De Middelste Van 7

Afleveringen
21:23

Aflevering 17

3,8 111 x
De familie Diaz krijgt de kans om de hoofdrol te spelen in hun eigen real-life-soap.
21:37

Aflevering 16

3,5 40 x
De hele familie Diaz draagt haar steentje bij om Georgie op het laatste moment nog een groot feest te geven voor haar vijftiende verjaardag. Ondertussen zijn Lewie en Beast druk in de weer met een naderende orkaan.
22:06

Aflevering 15

1,5 39 x
Harley moet naar de finale van een uitvinders-wedstrijd en heeft daarvoor een lift nodig. Haar vader is de stad uit en haar moeder is druk. Ze is genoodzaakt Rachel in te schakelen.
22:20

Aflevering 14

3,5 32 x
Harley's nieuwste uitvinding is een fietskar voor het nieuwe bedrijfje van Ethan. Als ze het grote geld ruikt spant ze Ethan voor haar karretje. Uiteindelijk komt de aap uit de mouw.
20:40

Aflevering 13

4,0 60 x
Harley en Ethan proberen te bewijzen dat Daphne niet zo onschuldig is als ze lijkt.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.