Bull

Bull gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
40:58
Bull
Verlopen

Het TAC-team ervaart een belangenconflict in de rechtbank. Benny vertegenwoordigt de eiser terwijl Chunk de verdachte in dezelfde rechtzaak vertegenwoordigt. De zaak gaat over een moeder die een kunstenaar aanklaagt voor de moord op haar dochter.

Seizoen 5
40:59
Verlopen
Bull en het TAC-team worstelen om zich aan te passen aan een virtueel rechtssysteem. Dit terwijl ze de lockdown van New York City moeten doorstaan vanwege de globale corona-pandemie.
Seizoen 4
40:52
Verlopen
Dr Jason Bull is de oprichter van een succesvol adviesbureau. Zijn team van experts gebruikt psychologie, intuïtie en data om juryleden, advocaten, getuigen en verdachten het beste verhaal voor te leggen zodat cliënten de zaak winnen.
41:02
Verlopen
Bull voert de verdediging op van een idealistische staatsrechter die terechtstaat wegens belemmering van de rechtsgang.
40:44
Verlopen
Bull vertegenwoordigt een treiningenieur die een dodelijke crash zou hebben veroorzaakt, maar zich daar niets van herinnert.
39:25
Verlopen
Bull neemt de proefverdediging op zich van Dr. Natalie Reznick, die ervan wordt beschuldigd een reeks aanvallen te hebben georkestreerd die de stad terroriseren.
40:40
Verlopen
Bull verdedigt een vrouw die jaren geleden haar nichtje ontvoerde om haar te behoeden voor haar mishandelende vader.
40:59
Verlopen
Bull helpt een oude vriend met zijn moordzaak. Een professionele gokker wordt ervan beschuldigd haar vader te hebben vermoord om haar erfenis te bemachtigen.
40:39
Verlopen
Bull wordt - net wanneer zijn ex gaat bevallen - ingehuurd door een dokter die wordt beschuldigd van omkoperij.
40:21
Verlopen
Een koppel wordt door de biologische vader van hun baby aangeklaagd voor voogdijschap na een vergissing in de vruchtbaarheidskliniek.
40:27
Verlopen
Chunks vriend Reggie vraagt Bull om de ouders van een overleden student te helpen met hun rechtszaak tegen de school. De jongen overleed namelijk tijdens de training.
41:00
Verlopen
Bull zoekt juryleden die zich kunnen inleven in de behoefte aan persoonlijke privacy wanneer hij Marissa's vriend helpt een opmerkelijke zakenman aan te klagen omdat hij hem als kind heeft misbruikt.
41:00
Verlopen
Bull en het team nemen vlak voor de vakantie een lastige pro deo zaak aan. Marissa wil koste wat kost een kerstfeest op kantoor organiseren. Taylor begint aan een nieuwe romance.
40:56
Verlopen
Bull verdedigt de eigenaars van een pizzeria waar een tiener gewond raakte nadat die het dak beklom.
40:59
Verlopen
Bull staat in voor de verdediging van Eric Crawford, een oude vriend van de universiteit die beschuldigd wordt van nalatigheid nadat zijn jongste kind zijn oudste kind vermoordde met een wapen.
40:39
Verlopen
Bull staat voor de schijnbaar onmogelijke taak om zijn tienercliënt, Andrew Zbyszek, te verdedigen, die al bekende de arts te hebben vermoord die hij de schuld geeft van de dood van zijn moeder.
41:02
Verlopen
Een vrouw met een reputatie voor agressief gedrag moet terecht staan voor de moord op haar man. Ze beweert dat ze zich niet kan herinneren wat er die nacht gebeurde doordat ze te veel alcohol had gedronken.
40:59
Verlopen
Taylor wordt persoonlijk betrokken in het helpen van Bull om een danseres, Jessica, een civiele procedure te laten voeren tegen iemand die haar heeft aangevallen.
40:24
Verlopen
Bull helpt een bekende social media influencer bij het aanklagen van haar vader, omdat hij nog onderdeel uitmaakt van haar imperium.
40:59
Verlopen
Chunk wil een rechtszaak op gang krijgen voor iemand die ten onrechte is veroordeeld. Hierdoor wordt Benny's oude carrière met argusogen bekeken.
Archief