De Elfenheuvel

De Elfenheuvel herbekijken

Seizoen 1
56:00

Seizoen 1 compilatie, Aflevering 39

4,4 114 x
Mara plaatst vraagtekens bij Saartjes oprechtheid en Dagmar is ontgoocheld in Saartje. Dagmar is kapot van de brief van Saartje. Net op het moment dat hij met Mara naar de tussenwereld wil vertrekken, roept de amulet hem. Mara probeert te verhinderen dat Dagmar en Saartje kussen. Thuis ontvangt Lore onverwachts hoog bezoek...
45:00

Seizoen 1 compilatie, Aflevering 38

3,0 28 x
Maud nodigt de pers uit om over de bezetting te rapporteren. LDVD staat op punt en geeft antwoord op de vraag waar Oxus ligt. Maar de zoektocht naar de meteoriet is nog niet ten einde.
43:00

Seizoen 1 compilatie, Aflevering 37

4,0 13 x
Saartje en Maud onderhandelen met de gezusters De Saegher. Dagmar wacht op nieuws van Karel. Wiki weet niet hoe hij zijn gevoelens moet tonen aan Maud. Dagmar krijgt vreselijk nieuws.
47:00

Seizoen 1 compilatie, Aflevering 36

3,0 10 x
Dagmar vertelt Saartje over de opdrachten. Lore ziet hoe ze elkaar verliefd knuffelen en maakt zich zorgen. Ze regelt een manier om hen veilig uit elkaars buurt te houden. Dagmar krijgt zijn tweede opdracht.
48:00

Seizoen 1 compilatie, Aflevering 35

3,0 7 x
Mara slaat alarm: het Grote Kantelmoment komt vroeger dan voorzien. Dagmar vraagt het vertrouwen. Harold brengt goed nieuws voor het clubhuis. Karel en Dagmar ontmoeten elkaar.
47:00

Seizoen 1 compilatie, Aflevering 34

4,0 8 x
Nu Roel Karel herkend heeft, wordt alles duidelijk. Dagmar wil koste wat het kost weten of Karel Oxus thuis bewaart. De Ranonkels beramen een plan. Kyan probeert Dagmars geheim te weten te komen.
45:00

Seizoen 1 compilatie, Aflevering 33

4,0 17 x
Billie blijft weg en ze is ook niet meer te bereiken. Dagmar en Wiki vrezen dat ze in de handen van Bingo is gevallen. Mara zet Saartje onder druk. De amulet gedraagt zich vreemder en vreemder. Lore krijgt Minouche en Karel op bezoek. Karel reageert nerveus als hij hoort dat ook Roel is uitgenodigd. De clubleden ontvangen ...
44:00

Seizoen 1 compilatie, Aflevering 32

4,0 15 x
Dagmar en Kyan hebben er een loopkompaan bij. Saartje overhaalt de bomma om haar eeuwige geruzie met Lore bij te leggen. Lore krijgt minder goed nieuws. Karel probeert onder het joggen Dagmar uit te vragen. Thuis start het verjaardagsfeest van de bomma. Dagmar moet zijn gave aanwenden om te voorkomen dat Maud uit een boom ...
45:00

Seizoen 1 compilatie, Aflevering 31

4,0 13 x
Dagmar kijkt reikhalzend uit naar zijn ontmoeting met Bingo. Wobbel beseft dat hij niet langer mag zwijgen. Maud doet alle moeite van de wereld om de hulp van Saartje te krijgen bij de uitvoering van haar taken als voorzitter. De ontmoeting met Bingo verloopt niet zoals verhoopt. Wiki wil Maud vergeven, maar stelt wel een ...
46:00

Seizoen 1 compilatie, Aflevering 30

4,0 19 x
Maud kust Wiki en dat is niet zonder gevolgen. Kyan probeert tijdens het joggen Dagmar uit te horen. Ze passeren het huis van Kornelis en dat brengt Dagmar op een plan. Kornelis komt intussen bij Lore op bezoek omdat hij iets wil bekennen.
Archief