Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

De 25

Seizoen 5
25:00

Seizoen 5, Aflevering 9 - De 25 strafste uitvindingen van vtm

3,0 0 x
Een overzicht van de 25 strafste uitvindingen die ooit te zien waren op deze zender.
Seizoen 4
40:00

Seizoen 4, Aflevering 1 - De 25 meest romantische avontuurtjes van VTM

4,5 2 x
Ben Segers, de Kempische Casanova, keek in 'De Laatste 24 Uur' nog eens diep in de ogen van 3 van zijn 42 exen en Jens Dendoncker ging in 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' wel héél ver voor een liefdesaanzoek. Met ook een terugblik op het droomhuwelijk van James Cooke en Jonas Van Geel én hun passionele kus.
40:00

Seizoen 4, Aflevering 2 - De 25 leukste broers en zussen van VTM

3,0 4 x
Vtm is al jaren dé familiezender van Vlaanderen. Aan leuke broers en zussen dus zeker geen gebrek. Kenji en Shania Gooris lieten in 'Groeten Uit' zien dat ze duidelijk niet de elastieken dansbenen van papa Sam erfden. De broertjes Lukaku kibbelden er op los tijdens een persbabbel in VTM NIEUWS. Staf en Mathias Coppens tove...
25:00

Seizoen 4, Aflevering 10 - De 25 muzikaalste uitschieters van VTM

3,0 13 x
Vandaag in de aanbieding: de leukste muzikale momenten van VTM. Olga Leyers brengt de grootste hit van Bruce Springsteen...of dat denkt ze toch. Mc Lily bewijst dat er op rappen geen leeftijd staat. Nathalie Meskens blaast iedereen omver met haar zangtalent en Sandrine André zingt een beetje vals. Een beetje héél erg vals.
35:00

Seizoen 4, Aflevering 7 - De 25 fanatiekste feestbeesten van VTM

4,0 6 x
Elke reden is bij vtm goed voor een stevig feestje. Luk Alloo en Jan Verheyen smijten met verjaardagstaarten. Gert Verhulst heeft ondertussen tien miljoen en kan een feestje bouwen en zijn geld opdoen. Paul Jambers gooit de beentjes los en prins Laurent gaat volledig uit de bol op de tonen van Dimitri Vegas & Like Mike.
24:00

Seizoen 4, Aflevering 8 - De 25 kaalste koppen van VTM

4,0 10 x
Vandaag staat de kale medemens centraal. Paul de Leeuw verbergt zijn kale kop onder de gekste pruiken. Helmut Lotti zet dan weer eindelijk zijn pruik af. Piet Huysentruyt headbangt als vanouds. En het weinige haar dat Stan Van Samang nog rest, wordt in brand gestoken.
25:00

Seizoen 4, Aflevering 9 - De 25 kleinste kastaars van VTM

3,0 10 x
Deze week worden de kleintjes geëerd. Zeg niet zomaar 'toreadoreke' tegen Mathias Coppens, maar toreador. William Boeva toont zijn danspasjes. De kleine Jasper laat Koen Wauters niet uitspreken. En Kürt Rogiers krijgt te maken met een acteurtje met divastreken.
40:00

Seizoen 4, Aflevering 6 - De 25 plezantse lawaaimakers van VTM

4,8 31 x
Zet het volume van uw televisie maar iets zachter, anders bezorgt Min Hee Bervoets u misschien wel permanente gehoorschade. En als dat niet volstaat, pleegt Jeff Hoeyberghs wel een aanslag op uw trommelvliezen. Ook Kristel Verbeke verheft haar anders zo zachte stem en Jens Dendoncker waarschuwt voor de gevaren van te luide...
35:00

Seizoen 4, Aflevering 5 - De 25 mooiste missers van VTM

3,0 13 x
Ook bij VTM slaat men af en toe de bal eens mis. Zo heeft Koen Wauters blijkbaar nooit een les seksuele voorlichting gehad. De acteerprestaties van Niels Destadsbader blijken opvallend onopvallend te zijn. Bart Peeters krijgt het aan de stok met de Spaanse policios. En Luk Alloo gaat verrassend vaak op zijn gezicht.
35:00

Seizoen 4, Aflevering 4 - De 25 meest onvergetelijke reizen van VTM

4,0 7 x
Niet alleen 80-jarigen mogen van VTM de wereld rond, ook anderen mogen al eens de vlieger nemen. Op de Noordpool verwarmen Dieter en Mathias Coppens zich aan hun eigen urine. De kandidaten van 'Peking Express are speaken English with hair on'. En in Noorwegen doet Stan Van Samang wel hele rare dingen met een ijsblok.
Archief