CSI: Miami

Laatste aflevering
39:46
CSI: Miami

De kidnapping van een gezin uit hun huis, leidt het team naar een onwaarschijnlijk verband met een drugsdealer.

CSI: Miami gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 10
40:58
Horatio en zijn team onderzoeken waarom iemand drie, onlangs vrijgelaten gevangenen, heeft vermoord, nadat het gerechtshof hun oorspronkelijke veroordelingen verwierp.
40:50
Het CSI-team onderzoekt een lichaam met uitgestoken ogen en verdenkt de oude bekende, de 'Miami Taunter', maar Doctor Esteban Navarro heeft een alibi.
41:47
Een gemaskerde overvaller onderbreekt een pokerspel met hoge inzetten en laat een Hollywoodproducent dood achter. Het team ontdekt al snel bewijs dat suggereert dat er een handlanger aanwezig was.
41:28
Verlopen
De man van sheriff Anita Torres komt om het leven bij een explosie. Ze vermoedt dat de bende Mala Noche achter de aanslag zit en dat Memmo Fierro de opdrachtgever was. Fierro zit echter nog steeds in de gevangenis en beweert onschuldig te zijn.
41:52
Verlopen
Het team maakt jacht op een sadistische moordenaar van prostituees, die zijn slachtoffers eerst martelt en daarna vermoordt. De nieuwe tegenstander van Horatio neemt hun ogen mee.
41:16
Verlopen
Een tornado raast rond op de plaats van een moord. Het bewijs raakt beschadigd en de storm brengt Ryan en Walter in groot gevaar.
41:54
Verlopen
Nadat het lichaam van een jonge man is gevonden in een hotel, duikt het CSI team in de schimmige en geheime wereld van de gigolo's van Miami.
41:32
Verlopen
Horatio gaat diep om Natalia te redden, voordat het team door kan met hun zoektocht naar de ontsnapte seriemoordenaar Jack 'The Incinerator' Toller.
Seizoen 9
41:46
Horatio jaagt op een mysterieuze moordverdachte. Tijdens zijn zoektocht ontdekt hij dat het leven van de verdachte van ingewikkelde leugens aan elkaar hangt.
38:43
Tijdens de jacht op een mysterieuze moordverdachte ontdekt Horatio dat het leven van de man van ingewikkelde leugens aan elkaar hangt.
41:50
Als een student dood wordt gevonden in een bubbelbad, raakt het CSI-team verzeild in een wereld van jaloezie, psychoses en vreemde kamergenoten.
39:46
Horatio beschermt een specialist in gemengde gevechtskunsten tegen zijn broer, die recentelijk uit de gevangenis is ontsnapt.
39:32
Een ontsnapte gevangene gijzelt Natalia en vertelt haar schokkende details over de misdrijven die hij heeft gepleegd.
41:58
Verlopen
Het team van CSI ontdekt een verband tussen de moord op een koerier en een huisvrouw.
40:06
Verlopen
Het team ontdekt het bestaan van een jachtclub waarbij mensen het doelwit zijn.
39:40
Verlopen
Een vrouw weet ternauwernood te ontsnappen uit handen van een seriemoordenaar. Horatio en zijn team doen er alles aan om de psychopaat te pakken te krijgen.
41:16
Verlopen
Een jongen die op de middelbare school bekend stond als pestkop, wordt vermoord gevonden. Het CSI-team zoekt uit wie verantwoordelijk is voor zijn dood.
41:28
Verlopen
De gemoederen in Miami lopen hoog op wanneer Memmo Fiero, de moordenaar van Horatio's vrouw, opeens in de stad opduikt.
Verlopen
Het CSI-team onderzoekt een moord die is gepleegd tijdens een rollerskatewedstrijd. De meisjes uit de deelnemende teams werken echter niet bepaald mee.
Archief