Buried

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 4 - Memory Wars

27 x
Over heel het land beginnen steeds meer vrouwen zich onderdrukte trauma's te herinneren. Intussen raakt Eileen er steeds meer van overtuigd dat haar vader bij meer moorden betrokken was. Terwijl er een nieuw spoor is in het onderzoek, verandert een verrassend telefoontje van de officier van justitie alles.

Seizoen 1, Aflevering 3 - House Of Hell

33 x
Tijdens het proces getuigen leden uit de familie Franklin over het misbruik dat ze als kind moesten verduren, hun meest donkerste geheimen worden publiek gemaakt. De verdediging beweert dat Eileen samenzweert met haar moeder en zus om wraak te nemen op George.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Voodoo Psychology

26 x
George Franklin wordt de eerste persoon die beschuldigd wordt van moord op basis van een onderdrukte herinnering, die van zijn eigen dochter. Zijn verdediging valt haar geloofwaardigheid aan en insinueert dat de herinneringen geconstrueerd kunnen zijn via hypnose en suggestietherapie.

Seizoen 1, Aflevering 1 - The Flashback

129 x
Al twintig jaar lang is de moord op de achtjarige Susan Nason onopgelost gebleven. Tot in 1989 een jeugdvriendin van Susan, Eileen Franklin zich plots herinnert dat ze getuige was van de misdaad, en dat haar eigen vader de moordenaar was.
Seizoen 2010

Seizoen 2010, Aflevering 1 - Buried

48 x
Paul Conroy is een Amerikaanse vrachtwagenchauffeur die in Irak meewerkt aan de wederopbouw van het land. Na een aanval door Iraakse rebellen wordt hij wakker in het donker. Hij is levend begraven in een houten kist, bedolven onder kilo's zand. Zijn enige verbinding met de buitenwereld is een mobiele telefoon. Slechte ontv...
Archief