De Elfenheuvel

Oktober 2018
12:00

Aflevering 27

3,0 2 x
Kyan vindt zijn quad in de vijver. Wiki is vastbesloten om het hart van Maud te veroveren. Dagmar botst op meer en meer vragen van Saartje en Wiki.
12:00

Aflevering 26

3,0 8 x
Dagmar toont zich ongerust over Saartje die slaapwandelt. De versiertrucs van Wiki missen hun effect op Maud. Dagmar gaat op zoek naar Oxus en vindt een quad ...
14:00

Aflevering 25

3,0 5 x
Dagmar en Wiki ontdekken samen wat de legende van Kortan De Wildeman inhoudt en hoe de elfenvloek er gekomen is. Saartje verdedigt Maud als er in de clubraad gediscussieerd wordt over het afsluiten van het clubhuis.
45:00

Compilatie aflevering 6

3,0 5 x
Saartje vindt Dagmar in het clubhuis en brengt hem naar huis. Mara wijst Dagmar op de ernst van zijn opdracht.
13:00

Aflevering 24

3,0 5 x
Dagmar hoopt in de legende van Kortan De Wildeman een hint te vinden naar de plaats waar Oxus verborgen ligt.  Wiki wil zich ontpoppen als een echte meisjesversierder.
11:00

Aflevering 23

Verlopen 4,0 7 x
Dagmar toont zijn dankbaarheid aan het pleeggezin door ze te verrassen met een heerlijk ontbijt. Bling Bling beschuldigt Maud onterecht van het niet afsluiten van het clubhuis.
12:00

Aflevering 22

Verlopen 3,0 7 x
Maud beseft dat ze te ver is gegaan door Kyan te kussen. Dagmar en de Ranonkels halen de banden aan. Maar dan ontdekt Saartje dat Dagmar liegt over zijn achternaam.
13:00

Aflevering 21

Verlopen 3,0 8 x
Saartje vindt Dagmar in het clubhuis en brengt hem naar huis. Mara wijst Dagmar op de ernst van zijn opdracht.
44:00

Elfenheuvel compilatie aflevering 5

Verlopen 3,0 5 x
De Ranonkels gaan zwemmen met het hele gezin. Dagmar is bang dat ze zijn vleugels zullen zien en moet een excuus verzinnen om aan de kant te blijven. Dagmar hoort in een kinderversje de naam van zijn voorvader. Met de hulp van Wiki hoort Dagmar over een legende waarin zijn voorvader Minotappelkwertz voorkomt. Wiki helpt Ma...
12:00

Aflevering 20

Verlopen 4,0 7 x
Dagmar test in het clubhuis zijn vleugels uit. Maar hij is niet alleen... Terwijl Lore zich zorgen maakt over de vermiste Dagmar, gaan Saartje en Wiki op zoek.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.