Vermist

Laatste aflevering
46:00
Vermist

Nick wordt vastgehouden samen met Ilse Mercelis. Zij voerde een onderzoek naar een criminele organisatie en werd door hen ontvoerd. Terwijl Nick een uitweg zoekt, is de Cel koortsachtig naar hen op zoek.

Vermist gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
44:00
Een jongeman stapt in een taxi en verdwijnt. De man wordt snel teruggevonden, maar de taxichauffeur blijft vermist. De Cel ontdekt dat de verdwenen taxichauffeur lid is van een islamitische terreurcel. Staat hij op het punt een aanslag te plegen?
47:00
De depressieve Anja verdwijnt uit haar huis. De Cel vermoedt dat de vrouw zelfmoord heeft gepleegd. Maar dan vinden ze aanwijzingen dat Anja op gewelddadige wijze aan haar einde is gekomen.
45:00
De tienjarige Sara verdwijnt op weg naar school. Wanneer haar alleenstaande moeder, een succesvolle zakenvrouw, de verdwijning meldt, vindt de Cel Vermiste Personen seksueel getinte foto's van Sara op haar kamer.
45:00
Op een afgelegen weiland in de buurt van de luchthaven, wordt het lichaam gevonden van een jonge zwarte man. Is het een verstekeling uit Afrika die uit het vliegtuig is gevallen, of ligt de oplossing minder voor de hand?
45:00
Het belspelmeisje Kika, dat droomde van een zangcarrière, verdwijnt met haar vriend Dimi op de avond dat ze haar eerste single zou voorstellen aan de pers. Dimi blijkt echter niet zuiver op de graat te zijn en er wordt gevreesd voor kwaad opzet. B
47:00
De Cel Vermiste Personen ontdekt per toeval dat het zoontje van de Nederlandse topcrimineel Klaas De Welt ontvoerd werd. Noch de vader, noch de collega's van de Cel Georganiseerde Misdaad zijn echter op de bemoeienissen van Sibelius en zijn team gesteld.
42:00
Sander, een jongen van zestien die op school wordt gepest, gaat er vandoor met het geweer van zijn vader. De Cel vermoedt dat hij een afrekening plant met de pestkoppen die het op hem gemunt hebben.
48:00
De baby van een zestienjarige tienermoeder wordt vlak na de geboorte ontvoerd uit het ziekenhuis. De vraag rijst meteen of dit het werk is van een gefrustreerde kinderloze vrouw of een wanhoopsdaad van de jonge moeder of haar ouders.
1:22:00
Wanneer de 16-jarige Evi na een discotheekbezoek spoorloos verdwijnt, start de Cel Vermiste Personen een onderzoek. Al snel ontdekken teamleider Walter Sibelius en zijn medewerkers dat de relatie tussen Evi en haar ouders ernstig verstoord is.
Archief