Crime Night: Mee Met De Flikken

Laatste aflevering
50:00
Crime Night: Mee Met De Flikken

Tijdens het EK voetbal is de druk op de agenten extra hoog want het toernooi zorgt voor heel wat extra incidenten in de binnenstad. Op de avond van de wedstrijd tussen Engeland en Duitsland krijgen Nicky Duke en haar team de ene na de andere oproep te verwerken. Dronken hooligan...

Crime Night: Mee Met De Flikken gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
50:00
Agenten Mike Templeman en Will Cawte reageren op een oproep over een gevecht op een begrafenis. Eenmaal ter plaatse belandt de onruststoker op hun wagen en hebben de agenten alle moeite om de man te arresteren. Enkele weken later wordt de man opnieuw gearresteerd voor het verstoren van de openbare orde.
Seizoen 1
50:00
De agenten krijgen een oproep over een vrouw die haar buur bedreigt met een mes. Al snel wordt duidelijk dat ze zich niet zomaar gewonnen zal geven. Sergeant Mike Templeman arresteert een man die hotelpersoneel bedreigt met een hamer. Agent Al Kirkwood start een zoektocht naar een man die al acht dagen vermist is.
50:00
Agenten Jess Hellawell en Simon Berger gaan op zoek naar een man die verdacht wordt van aanranding en stalking. Ze hopen hem zo te vatten voor hij een nieuw slachtoffer kan maken.
Agenten Mike Templeman en Becky Hill krijgen af te rekenen met een reeks geweldplegingen. In een appartement treffen ze een zwaargewonde man aan, in het centrum van de stad vindt er een racistische aanval plaats en nabij een nachtclub breekt er een zwaar gevecht uit. Mike raakt zelf ook gewond aan zijn been.
Archief