De Keuken Van Sofie

Laatste aflevering
14:00
De Keuken Van Sofie

Sofie kookt met Benthe (8 jaar). Ze is afgelopen zomer met haar ouders op vakantie geweest naar Oostenrijk en heeft daar de plaatselijke specialiteit kaiserschmarrn gegeten. Benthe vond dit zo lekker dat ze daar ook thuis graag van zou smullen. Ze probeerde samen met haar mama a...

De Keuken Van Sofie gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
13:00
Sofie goes classic: Pepersteak met frietjes en salade.
13:00
Sofie let op de centen: Macaroni 'Welkom thuis'.
14:00
Wat is nu het ideale voorgerecht voor Kerstmis? Correct, een verrukkelijke garnaalcocktail.
15:00
Het is de Week van het kerstmenu en dat kunnen we niet zomaar voorbij laten gaan. Sofie tovert daarom enkele feestelijke aperitiefhapjes uit haar mouw: tartaar van rund en oester, tempura van verse tijgergarnaal en een heerlijk soepje van aardpeer, pastinaak en gerookte paling.
15:00
Sofie bakt heerlijke, knapperige vanillewafels.
15:00
Sofie let op de lijn: Kabeljauw in groene kool met witte selder en een bieslooksaus.
15:00
Sofie krijgt Emma over de vloer. Zij heeft samen met haar mama al een paar keer een misérable proberen maken, maar telkens gaat er iets mis. Ze hoopt dat Sofie haar kan laten zien hoe een 'misérable' ook 'formidable' kan zijn.
15:00
Sofie maakt een echte klassieker klaar: steak met ansjovisboter, strofrietjes en veldsla.
15:00
Sofie let op de centen: Stoemp met witte kool, brochette van pens en gerookt spek.
15:00
Sofie bakt een heerlijke chocolade boudoirtaart, gevuld met mascarpone en peer.
15:00
Sofie let op de lijn: Gebakken pijlinktvis met udon noedels, komkommer en Romeinse sla.
14:00
De negenjarige Jasper komt op bezoek bij Sofie. Hij eet heel graag pralines, maar houdt niet van degenen die gevuld zijn met likeur. Hij wil van haar leren hoe je pralines kan maken die wél geschikt zijn voor kinderen.
14:00
Sofie maakt een klassieker voor ons klaar: lasagne met gerookte zalm en groenten.
15:00
Sofie let op de centen: Gewokte kalkoen met ananas, sojascheuten en witte rijst.
14:00
Tijdens de Week van het Wild verrast Sofie ons met een uniek dessert: rijstpap met kweepeer, witte chocolade en gekarameliseerde pompoenpitten.
16:00
Wild hoeft niet altijd zwaar te zijn. Deze keer bereidt Sofie een carpaccio van gebakken hertenfilet met veldsla, kweepeer en aardpeer.
15:00
De 12-jarige Ynse komt op bezoek bij Sofie. Hij heeft op vakantie in Frankrijk eendenborst gegeten en zou dit graag zelf leren klaarmaken. Aangezien Ynse langskomt tijdens de Week van het Wild, verrast Sofie hem met wilde eend. Benieuwd of dit gerecht even goed in de smaak valt bij haar souschef.
16:00
Sofie gaat voor een klassieker in de Week van het Wild: fazant met gebakken witloof, cognac-crèmesaus en Corne de Gatte aardappelen.
15:00
In de Week van het Wild beslist Sofie om een ovenschotel klaar te maken van everzwijngehakt, bloemkool en gegratineerde bintjes.
Archief