Dag Sinterklaas

December 2018
11:00

Sinterklaas is jarig!

Verlopen 4,5 49 x
De nacht van 5 december brengt Sinterklaas overal cadeautjes. Zes december is dan ook de kinderfeestdag bij uitstek.  Maar het is ook een beetje een verdrietige dag, want de Sint en Zwarte Piet nemen afscheid.
12:00

Sinterklaas verliefd

Verlopen 3,0 26 x
"Verliefd zijn, wat is dat", vraagt Zwarte Piet zich af.  Wordt iedereen wel eens verliefd? En zo ja, geldt dat dan ook voor de Sint?
12:00

Het geloof in Sinterklaas

Verlopen 3,0 13 x
Dagelijks ontvangt de Sint honderden brieven, die hij stuk voor stuk leest. Ook de brief van Katrientje... Jammer genoeg!
10:00

Op het dak

Verlopen 3,0 14 x
De sint is zwaar verkouden. En toch wil hij op het dak zonder sjaal, want Bart heeft iets gezegd wat hij beter had gezwegen... Bart probeert hem te overtuigen niet zo koppig te zijn.
10:00

Fietsen op de daken

Verlopen 4,0 23 x
Sinterklaas en Zwarte Piet gaan in deze laatste dagen voor 6 december al oefenen voor de grote dag. Op het dak wacht hen evenwel een verrassing....
11:00

Stoute kinderen

Verlopen 3,0 14 x
Bart Peeters gaat weer op bezoek bij Sinterklaas. Als deze even gaat wandelen met Slechtweervandaag maakt Zwarte Piet van de gelegenheid gebruik om stout te zijn, hij imiteert Sinterklaas.
10:00

Waarom is zwarte piet zwart?

Verlopen 3,0 16 x
Bart Peeters zoekt uit of Zwarte Piet echt zwart is. Met Zwarte Piet speelt hij "door het huis kruipen zonder de vloer te raken". Daarna leert Bart door de schouw te springen.
11:00

De Sint in de storm

Verlopen 4,0 11 x
Buiten heerst een hels onweer. Bart kan niet naar huis en slaapt in bed van Zwarte Piet. Midden in de nacht schrikken ze wakker door een onheilspellend geluid....
November 2018
07:00

Hoe zet ik mijn schoen klaar?

Verlopen 3,3 21 x
Als je wil dat Sinterklaas en Zwarte Piet cadeautjes komen brengen, moet je je schoen klaarzetten. Maar hoe doe je dat? Bart gaat Zwarte Piet opzoeken om te vragen wat je allemaal in je schoen moet leggen.
07:00

Sinterklaasliedjes

Verlopen 3,0 13 x
We kennen heel veel Sinterklaasliedjes, maar welk liedje hoort Sinterklaas het liefst? Bart wil het weten en gaat op bezoek bij Sinterklaas en Zwarte Piet om het hen persoonlijk te vragen. Maar Sinterklaas heeft niet goed geslapen...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.