Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

De Hoppers

Seizoen 1
16:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Protest

4,0 1 x
De schoolreis wordt afgelast omdat Dezeure van het geld voor de reis een nieuwe auto voor zichzelf heeft gekocht. Daria en de klas komen in opstand. Ze geven niet op totdat ze op schoolreis mogen.
15:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Ode Aan De Wasbeer

4,0 3 x
Arno en Daria moeten een filmpje maken over hun pa. Ze schamen zich voor hem omdat hij zich graag verkleedt als Wally Wasbeer, graag kleursponzen sorteert en als job nieuwe auto's ruikt. Ze maken een nepfilmpje over hun pa waarin hij beter uitkomt.
15:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - De Wally Wasbeer Show

3,0 2 x
Geert maakt zijn kinderdroom waar, hij maakt zijn eigen kinderprogramma: de Wally Wasbeer Show. Maar één aflevering is niet goed genoeg voor hem, hij wil meer afleveringen maken dan Tik Tak.
15:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Op Zoek Naar Connectie

4,0 2 x
Door de bliksem valt de elektriciteit en de wifi uit. Geert verplicht het gezin om gezelschapsspelletjes te spelen. Maar de spelletjes Twister en Monopoly lopen uit de hand.
15:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Tweede Plaats

4,0 1 x
Daria is altijd tweede, na Olivia, op het examen fysica. Dit jaar wil Daria er verandering in brengen. Ze maakt een strakke examenplanning die haar enkel meer stress oplevert. Arno heeft zijn eigen examenplanning, die bestaat uit relaxen en chillen.
15:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Sweet Sixteen

4,0 3 x
Geert wil Daria's feestje opvrolijken als Wally Wasbeer. Ze wordt 16 jaar en heeft geen zin meer in haar pa's kinderachtige ideeën. Geert verzint een ander plan: samen met Mo maakt hij een musical over Daria's leven. Arno sluit een zakendeal met Pixie, hij start een handel in gsm-hoesjes.
16:00

Seizoen 1, Aflevering 18 - The Chosen One

3,0 3 x
Alle kinderen spelen het online game "Zombie Horror". De beste speler wint 5.000 euro. Directrice Dezeure verslaat hen onverwacht allemaal en wil met het geld op olifantenjacht. De kinderen willen dit verhinderen en gaan op zoek naar een gamer die Dezeure kan verslaan.
15:00

Seizoen 1, Aflevering 17 - De Nieuwe Jk Rowling

3,0 1 x
Esra wil striptekenaar worden. Ze tekent een stripverhaal met Daria in de hoofdrol. Esra kan echter niet tekenen. Daria vreest dat iedereen Esra zal uitlachen. Durft Daria haar de waarheid te zeggen?
14:00

Seizoen 1, Aflevering 16 - We Time

4,0 2 x
De kinderen zijn 4 dagen op schoolreis. Geert mist hen. Jackie wil er toch een leuke tijd van maken. Ze spelen hun lievelingsfilms en series na.
16:00

Seizoen 1, Aflevering 15 - Stem Voor Daria

4,0 0 x
Eén leerling van de klas wordt afgevaardigde in de schoolraad. De klasgenoten mogen stemmen wie dat wordt. Daria en Olivia stellen zich kandidaat. Ze spelen de kiescampagne bikkelhard. Zo hard dat de Amerikaanse verkiezingen erbij verbleken.
Archief