Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

De Hoppers

Februari 2020
14:00

Mosselman

4,0 0 x
Arno wil veel geld verdienen en maakt zijn eigen superheldenfilm met een budget van 10 euro. Mo speelt de rol van superheld "Mosselman". Geert speelt de rol van de slechterik en moet een gevaarlijke stunt uitvoeren. Mo's allergie voor mossels speelt hem parten.
15:00

De grote Hopper Quiz

3,0 0 x
Elk jaar strijden de Hoppers onderling voor winst in de Grote Hopper Quiz. Dit jaar is er een extra deelnemer, namelijk de dochter van directrice Dezeure en eeuwige rivale van Daria: Olivia. Ze krijgt hulp vanuit onverwachte hoek.
15:00

Dit is geen planeet, dit is een ruimteschip

4,0 0 x
Jackie en Geert bingewatchen hun favoriete SF-reeks uit de jaren 80. Ze gaan er te hard in op en verkleden zich als de hoofdpersonages. Het loopt helemaal uit de hand wanneer Jackie als hoofdrolspeelster Ragira Moonshine lesgeeft.
15:00

Luiheidsformule

4,0 0 x
Om middernacht staat het tweede seizoen van de favoriete tv-serie van Arno en Daria online. Broer en zus spannen samen en bedenken een plan om van hun ouders toestemming te krijgen om 's nachts te mogen opblijven om de serie te bingewatchen.
15:00

Curry

3,0 0 x
Daria voert een 5-uur durende monoloog op over haar idool: Marie Curie. Maar die gaat niet zoals ze had verhoopt. Arno denkt dat Marie Curie de currysaus heeft uitgevonden. En Mo wil een Nobelprijs winnen.
16:00

Poetsninja

4,0 0 x
Geert voelt zich ziek, hij heeft de mannengriep. Jackie zal zijn taak overnemen, maar dan op haar manier: sneller en gevaarlijker. Arno en Mo maken Geert wijs dat de muntjes medicijnen zijn. En verkopen ze aan hem voor veel geld.
16:00

Protest

3,0 1 x
De schoolreis wordt afgelast omdat Dezeure van het geld voor de reis een nieuwe auto voor zichzelf heeft gekocht. Daria en de klas komen in opstand. Ze geven niet op totdat ze op schoolreis mogen.
15:00

Ode aan de wasbeer

3,0 0 x
Arno en Daria moeten een filmpje maken over hun pa. Ze schamen zich voor hem omdat hij zich graag verkleedt als Wally Wasbeer, graag kleursponzen sorteert en als job nieuwe auto's ruikt. Ze maken een nepfilmpje over hun pa waarin hij beter uitkomt.
15:00

De Wally Wasbeer Show

4,0 2 x
Geert maakt zijn kinderdroom waar, hij maakt zijn eigen kinderprogramma: de Wally Wasbeer Show. Maar één aflevering is niet goed genoeg voor hem, hij wil meer afleveringen maken dan Tik Tak.
15:00

Op zoek naar connectie

4,0 0 x
Door de bliksem valt de elektriciteit en de wifi uit. Geert verplicht het gezin om gezelschapsspelletjes te spelen. Maar de spelletjes Twister en Monopoly lopen uit de hand.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.