De Laatste 24 Uur

2017
53:07

Aflevering 6

Verlopen 4,2 148 x
Kürt Rogiers neemt in zijn laatste 24 uur niet alleen afscheid van zijn oogappels Lola en Merlijn. Hij viert ook een laatste keer Kerstmis bij zijn ouders Bea en Marcel Rogiers. Kürt neemt bovendien afscheid van zijn Familie-personage Lars De Wulf. Nathalie Meskens en collega Peter Bulckaen doen hem zijn gedroomde sterfscène cadeau.
53:17

Aflevering 5

Verlopen 4,0 89 x
Ben Segers stemt in om samen met Nathalie Meskens nog één keer het leven te vieren en afscheid te nemen van de mensen die hij het liefst ziet. Zijn geliefde Lenny, peuterzoontje Gène en dochters Cato en Marilou leiden hem van de ene verrassing naar de andere. Ben trekt ook naar zijn geboortedorp Arendonk, waar hij een duidelijke missie heeft: zijn ouders eindelijk zeggen hoe graag hij hen ziet. Ook in Arendonk brengt Nathalie Ben geblinddoekt naar een beruchte plek uit zijn jeugd. Daar is Ben e...
50:08

Aflevering 4

Verlopen 3,0 109 x
Herman Brusselmans geeft soms de indruk dat niets hem uit zijn evenwicht kan brengen, maar niets is minder waar. De aankondiging van Nathalie Meskens dat zijn laatste 24 uur ingaan, zetten Herman aan het denken. "Ik denk bijna elke dag aan de dood", klinkt het. Het liefst zou Herman gewoon niets doen en de uren aftellen, maar dat is buiten Nathalie gerekend. Zij bezorgt hem een prachtige 'laatste dag' in het bijzijn van zijn ex-vrouw Tania en zijn vriendin Lena.
54:51

Aflevering 3

Verlopen 4,0 135 x
Zijn fans trakteren op een allerlaatste optreden: dat is wat Willy Sommers zeker wil doen in de laatste 24 uur van zijn leven. Maar bovenal wil Willy bij zijn gezin zijn. "Want voor hen heb ik in mijn leven misschien wel te weinig tijd vrijgemaakt", klinkt het. En daar zorgt Nathalie Meskens natuurlijk voor. Willy's zoon en dochters verrassen hun papa op de laatste dag van zijn leven. En vooral Luna weet een heel gevoelige snaar te raken... De kers op de taart van Willy's laatste 24 uur is zijn...
52:17

Aflevering 1

Verlopen 2,7 343 x
Staf Coppens krijgt meteen een krop in de keel als Nathalie Meskens hem vertelt dat zijn laatste 24 uur zijn ingegaan. "Eén ding is zeker: ik wil zoveel mogelijk tijd doorbrengen met mijn kinderen", klinkt het. En daar zorgt Nathalie voor. Ze neemt Staf mee naar de lagere school van Beau en Nora, en trakteert hem op een heel bijzondere verrassing. Staf mag voor één keer een vlieg op de muur zijn in de klas van zijn kinderen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.