De Douane In Actie

Laatste aflevering
De Douane In Actie
Verlopen 43 x

Seizoen 2, Aflevering 1

In Rotterdam vinden douaniers een verdachte lading op een vrachtschip uit Zuid-Amerika. Op Schiphol reageert de speurhond op een reiziger met een rugtas uit het Caribisch gebied. En de wapenexperts verwonderen zich erover wat mensen allemaal per post versturen.

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 8

45 x
Het droneteam van de douane surveilleert boven de haven van Rotterdam en ziet alles. In de haven van IJmuiden worden vlak na de Brexit passagiers en vrachtverkeer van een ferry gecontroleerd. Verder ontdekken douaniers een transport met mogelijk stralingsgevaar.

Seizoen 2, Aflevering 7

26 x
Bij een accijnscontrole in Overijssel vinden douaniers een auto met apparatuur voor een verboden ruimte. Maar waar zit die? De wapenexperts vinden tussen de post weer allemaal vuur- en steekwapens. En er blijkt iets niet te kloppen met de bagage van een jonge moeder uit Zuid-Amerika.

Seizoen 2, Aflevering 6

14 x
Een reiziger uit Curaçao valt door zijn gedrag op bij de douaniers op Schiphol. Wat heeft hij te verbergen? Een passagier heeft een koffer vol met verschillende merken gymschoenen. Zijn ze echt of nep? Verder buigen douaniers zich over een soort stalen cilinder die per post is verstuurd.

Seizoen 2, Aflevering 5

27 x
In Rotterdam komt het Team Bijzondere Bijstand van de douane in actie als er een insluiper gesignaleerd is in het havengebied. Bij de bloemenveiling Aalsmeer voert de douane een grote accijnscontrole uit. En in Maastricht loopt een kleine zending koffiebonen tussen het fruit in het oog.

Seizoen 2, Aflevering 4

15 x
Een enorme lading badhanddoeken levert veel vraagtekens op voor de douaniers van Douane Schiphol Cargo. Het undercoverteam van de douane zit achter een mogelijke drugssmokkelaar uit Brazilië aan. En het team liquide middelen ziet veel passagiers met te veel cash geld naar het buitenland reizen.

Seizoen 2, Aflevering 3

22 x
Speurhondgeleiders doen een grote ontdekking in een container van een vrachtschip uit Zuid-Amerika. In Vlissingen komt het duikteam van de douane in actie bij de controle van een vrachtschip. En douaniers van Douane Schiphol Cargo onderzoeken een tip over een lading fruit met mogelijk verdovende middelen.

Seizoen 2, Aflevering 2

40 x
We maken kennis met het speciale undercoverteam van de douane dat op Schiphol probeert drugssmokkelaars te onderscheppen. Verder volgen we douaniers bij een nachtelijke controle op accijnsgoederen aan onze zuidgrens. En we zien hoe douaniers van Douane Schiphol Cargo naar verdovende middelen speuren tussen gedroogde vis.
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 8

16 x
Harry en Pascal doen in het postsorteercentrum weer de ene vondst na de andere. Swen en Perry vinden pure coke in flessen sap. Het Team Bijzondere Bijstand weet een illegale sigarettenfabriek te ontmantelen.

Seizoen 1, Aflevering 7

11 x
Op Eindhoven Airport zijn Greg en Annet extra alert op mogelijke witwassers die met grote geldbedragen reizen. Ton speurt naar het illegaal gebruik van rode diesel. En de inzet van het Team Bijzondere Bijstand leidt tot de aanhouding van twee grote spelers in het criminele circuit.

Seizoen 1, Aflevering 6

16 x
Zelfs een beroemde dj als Nicky Romero ontkomt niet aan het wakend oog van douanier Diana. Swen zet ondertussen hoog in als hij vermoedt dat er cocaïne in een pakje kruidenpasta zit. Het Landelijk Visitatie Team doorzoekt in de Rotterdamse haven alle ruimtes van een immens containerschip. En dat is altijd slecht nieuws voo...

Seizoen 1, Aflevering 5

20 x
Op Schiphol wordt een grote partij vuurwapens onderschept. Tijdens een controle bij meerdere supermarkten, wordt een grote partij illegale sigaretten gevonden. Douanier Niels prikt dwars door het onsamenhangende verhaal van een reiziger heen.

Seizoen 1, Aflevering 4

38 x
Een vriendendienst komt een jonge vrouw duur te staan als zij wordt aangetroffen met al het geld van haar reisgenoten in haar tas. In het holst van de nacht vindt er een actie in de haven plaats waarbij een grote partij drugs wordt onderschept. Het Team Bijzondere Bijstand wordt direct ingezet, want er dreigt altijd het ge...

Seizoen 1, Aflevering 3

28 x
Diana leert haar nieuwe medewerkers dat de typische drugssmokkelaar niet bestaat als een ouder echtpaar met een grote partij cocaïne wordt betrapt. Een toevallige controle op de weg leidt tot de ontmaskering van een illegale sigarettenhandel. Mensen sturen de gekste, illegale dingen op via de post. Gelukkig staan Harry en ...

Seizoen 1, Aflevering 2

54 x
We volgen het duikteam van de douane, terwijl zij de onderzijde van een kolossaal containerschip controleren. Ria en Rick treffen tijdens hun dienst een gevaarlijk voorwerp aan in de bagagekelder van Schiphol. Op de Maasvlakte in Rotterdam wordt een verdachte container onderschept waar mogelijk een grote partij drugs in zi...

Seizoen 1, Aflevering 1

54 x
We zien hoe op Schiphol een vliegtuig binnenste buiten wordt gekeerd tijdens een controle. Het werk van hondengeleider Lia en drugshond Pepsi wordt extra lastig gemaakt door recreatieve drugsgebruikers.
Archief