Danni Lowinski

Laatste aflevering
41:00
Danni Lowinski

Door de waterschade die het shoppingcenter heeft opgelopen, staat er een stelling op de plaats van Danni's tafel. Er komt echter een winkelruimte vrij waarin Danni haar intrek kan nemen. Roman is trots op zijn dochter en vergezelt haar op haar eerste dag in haar eigen kantoor. D...

Danni Lowinski gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
38:00
Danni ontvangt een brief met slecht nieuws. Romans uitkering wordt verlaagd. Danni verdient namelijk te veel en moet bijgevolg meer voor Roman betalen. De advocate ontdekt in de toiletten van het shoppingcenter een vrouw en haar dochter die zich aan het wassen zijn. Een immomakelaar heeft hun huis en de winkel die ze huurd...
41:00
Marianne Cools, de directrice van een weeshuis, zoekt Danni op, samen met een wolk van een baby. Momo's mama, een asielzoekster uit Somalië die al lange tijd in ons land verbleef, is vorige week overleden na een auto-ongeluk. Aangezien de vader van Momo onbekend is en haar grootouders in Somalië haar dichtste verwanten zij...
38:00
Johan Rappe heeft acht jaar gespaard om zijn moeder Clara in het graf naast zijn vader te kunnen begraven. Vijf weken geleden is de vrouw gestorven, maar de directie van het rusthuis liet na hem te verwittigen. Meer nog, ze hebben Clara laten begraven op een anonieme rustplaats. Een zaakje dat stinkt en dus grondig moet wo...
41:00
Het is ondertussen acht maanden geleden dat Danni Lowinski de kaas van haar brood liet eten door haar vriend en advocaat Olivier Smets. Hij snoepte een zaak van haar af, waardoor Danni een klein fortuin aan haar neus zag voorbijgaan. Danni, Bieke en Niels maken kennis met Dries, een jonge gast die de fietsenwinkel uitbaat ...
Seizoen 1
40:00
Wanneer het huurcontract van Madeleines krantenwinkel wordt opgezegd omdat een supermarktketen zich ter plekke wil vestigen, wil de uitbaatster niet wijken. Kapster Jolien wil scheiden van haar man.
39:00
Danni krijgt bedelaarster Mieke op bezoek. Een tijd terug is Mieke in een dronken bui gevallen en opeens werd ze wakker in het ziekenhuis, met een geamputeerde arm.
39:00
Danni krijgt het bezoek van Karim, een tiener die van school is gestuurd omdat zijn lerares, mevrouw Vanderhaege, hem beschuldigt van agressief gedrag.
37:00
De 20-jarige Nicky lijdt aan cerebrale parese en heeft niet lang te leven. In de tijd die haar rest wil ze mooi door het leven gaan, maar het ziekenfonds weigert te betalen voor cosmetische operaties.
40:00
Tegen de zin van haar vader opent Danni een advocatenkantoortje in het winkelcentrum om er gewone mensen juridische bijstand te geven. Haar eerste klant is een poetsvrouw die op straat is gezet.
Seizoen 2
40:00
De vijftienjarige Stefanie wil dat Danni haar verdedigt. Het jonge meisje heeft een dochtertje, Sterre, maar zij werd door Bijzondere Jeugdzorg bij pleegouders geplaatst. Stefanie is er zeker van dat ze dag en nacht voor Sterre wil en kan zorgen, en vraagt Danni om haar dochter terug te winnen.
41:00
Hugo is de trainer van de nationale voetbalploeg en wil meedoen aan het WK. Het WK voor daklozen, welteverstaan. Binnenkort zijn het de kwalificatierondes, maar net dan dreigen de mannen zonder voetbalveld komen te zitten. Nu trainen ze immers op het voetbalveld van de bank, maar die wil er eerstdaags een parking van maken.
39:00
Enkele cliënten hebben ongeveer gelijktijdig hun facturen betaald en Danni wil dat geld spenderen aan de opwaardering van haar werkplek. Maar Roman heeft zijn zinnen op iets anders gezet. Danni wordt opgezocht door Rik Vandevenne. Sinds zijn buren hebben ontdekt dat hij in de gevangenis heeft gezeten voor verkrachting, ter...
38:00
Roman ontdekt een oude videocamera in de kast en wil nog eens een familiefilm maken, zoals vroeger. Maar Danni is niet echt enthousiast. Ze krijgt het ervan op haar heupen dat haar vader haar continu filmt, zelfs op het werk. Een jonge vrouw beweert dat haar werkgever haar geslagen heeft en wil een rechtszaak aanspannen. Z...
41:00
Niels heeft de hele nacht in het winkelcentrum gestudeerd voor zijn doktersexamen. Danni wordt opgezocht door de jonge Laura. Haar vriend Sébastien heeft haar enkele maanden geleden ten huwelijk gevraagd, maar kort na zijn aanzoek heeft hij een beroerte gekregen waardoor de jongeman in coma ligt. Toch wil Laura nog steeds ...
38:00
Danni staat een meisje bij dat een missverkiezing heeft gewonnen, maar haar prijs niet krijgt vanwege haar siliconen borsten. Olivier weet dat de advocate achter de twee aanslagen op zijn wagen zit, maar Danni en Sven doen alsof hun neus bloedt.
Seizoen 1
41:00
De 16-jarige Turkse Zenyep doet een beroep op Danni. Haar ouders willen het meisje naar Turkije sturen om haar daar te laten trouwen met haar neef.
38:00
Monique Ceuleers lijdt aan multiple sclerose. Omdat haar man hun gezin jaren geleden in de steek heeft gelaten, moet hun 28-jarige zoon Sven van het OCMW opdraaien voor alle ziektekosten.
37:00
Danni helpt een man die door Bijzonder Jeugdzorg aangeklaagd wordt. Tegelijkertijd vraagt een straatprostituee zonder verblijfsvergunning haar hulp om niet het land uitgezet te worden.
40:00
Wanneer de echtgenoot van Eline sterft, blijft zij alleen achter met hun achtjarige zoon en een berg schulden. Als ze haar hypotheek niet kan afbetalen, dreigt de bank het huis in beslag te nemen.
Archief