Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

CSI: Vegas

Seizoen 1
40:47

Seizoen 1, Aflevering 10

4,5 25 x
Wanneer David Hodges wordt vermist, gaat het hele CSI-team op zoek naar elk bewijsstuk dat kan helpen hem te vinden, zijn naam te zuiveren en de reputatie van het hele misdaadlab te redden.
40:43

Seizoen 1, Aflevering 9

3,0 13 x
Het CSI-team neemt de excentrieke wereld van de sideshows onder de loep wanneer een paar artiesten verbrand in een kuil worden aangetroffen. Ook overweegt Hodges een deal te sluiten als zijn strafzaak begint, terwijl Max, Grissom en Sara naar bewijs zoeken om hem vrij te pleiten.
40:43

Seizoen 1, Aflevering 8

4,0 9 x
Er wordt stoffelijk overschot gevonden in het bad van de eigenaar van een congrescentrum. Het CSI-team gaat dit onderzoeken. Sara en Grissom deze zaak gebruiken om dichterbij een getuige te komen een paar dagen voor Hodges' rechtszaak begint.
40:45

Seizoen 1, Aflevering 7

3,0 16 x
Een achtergelaten paard bedekt met bloed leidt het CSI-team naar een doorgangshuis voor veroordeelde moordenaars. Grissom en Sara zijn hun hoofdverdachte in de zaak van David Hodges op het spoor.
40:43

Seizoen 1, Aflevering 6

3,0 7 x
Folsom en Allie onderzoeken een reeks ijzingwekkende moorden in een vervallen hotel met clownthema.
40:40

Seizoen 1, Aflevering 5

4,0 16 x
Grissom en Sara komen er achter wie Hodges erin geluisd heeft, een vrachtvliegtuig komt aan op McCarran Airport en iedereen aan boord is dood.
40:44

Seizoen 1, Aflevering 4

3,0 14 x
CSI: VEGAS opent een gloednieuw hoofdstuk in Las Vegas - de stad waar het allemaal begon. Geconfronteerd met een existentiële dreiging die het hele Crime Lab ten val kan brengen en duizenden veroordeelde moordenaars kan vrijlaten in de straten van Vegas.
40:41

Seizoen 1, Aflevering 3

3,0 16 x
Grissom en Sara's onderzoek naar de beschuldigingen tegen David Hodges komt in een stroomversnelling; het lichaam van een videospelontwikkelaar is drijvend in een fontein gevonden voor een gamerstoernooi.
40:45

Seizoen 1, Aflevering 2

3,0 15 x
Gil en Sara schieten een oud-collega te hulp die beschuldigd is van geknoei met bewijsmateriaal. Maxine en de rest van het CSI-team werken aan de moord op een echtpaar dat op hun trouwdag is vermoord.
40:45

Seizoen 1, Aflevering 1

4,0 52 x
Een nieuw team van onderzoekers onder leiding van Maxine Roby schakelen de hulp in van oude vrienden Gil Grissom en Sara Sidle. Deze gecombineerde kracht zal de nieuwste forensische technieken inzetten om te doen waar ze het beste in zijn - het bewijs volgen - om gerechtigheid te behouden in Sin City.
Archief