Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

BV Darts

Seizoen 1
2:03:00

Aflevering 5

4,5 28 x
In de tweede halve finale zijn er nog drie gretige gegadigden voor de twee overgebleven finaleplaatsen. Hannelore Simoens, Kenji Gooris en Kamal Kharmach trainden de voorbije weken ook op de gevreesde dubbels met coach Kim Huybrechts. Ook zij starten nu hun wedstrijden vanaf 301 punten. Die aangepaste regels zorgen voor ex...
2:15:00

Aflevering 4

4,0 86 x
Andy Peelman, Olivier Deschacht en Vincent Fierens schakelen een versnelling hoger in de eerste halve finale van BV Darts.
1:19:00

Aflevering 3

4,5 40 x
In de laatste voorronde kruisen Vincent Fierens, Hannelore Simoens en Celine Van Ouytsel de pijltjes. De wedstrijden worden van professioneel sportcommentaar voorzien door sportjournalist Matthias De Vlieger en Kim Huybrechts.
1:26:00

Aflevering 2

4,7 88 x
In de tweede voorronde nemen Thibault Christiaensen, Olivier Deschacht en Kenji Gooris het tegen elkaar op. Welke twee spelers schoppen het tot in de halve finales? De op het eerste gezicht nonchalante Thibault, positivo Kenji of competitiebeest Olivier?
1:24:00

Aflevering 1

4,0 73 x
Jinnih Beels, Kamal Kharmach en Andy Peelman nemen het tegen elkaar op in de eerste voorronde van BV Darts. Ze begonnen enkele maanden geleden aan dit grote avontuur, nu zal duidelijk worden of hun urenlange trainingen vruchten afwerpen. Ze werden bovendien extra gecoacht door de nummer twee van België: Kim Huybrechts.
Archief