BV Darts

BV Darts herbekijken

Seizoen 2
2:00:00

Seizoen 2, Aflevering 11 - Finale

3,0 79 x
Francesco Planckaert, Maksim Stojanac, Tourist LeMC en Hans van Alphen vechten het uit in een bloedstollende en verrassende finale-aflevering van BV Darts.
2:00:00

Seizoen 2, Aflevering 10 - BV League

4,0 44 x
Elke Clijsters, Jamie-Lee Six, Hans van Alphen, Tourist LeMC, Maksim Stojanac en Francesco Planckaert smijten zich - en hun pijlen - een laatste keer in de strijd voor een finaleplaats in BV Darts.
2:00:00

Seizoen 2, Aflevering 9 - BV League

3,0 10 x
Francesco Planckaert, Hans Van Alphen, Tourist LeMC, Maksim Stojanac, Elke Clijsters en Jamie-Lee Six spelen in een minicompetitie tegen elkaar. Voor ze hun pijlen scherpen snuiven Maksim Stojanac, Toursist LeMC en Elke Clijsters de sfeer op tijdens het Belgian Darts Open toernooi. De BV Darters supporteren voor hun coach ...
2:00:00

Seizoen 2, Aflevering 8 - BV League

4,5 40 x
Tijdens de tweede matchday van de BV League halen 'The final six' alles uit de kast om elkaar te verpletteren en zo te klimmen in de ranking. Die wordt door een aantal verrassende en spannende matches flink door elkaar geschud.
2:00:00

Seizoen 2, Aflevering 4 - Tourist LeMC, Hans Van Alphen en Riadh Bahri

4,5 62 x
In poule 4 van de eerste voorronde maken Riadh 'Thunderbird' Bahri, Hans 'The Spartan' Van Alphen en Tourist 'Samurai' LeMC hun opwachting aan het bord.
2:00:00

Seizoen 2, Aflevering 3 - Zuhal Demir, Elke Clijsters en Flor Decleir

4,0 30 x
Zuhal 'Dynamite' Demir, Flor 'The Wizard' Decleir en Elke 'Sporty Spice' Clijsters kruisen voor een uitzinnig publiek de pijlen in poule 3 van de eerste voorronde.
2:00:00

Seizoen 2, Aflevering 7 - BV League

4,0 54 x
Francesco Planckaert, Hans Van Alphen, Tourist LeMC, Maksim Stojanac, Elke Clijsters en Jamie-Lee Six spelen in een minicompetitie tegen elkaar.
2:00:00

Seizoen 2, Aflevering 6 - Jamie-Lee Six, Omar Souidi, Zuhal Demir en Hans Van Alphen

3,0 20 x
In de tweede poulewedstrijd van de tweede voorronde mikken Zuhal Demir, Hans van Alphen, Jamie-Lee Six en Omar Souidi op de gevreesde dubbels. Een polsblessure bezorgt Omar Souidi helaas échte troubles. Double fun dan weer tijdens de partijvergaderingen van de N-VA. Trainen gaat beter met twee, en dus sleurt Zuhal Demir ti...
2:00:00

Seizoen 2, Aflevering 5 - Pascal Braeckman, Maksim Stojanac, Elke Clijsters en Tourist LeMC

4,5 120 x
Pascal 'The Bulldozer' Braeckman, Maksim 'Mad Maks' Stojanac, Elke 'Sporty Spice' Clijsters en Tourist 'Samurai' LeMC nemen het tegen elkaar op in de eerste poulewedstrijd van de tweede voorronde.
2:00:00

Seizoen 2, Aflevering 2

4,8 33 x
Francesco 'De Waalse Pijl' Planckaert, Omar 'Bull's Eye Dandy' Souidi en Pascal 'The Bulldozer' Braeckman nemen het tegen elkaar op in poule 2 van de eerste voorronde. Slagen goede vrienden Pascal en Francesco erin de de hypercompetitieve `Bull's Eye Dandy? naar huis te spelen? De drie BV-darters trakteren de uitzinnige su...
Archief