De Middelste Van 7

De Middelste Van 7 gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
21:23
De Middelste Van 7

De familie Diaz krijgt de kans om de hoofdrol te spelen in hun eigen real-life-soap.

December 2016
21:37
De hele familie Diaz draagt haar steentje bij om Georgie op het laatste moment nog een groot feest te geven voor haar vijftiende verjaardag. Ondertussen zijn Lewie en Beast druk in de weer met een naderende orkaan.
22:06
Harley moet naar de finale van een uitvinders-wedstrijd en heeft daarvoor een lift nodig. Haar vader is de stad uit en haar moeder is druk. Ze is genoodzaakt Rachel in te schakelen.
22:20
Harley's nieuwste uitvinding is een fietskar voor het nieuwe bedrijfje van Ethan. Als ze het grote geld ruikt spant ze Ethan voor haar karretje. Uiteindelijk komt de aap uit de mouw.
November 2016
20:40
Harley en Ethan proberen te bewijzen dat Daphne niet zo onschuldig is als ze lijkt.
22:06
Het basketbal seizoen is voorbij, dus Harley helpt Georgie om een plekje in het golfteam te bemachtigen. Ondertussen heeft Suzy de kinderen uitgedaagd om zelf maar eens hun potje te gaan koken.
22:35
Omdat Rachel's vriendje Cuff, zich wel erg thuis begint te voelen in huize Diaz, besluit Harley een manier te bedenken om van hem af te komen.
Archief