De Nieuwe Avonturen Van Peter Pan

Februari 2019
22:00

20 februari 2019

4,0 1 x
Wendy doet altijd heel veel dingen tegelijk: koekjes bakken, huiswerk maken, tv kijken, muziek luisteren... Liefst van al wou ze dat er meer Wendy's waren, zodat ze tijd had om alles te doen wat ze wil. Een magische boom in Fantasieland vervult haar wens en plots lopen er vier Wendy's rond!
22:00

19 februari 2019

4,0 1 x
De piraten hebben een doos vol met marionetten. Daarmee zou kapitein Haak iedereen op Fantasieland kunnen laten doen wat hij wil! Gelukkig gelooft de kapitein niet in de poppen. Een andere piraat krijgt ze in handen, maar de poppen werken wel echt!
22:00

18 februari 2019

4,0 1 x
Fantastische animatiereeks waarin Peter Pan samen met Wendy, John en Michael in Nooitgedachtenland spannende avonturen beleven.
22:00

17 februari 2019

3,0 2 x
John bereidt zijn spreekbeurt over indianen voor, maar het lukt niet zo goed. Peter valt binnen om de kinderen mee te nemen naar een grote totemceremonie. Daar duikt plots de beschermgeest van een aapje op en die kiest John uit... De aap is zijn totem!
22:00

16 februari 2019

3,0 4 x
Michael krijgt een eigen slaapkamer, maar daar heeft hij geen zin in. Hij wil helemaal niet groot zijn en alleen slapen! Groot gelijk, vinden Peter en zijn vrienden. Misschien moet Michael maar in Fantasieland gaan wonen, want daar kan hij altijd klein blijven!
22:00

15 februari 2019

3,0 4 x
John en Wendy repeteren voor een groot optreden, waar Wendy zal dansen en John piano spelen. Wendy wil ook graag zingen, maar daar vindt John niks aan. Gelukkig is Peter er om de ruzie te stoppen en de kinderen mee te nemen naar Fantasieland! Hij wil ze iets fantastisch laten zien dat ze nog nooit hebben meegemaakt.
22:00

14 februari 2019

Verlopen 4,0 2 x
Wendy en John ergeren zich weer eens aan hun kleine broertje, want hij is geobsedeerd door zijn speelgoed van kapitein Spierbal en doet alles wat het ding zegt. In Fantasieland hebben ze grotere problemen. De slimme jongens, de indianen en zelfs de piraten zijn allemaal verdwenen! Tijdens hun zoektocht komen ze uit bij de ...
22:00

13 februari 2019

Verlopen 3,0 2 x
Lilly moet ervoor zorgen dat de Noctarum gevangen blijft, anders gaat die de zon verslinden. Om hem op te sluiten moet ze zeven diamanten vinden die verstopt zijn ergens in Fantasieland.  Een dromenvanger van haar voorouders wijst haar de weg, maar telkens wanneer de vrienden een spoor volgen, blijken de piraten er al vand...
22:00

12 februari 2019

Verlopen 4,0 3 x
Het is weer zover: Wendy, John en Michael hebben ruzie. Omdat ze het niet kunnen bijleggen, neemt Peter hen mee naar de ruziesteen in Fantasieland. Dat is een magische rots waar je tegen vertelt waarom je boos bent op iemand. Iedereen in Fantasieland gebruikt die steen om ruzies bij te leggen!
22:00

11 februari 2019

Verlopen 4,0 3 x
Geweldig nieuws ten huize Darling, want Michael mag meedoen aan een tekenwedstrijd en Wendy aan een grote danswedstrijd. John vindt het jammer dat hij niet zo'n talent heeft. Wanneer Peter aankondigt dat er vandaag een talentenjacht is op Fantasieland, weet John helemaal niet wat hij moet gaan doen. De rest heeft allemaal ...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.