CSI: Miami

Laatste aflevering
39:42
CSI: Miami

Horatioen en zijn team onderzoeken de dood van journaliste Denise Baines Zij werd in een discotheek met zenuwgas vergiftigd. Wanneer het team haar woning onderzoekt, vinden ze documenten van de twijfelachtige advocaat Darren Vogel.

CSI: Miami gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 10
41:57
Een wilde hond valt een trainer op een tennisacademie aan. De conciërge, Ross Hemmet, komt trainer Hopper te hulp, maar komt daarbij zelf om het leven. Het team onderzoekt zijn dood en krijgt bewijs dat er een kindermishandelaar op de academie is.
41:55
Het team vindt, begraven op het strand, een dood lichaam dat verband houdt met oude bekende Esteban Navarro. Nader onderzoek van het plaats delict leidt tot de onthulling van enkele onaangename familiegeheimen van Navarro.
41:24
Een accountant wordt vermoord, nadat hij op de oceaan was overvaren door een motorboot. Het team ontdekt al snel dat hij veel vijanden had.
41:55
Verlopen
De moord op twee jongen vrouwen leidt ertoe dat het team onderzoek doet naar de leden van een studentenvereniging in Miami.
41:56
Verlopen
Een parachutist vindt de dood wanneer zijn, gesaboteerde, parachute niet opengaat. De lijst van verdachten bevat meer dan honderd van zijn spermadonorkinderen.
41:18
Verlopen
Het team zoekt naar het ongewone high-tech wapen dat het bedrijf van een vermoorde biljonair heeft gemaakt.
41:58
Verlopen
Horatio en zijn team moeten erachter komen waarom iemand de moeder van een deelneemster aan een kindershow heeft vermoord. Er komt meer duidelijkheid over een lugubere misdaad uit het verleden.
39:46
Verlopen
De kidnapping van een gezin uit hun huis, leidt het team naar een onwaarschijnlijk verband met een drugsdealer.
40:58
Verlopen
Horatio en zijn team onderzoeken waarom iemand drie, onlangs vrijgelaten gevangenen, heeft vermoord, nadat het gerechtshof hun oorspronkelijke veroordelingen verwierp.
40:50
Verlopen
Het CSI-team onderzoekt een lichaam met uitgestoken ogen en verdenkt de oude bekende, de 'Miami Taunter', maar Doctor Esteban Navarro heeft een alibi.
41:47
Verlopen
Een gemaskerde overvaller onderbreekt een pokerspel met hoge inzetten en laat een Hollywoodproducent dood achter. Het team ontdekt al snel bewijs dat suggereert dat er een handlanger aanwezig was.
41:28
Verlopen
De man van sheriff Anita Torres komt om het leven bij een explosie. Ze vermoedt dat de bende Mala Noche achter de aanslag zit en dat Memmo Fierro de opdrachtgever was. Fierro zit echter nog steeds in de gevangenis en beweert onschuldig te zijn.
41:52
Verlopen
Het team maakt jacht op een sadistische moordenaar van prostituees, die zijn slachtoffers eerst martelt en daarna vermoordt. De nieuwe tegenstander van Horatio neemt hun ogen mee.
41:16
Verlopen
Een tornado raast rond op de plaats van een moord. Het bewijs raakt beschadigd en de storm brengt Ryan en Walter in groot gevaar.
41:54
Verlopen
Nadat het lichaam van een jonge man is gevonden in een hotel, duikt het CSI team in de schimmige en geheime wereld van de gigolo's van Miami.
41:32
Verlopen
Horatio gaat diep om Natalia te redden, voordat het team door kan met hun zoektocht naar de ontsnapte seriemoordenaar Jack 'The Incinerator' Toller.
Seizoen 9
41:46
Verlopen
Horatio jaagt op een mysterieuze moordverdachte. Tijdens zijn zoektocht ontdekt hij dat het leven van de verdachte van ingewikkelde leugens aan elkaar hangt.
38:43
Verlopen
Tijdens de jacht op een mysterieuze moordverdachte ontdekt Horatio dat het leven van de man van ingewikkelde leugens aan elkaar hangt.
41:50
Verlopen
Als een student dood wordt gevonden in een bubbelbad, raakt het CSI-team verzeild in een wereld van jaloezie, psychoses en vreemde kamergenoten.
Archief