Clique

Clique gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Clique

Holly probeert haar eigen gerechtigheid na te streven. Met Rachel aan haar zijde, is dat niet zo vanzelfsprekend.

Seizoen 2
Holly vindt dat het politieonderzoek niet snel genoeg opschiet en neemt de zaak in eigen handen. Jack stelt zichzelf in vraag.
Holly en Louise verenigen zich om de waarheid over Rayna te achterhalen.
De gebeurtenissen tijdens die ene nacht op het strand leiden tot een nieuwe schokgolf.
Holly is in shock na de brutale aanval. De jongens sluiten de rangen en de relatie van Holly met Jack wordt zwaar op de proef gesteld.
Holly gaat naar het tweede jaar op de universiteit. Wanneer ze kennismaakt met een nieuwe 'kliek' jongens die graag hun autoriteit laten gelden, voelt ze zich tot hen aangetrokken. Toch is er iets vreemds dat ze maar moeilijk kan plaatsen.
Seizoen 1
De spanning in Solasta is te snijden en Holly zoekt haar toevlucht bij Rachel.
Holly kan de signalen niet meer negeren en beseft ten volle in wat voor donkere wereld ze is terechtgekomen.
Holly voelt zich steeds meer op haar gemak in Edinburgh, nu ze een relatie met Rory heeft en ze goed bevriend is geraakt met de andere meisjes van de kliek. Maar wanneer de waarheid aan het licht komt, keert iedereen zich tegen haar.
Holly voelt zich niet op haar gemak, maar begint toch te genieten van alle voordelen die het leven binnen Solasta biedt.
Na de recente gebeurtenissen stelt Holly de bedoeling van Solasta Finance in vraag.
Holly en Georgia zijn al sinds hun tienerjaren hartsvriendinnen en springen dan ook een gat in de lucht wanneer ze allebei worden aanvaard op dezelfde universiteit. Daar worden ze omarmd door een kliekje van populaire meisjes.
Archief