De Avonturen Van Lolly Lolbroek

Laatste aflevering
De Avonturen Van Lolly Lolbroek

Met de Kleurfloepser worden voorwerpen zwart-wit. Wanneer Lolly de rode tas van Kara kleurfloepst, is Kara boos. Ze wil Lolly kleurfloepsen, maar richt per ongeluk op een schilderij dat Hubert voor Leontien haar verjaardag heeft gekocht.

De Avonturen Van Lolly Lolbroek gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Lex heeft de Floepser ontwikkeld, een apparaat waarmee je onzichtbaar wordt. Wanneer de kinderen hem testen eet Hubert de verjaardagstaart van Kara op. De drie besluiten hem een lesje te leren door te doen alsof het spookt in huis.
Marx schrijft een liefdesbrief naar Sylvie. Kara heeft daardoor liefdesverdriet. Lolly besluit om de Gevoelfloepser te gebruiken zodat Marx verliefd wordt op Kara. Dat loopt echter helemaal fout, en Marx en Hubert worden verliefd op Koko.
Lex heeft Verjongfloepssap gemaakt. Het maakt rot fruit terug lekker en vers. Hubert komt zijn speech voorlezen en drinkt per ongeluk van het sap. Hierdoor verandert hij terug in een baby, maar dan in het lichaam van een volwassene.
Hubert zit met een groot probleem: zijn snor is scheef. Maar dankzij de Snorfloepsbalsem van Lex krijgt Hubert een prachtige snor. Kara verwart de snorbalsem echter met lippenbalsem en krijgt ook een snor.
Lex heeft Floepspillen uitgevonden die verwelkte plantjes terug laten bloeien. Hubert ziet ze verkeerdelijk aan voor gewone snoepjes en eet ze allemaal op. Al snel begint hij te veranderen in een plant.
Hubert moet een speech voorbereiden voor de fanfare. Hij verwart de Musicalfloepser echter met een muntspray, waardoor hij niet meer kan stoppen met zingen en dansen. Zo kan hij zijn speech niet brengen! De kinderen moeten een oplossing zoeken.
Lolly breekt per ongeluk de vaas voor Leontien. Een ramp want Hubert had hem gekocht voor hun 40ste huwelijksverjaardag! Gelukkig heeft Lex Floepslijm gestuurd. Die werkt echter wat té goed, want Lolly, Kara en Marx plakken al gauw aan alles vast.
Lolly gebruikt de Pauzefloepser op haar luie dag. Maar dan zet Hubert Marx op pauze, tot grote ergernis van Kara, die met hem gaat eten. Ze wil Marx terug normaal maken, maar laat de Pauzefloepser vallen.
Kara gaat Hubert helpen met de voorbereidingen voor de stand van de fanfare op het dorpsfeest, maar er moet wel erg veel werk gedaan worden. Lolly geeft Kara de Kopieerfloepser zodat haar dubbelgangers haar kunnen helpen.
Lex heeft de Spelfloepser uitgevonden. Als je niet kan raden welk dier je bent, moet iemand op een knop drukken en dan verander je in dat dier. Marx verandert in een kat, Hubert in een kanarie. Maar net dan gaat de Spelfloepser stuk.
Lex heeft Lolly twee Floepshoepels gestuurd. Met deze hoepels kan je van de ene naar de andere teleporteren. Kara en Hubert gebruiken de floepshoepels tegelijkertijd en verwisselen daardoor van lichaam.
Seizoen 3
Hubert gaat tijdens een talentenjacht goochelen, maar hij bakt er maar weinig van. Hij is teleurgesteld: hoe gaat hij die talentenjacht ooit kunnen winnen? Lex stuurt hem een floepsgoochelstaf. Daardoor verandert hij in een echte goochelaar.
Kara gaat met Marx naar de bioscoop, maar ze weet niet hoe ze haar haar moet doen. In de toekomst kunnen kijken zou handig zijn. Ze komt te weten dat Lex een Toekomstfloepser heeft waarmee dat kan, maar wil ze de toekomst wel weten?
Lolly en Kara organiseren een knutselwedstrijd voor Hubert, Marx en Lex. Hubert heeft er een rommel van gemaakt en moet opruimen, maar daar heeft hij geen zin in. Hij krijgt verdwijnsnoepjes van Lex om de rommel te laten verdwijnen.
Lolly is jarig. Kara en Marx zijn dat echter vergeten en hebben geen cadeautje voor haar. Ook een feestje zijn ze vergeten te organiseren. Van Lex krijgen ze de Versnelfloepser. Hiermee kunnen ze alles op heel korte tijd nog regelen.
Vanavond is het Kinderbal. Lolly en Kara hadden Marx beloofd om voorbereidingen te treffen, maar zijn dat vergeten. Kara liegt erover, maar de waarheid komt alsnog uit. Ze spelen het Leugenfloepsspel om te achterhalen wie liegt en wie niet.
Lex heeft een nieuwe uitvinding: de kopieerfloepser. Daarmee kan hij van alles een kopie maken. Hij stuurt het door naar Lolly zodat ze goede en slechte superheld kan spelen. Maar wanneer ze aan de uitvinding prult loopt het grondig mis...
Archief