Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

De Avonturen Van Lolly Lolbroek

De Avonturen Van Lolly Lolbroek herbekijken

Seizoen 3
12:00

Seizoen 3, Aflevering 6 - De leugenfloepser

3,0 12 x
Vanavond is het Kinderbal. Lolly en Kara hadden Marx beloofd om voorbereidingen te treffen, maar zijn dat vergeten. Kara liegt erover, maar de waarheid komt alsnog uit. Ze spelen het Leugenfloepsspel om te achterhalen wie liegt en wie niet.
13:00

Seizoen 3, Aflevering 5 - Hocus Pocus Floeps

4,0 8 x
Hubert gaat tijdens een talentenjacht goochelen, maar hij bakt er maar weinig van. Hij is teleurgesteld: hoe gaat hij die talentenjacht ooit kunnen winnen? Lex stuurt hem een floepsgoochelstaf. Daardoor verandert hij in een echte goochelaar.
16:00

Seizoen 3, Aflevering 4 - Floeps...Dolly !

3,0 8 x
Lex heeft een nieuwe uitvinding: de kopieerfloepser. Daarmee kan hij van alles een kopie maken. Hij stuurt het door naar Lolly zodat ze goede en slechte superheld kan spelen. Maar wanneer ze aan de uitvinding prult loopt het grondig mis...
15:00

Seizoen 3, Aflevering 3 - Floeps...dat mag niet gebeuren !

3,0 7 x
Kara gaat met Marx naar de bioscoop, maar ze weet niet hoe ze haar haar moet doen. In de toekomst kunnen kijken zou handig zijn. Ze komt te weten dat Lex een Toekomstfloepser heeft waarmee dat kan, maar wil ze de toekomst wel weten?
16:00

Seizoen 3, Aflevering 2 - Floeps...weg !

4,0 11 x
Lolly en Kara organiseren een knutselwedstrijd voor Hubert, Marx en Lex. Hubert heeft er een rommel van gemaakt en moet opruimen, maar daar heeft hij geen zin in. Hij krijgt verdwijnsnoepjes van Lex om de rommel te laten verdwijnen.
12:00

Seizoen 3, Aflevering 1 - De versnelfloepser

3,0 9 x
Lolly is jarig. Kara en Marx zijn dat echter vergeten en hebben geen cadeautje voor haar. Ook een feestje zijn ze vergeten te organiseren. Van Lex krijgen ze de Versnelfloepser. Hiermee kunnen ze alles op heel korte tijd nog regelen.
Archief