Dagelijkse Kost

Laatste aflevering
15:14
Dagelijkse Kost

Na deze verrukkelijke linzensalade kan het weekend helemaal losbarsten! Jeroen combineert de peulvruchten met zuring, opgeklopte feta, zachte stukjes gekonfijte paprika en reepjes zoute citroen.

Dagelijkse Kost gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Juni 2024
15:29
Een magnifieke klassieker die ongetwijfeld naar meer smaakt! Het begint met een prachtig stukje gebakken schelvis en een fenomenale romige mosselsaus met een toets van curry. Daar komen nog zachte reepjes gestoofde prei en torentjes puree uit de oven bij. Wat een feestmaal!
15:04
Deze fantastische vier-vierdencake (quatre-quarts) is geniaal in al zijn eenvoud. Jeroen werkt de cake af met een heerlijke laag zelfgemaakte sinaasappelmarmelade.
15:29
Zondags eten smaakt minstens even lekker op een doordeweekse dinsdag! Dit lekker stukje kalfsvlees met een zalige saus van oesterzwammen en peper, goudbruine kroketten en wilde waterkers is daar het perfecte voorbeeld van!
15:02
Hier word je echt gelukkig van! Zelfgemaakte gnocchi met verse erwtjes, stukjes witte asperges, gebakken balletjes van salsiccia of venkelworst, en een romige saus met parmezaan. Gewoon klaarmaken en genieten!
45:27
Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
Mei 2024
15:27
De vraag van deze week brengt ons in Toscane, in de kuststad Livorno om precies te zijn. Jeroen maakt zijn eigen versie van de lokale vissoep 'cacciucco alla livornese'. Anders gezegd: een heerlijke Toscaanse vissoep tjokvol - hoe kan het ook anders - verse vis!
15:07
Een lekker stukje varkensvlees lusten we allemaal graag. In dit geval is het zelfs tweemaal prijs! Jeroen combineert een lekker sappige mignonette met een saus die hij op smaak brengt met zalige, gedroogde Belgische ham. Dagelijkse kost met de puntjes op de i!
15:16
Een zalig nagerecht in de vorm van een hagelwitte taart met een vulling van smeuïge witte chocolademousse. Afwerken kan met perzik uit blik en extra chocoladeschilfers.
15:38
Een fantastisch Indisch recept waarin kip, yoghurt, tomaat en boter op een wonderlijke, kruidige manier gecombineerd worden. Heerlijk met rijst of naan!
14:25
Een knaller van een veggieburger op basis van rode biet, walnoot en havermout, geserveerd met zoetzure komkommer en een mieriksworteldressing die zorgt voor een extra punch.
45:31
Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
15:30
Om het einde van de week te vieren, maakt Jeroen een Italiaanse klassieker in de vorm van een fantastische ovenschotel: melanzana alla parmigiana oftewel smakelijke torentjes van schijfjes aubergine, mozzarella en tomaat, afgewerkt met tomatensaus en parmezaan.
15:05
Een smeuïge mousse op basis van gedroogde hibiscus en aardbeien in een heerlijke vanillesaus met pistache en verkruimelde boterwafeltjes. Moet er nog meer gezegd worden? Gewoon maken!
15:19
Een simpele maar smakelijke salade boordevol groene groenten, krokant gebakken scampi's en een romige dressing op basis van plattekaas met look en citroen.
15:12
Dit is nog eens echte, pure dagelijkse kost. En dat op een simpele dinsdagavond! Verse frietjes, handgesneden tartaar van rundvlees en kropsla. Meer moet een mens toch niet hebben?
15:28
We starten de week op een fijne, culinaire manier. Meer bepaald met een krokante toast van zuurdesembrood met tartaar van bloemkool, stukjes opgelegde zure haring en gepickelde bloemkoolroosjes. Perfect voor de eerste lunch van de week!
44:56
Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
15:32
Homemade volkorenpasta met gebakken spek, tomaten en courgette. Dat klinkt als het startschot voor een weekend vol vriendschap en gezellig tafelen!
15:09
Krokante blokjes gebakken kip in een zoetzure saus met stukjes ananas, zoals we het kennen van bij het Chinese afhaalrestaurant. Ook dat kan bij Dagelijkse kost!
Archief