De Gastentafel

Laatste aflevering
De Gastentafel

In 'De Gastentafel' maakt telkens één van de njam!-chefs een verrassend driegangen-menu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet.

De Gastentafel herbekijken?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
In 'De Gastentafel' maakt telkens één van de njam!-chefs een verrassend driegangen-menu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet.
In 'De Gastentafel' maakt telkens één van de njam!-chefs een verrassend driegangen-menu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet.
In 'De Gastentafel' maakt telkens één van de njam!-chefs een verrassend driegangen-menu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet. Vandaag met Roger van Damme.
In 'De Gastentafel' maakt telkens één van de njam!-chefs een verrassend driegangen-menu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet.Vandaag met Peppe Giacomazza.
In 'De Gastentafel' maakt telkens één van de njam!-chefs een verrassend driegangen-menu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet.Vandaag met Jan Tournier.
In 'De Gastentafel' maakt telkens één van de njam!-chefs een verrassend driegangen-menu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet. Vandaag met Michaël Vrijmoed.
In 'De Gastentafel' maakt telkens één van de njam!-chefs een verrassend driegangen-menu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet.Vandaag met Jan Buytaert
In 'De Gastentafel' maakt telkens één van de njam!-chefs een verrassend driegangen-menu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet. Vandaag met Dominique Persoone. Aperitief: Pisco Sour, Caipirinha & Gin tonic // Amuse: Zalm op het vel gebakken met coulis paprika en pestopuree / Kwartel gerookt met mango vinaigrette...
In 'De Gastentafel' maakt telkens één van de njam!-chefs een verrassend driegangen-menu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet. Vandaag met Johan Segers. Voorgerecht: Witte bonensoep met gerookte paling // Hoofdgerecht : Rug van varken met seizoensgroenten en aardappeltjes // Dessert : Appeltaart met ijs en slagr...
Archief