangevallen door de Karpianen.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Elias Ontdekt Buck In Zijn Kleerkast

3,0 2 x
Eerste schooldag. Elias maakt kennis met Mona, zijn nieuwe vriend Stan en de pesters Dylan en Wolf. Buck doet de toer van het huis. Elias ontdekt Buck in zijn kleerkast.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Tijdens Een Onweer Kruipt Buck Uit Een Game

4,0 0 x
De Familie Beijnens neemt hun intrek in het nieuwe huis. Elias, Laura en Hanne richten hun kamer in. Elias vangt een glimp op van het buurmeisje. Tijdens een zwaar onweer verschijnt Buck die uit een game komt .

Seizoen 1, Aflevering 32 - Buck En Elias Spelen Het Finale Spel

3,0 0 x
Buck en Elias spelen het finale spel. Dylan wil Mona bewijzen dat hij eigenlijk een goed mens is. Hij vraagt Elias om vergiffenis en wil een tweede kans bij Mona. Een onweer barst los....
Archief