Dagelijkse Kost

Laatste aflevering
15:38
Dagelijkse Kost

Een fantastisch Indisch recept waarin kip, yoghurt, tomaat en boter op een wonderlijke, kruidige manier gecombineerd worden. Heerlijk met rijst of naan!

Dagelijkse Kost gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Mei 2024
14:25
Een knaller van een veggieburger op basis van rode biet, walnoot en havermout, geserveerd met zoetzure komkommer en een mieriksworteldressing die zorgt voor een extra punch.
45:31
Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
15:30
Om het einde van de week te vieren, maakt Jeroen een Italiaanse klassieker in de vorm van een fantastische ovenschotel: melanzana alla parmigiana oftewel smakelijke torentjes van schijfjes aubergine, mozzarella en tomaat, afgewerkt met tomatensaus en parmezaan.
15:05
Een smeuïge mousse op basis van gedroogde hibiscus en aardbeien in een heerlijke vanillesaus met pistache en verkruimelde boterwafeltjes. Moet er nog meer gezegd worden? Gewoon maken!
15:19
Een simpele maar smakelijke salade boordevol groene groenten, krokant gebakken scampi's en een romige dressing op basis van plattekaas met look en citroen.
15:12
Dit is nog eens echte, pure dagelijkse kost. En dat op een simpele dinsdagavond! Verse frietjes, handgesneden tartaar van rundvlees en kropsla. Meer moet een mens toch niet hebben?
15:28
We starten de week op een fijne, culinaire manier. Meer bepaald met een krokante toast van zuurdesembrood met tartaar van bloemkool, stukjes opgelegde zure haring en gepickelde bloemkoolroosjes. Perfect voor de eerste lunch van de week!
44:56
Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
15:32
Homemade volkorenpasta met gebakken spek, tomaten en courgette. Dat klinkt als het startschot voor een weekend vol vriendschap en gezellig tafelen!
15:09
Krokante blokjes gebakken kip in een zoetzure saus met stukjes ananas, zoals we het kennen van bij het Chinese afhaalrestaurant. Ook dat kan bij Dagelijkse kost!
15:38
Groenten spelen de hoofdrol in deze ovenschotel met gevulde paprika's, parelcouscous en feta. Dit is de vegetarische versie, dus Jeroen gebruikt geen gehakt maar wel voedzame kikkerererwten, een prima vleesvervanger.
15:24
Heerlijk, zuiders comfortfood dat klaar is in een handomdraai. Jeroen maakt een weelderige tomatensaus met veel groenten, gebakken meatballs en pasta, om daarna te gratineren in de oven. Meer moet dat niet zijn op een doordeweekse dinsdag!
15:00
Zacht gegaarde stukken kip en aardappelen in een romige bouillon tjokvol fijngesneden groenten. Gentse waterzooi is een oerklassieker in de Vlaamse keuken en net daarom zo fantastisch om nog eens te maken!
45:30
Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
15:32
Een plakje krokant gebakken kalfszwezerik kan echt wel eens smaken! Jeroen serveert er een veredelde groenteversie van de klassieke vidé bij op basis van champignons en tuinbonen.
14:50
Een zalige hartige taart met graanmosterd, plakjes Belgische Pas de Rouge-kaas en schijfjes tomaat. Knapperig en smeuïg tegelijk!
15:17
Wat een magnifieke taart staat er vandaag te blinken in de keuken van Dagelijkse kost! Een pracht van een aardbeitaart met Bretoens zanddeeg en een frisse pudding met citroen. Dat wordt genieten tot de laatste kruimel!
15:35
Met een klein beetje snijwerk heb je al snel een hoop groenten in een pot! Breng ze op smaak met kappertjes, olijven en wat ansjovis, en je hebt een originele ratatouille die prachtig past bij een lekker stukje gebakken rogvleugel!
Binnenkort terug te kijken
15:16

Aflevering 3599 - Witte Chocolademoussetaart Met Perzik

Verwacht op
Een zalig nagerecht in de vorm van een hagelwitte taart met een vulling van smeuïge witte chocolademousse. Afwerken kan met perzik uit blik en extra chocoladeschilfers.
Archief