De Elfenheuvel

April 2019
14:00

Aflevering 112

3,0 2 x
Tim herkent Bingo. Net op het moment dat de chaos compleet is bij De Ranonkels krijgen ze bezoek. Kyan is triest omwille van de breuk met Saartje, maar vindt een luisterend oor bij Maud.
13:00

Aflevering 111

3,0 2 x
Met de schets die Roel van Bingo gemaakt heeft kunnen onze vrienden hun zoektocht voortzetten. Kyan bekent zijn leugen tegen Saartje. Bling Bling stoomt Wiki klaar voor het grote verkiezingsdebat.
13:00

Aflevering 110

3,0 7 x
De Ranonkels proberen aan de hand van zijn geschrift te achterhalen wie Bingo is. Dagmar geeft de amulet terug mee met Mara. Omdat de bomma op komst is, wordt het huis tot in de kleinste hoekjes gepoetst.
11:00

Aflevering 109

4,7 10 x
Dagmar, Wiki en Saartje breken hun hoofd over het incident in de klas. Mara komt met een verklaring. Zij weet intussen wie Bingo is. Maud blijft ervan overtuigd dat Dagmar in de klas doorzichtig werd.
13:00

Aflevering 108

3,0 1 x
Wiki probeert het IP-adres van Bingo te achterhalen. Lore zoekt een leuk idee om de verjaardag van de bomma te vieren. Er is iets vreemds aan de hand met Dagmar.
42:00

Compilatieaflevering 25

Verlopen 3,0 22 x
Wobbel heeft geen goed nieuws voor Dagmar. Roel biedt aan om te helpen, maar Dagmar, Saartje en Wiki weten niet of ze Roel wel kunnen vertrouwen. Zanzibar neemt Maud in vertrouwen.
12:00

Aflevering 107

Verlopen 4,0 9 x
Dagmar chat met Bingo. Die heeft Oxus en is bereid de meteoriet terug te geven, maar stelt zijn voorwaarden. Maud is in alle staten wanneer ze verneemt dat haar ouders verhuisplannen hebben.
12:00

Aflevering 106

Verlopen 3,0 6 x
Dagmar brengt Kyan een boodschap van Saartje. Saartje vraagt aan Bling Bling of ze Wiki wil helpen om de verkiezingen te winnen. De bomma en de bompa kondigen hun bezoek aan en dat zet het hele huis in rep en roer.
13:00

Aflevering 105

Verlopen 3,0 15 x
De strijd om het voorzitterschap van De Elfenheuvel gaat onverminderd voort. Roel wil Dagmar helpen en denkt te weten wie de geheime briefschrijver is. Kyan vreest dat Saartje verliefd is op Dagmar.
Maart 2019
41:00

Compilatieaflevering 24

Verlopen 4,0 4 x
Saartje waarschuwt Lore voor Roel, zonder te verklappen wie hij eigenlijk is. Dagmar gebruikt voor de eerste keer de kracht van de amulet. Maud papt aan met Zanzibar. Billie heeft een plan om Vademecus in de val te lokken. Lore wil niet meer daten met Roel. Iedereen, en vooral Kyan, tracht Saartje te overtuigen om zich opn...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.