Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

De Hoppers

Juni 2020
15:00

Aflevering 19 (Seizoen 1)

4,0 0 x
Voor een schoolproject moeten Arno en Olivia samenwerken. Ze maken een nieuwe hamburger. Om kosten te besparen gebruiken ze goedkope ingrediënten die niet altijd even betrouwbaar zijn. Bekijk aflevering 19 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
15:00

Aflevering 18 (Seizoen 1)

3,0 0 x
Alle kinderen spelen het online game "Zombie Horror". De beste speler wint 5.000 euro. Directrice Dezeure verslaat hen onverwacht allemaal en wil met het geld op olifantenjacht. De kinderen willen dit verhinderen en gaan op zoek naar een gamer die Dezeure kan verslaan. Bekijk aflevering 18 van seizoen 1 met VRT NU via de s...
15:00

Aflevering 17 (Seizoen 1)

4,0 2 x
Esra wil striptekenaar worden. Ze tekent een stripverhaal met Daria in de hoofdrol. Esra kan echter niet tekenen. Daria vreest dat iedereen Esra zal uitlachen. Durft Daria haar de waarheid te zeggen? Bekijk aflevering 17 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
15:00

Aflevering 16 (Seizoen 1)

3,0 0 x
De kinderen zijn 4 dagen op schoolreis. Geert mist hen. Jackie wil er toch een leuke tijd van maken. Ze spelen hun lievelingsfilms en series na. Bekijk aflevering 16 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
16:00

Aflevering 15 (Seizoen 1)

3,0 0 x
Eén leerling van de klas wordt afgevaardigde in de schoolraad. De klasgenoten mogen stemmen wie dat wordt. Daria en Olivia stellen zich kandidaat. Ze spelen de kiescampagne bikkelhard. Zo hard dat de Amerikaanse verkiezingen erbij verbleken. Bekijk aflevering 15 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
15:00

Aflevering 14 (Seizoen 1)

4,0 0 x
Jackie laat Kruimeltje per ongeluk vallen. De kruimeldief is onherstelbaar stuk. Geert wil plechtig afscheid nemen van zijn oude vriend. Arno vindt Hoppercola uit en ziet in de plechtigheid die live wordt gestreamd een opportuniteit om reclame te maken voor zijn frisdrank. Bekijk aflevering 14 van seizoen 1 met VRT NU via ...
15:00

Aflevering 13 (Seizoen 1)

3,0 0 x
Jackie laat Kruimeltje per ongeluk vallen. De kruimeldief is onherstelbaar stuk. Geert wil plechtig afscheid nemen van zijn oude vriend. Arno vindt Hoppercola uit en ziet in de plechtigheid die live wordt gestreamd een opportuniteit om reclame te maken voor zijn frisdrank. Bekijk aflevering 13 van seizoen 1 met VRT NU via ...
Mei 2020
14:00

Aflevering 12 (Seizoen 1)

4,0 0 x
Arno wil veel geld verdienen en maakt zijn eigen superheldenfilm met een budget van 10 euro. Mo speelt de rol van superheld "Mosselman". Geert speelt de rol van de slechterik en moet een gevaarlijke stunt uitvoeren. Mo's allergie voor mossels speelt hem parten. Bekijk aflevering 12 van seizoen 1 met VRT NU via de site of a...
16:00

Aflevering 11 (Seizoen 1)

3,0 1 x
Elk jaar strijden de Hoppers onderling voor winst in de Grote Hopper Quiz. Dit jaar is er een extra deelnemer, namelijk de dochter van directrice Dezeure en eeuwige rivale van Daria: Olivia. Ze krijgt hulp vanuit onverwachte hoek. Bekijk aflevering 11 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
15:00

Aflevering 8 (Seizoen 1)

4,0 0 x
Daria voert een 5-uur durende monoloog op over haar idool: Marie Curie. Maar die gaat niet zoals ze had verhoopt. Arno denkt dat Marie Curie de currysaus heeft uitgevonden. En Mo wil een Nobelprijs winnen. Bekijk aflevering 8 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.