De Perfecte Verbouwing

Laatste aflevering
De Perfecte Verbouwing
Verlopen

Architecten Laurien en Gimill onthullen allebei hun ontwerp in virtual reality voor de geliefden Kiki en Sjors. Zij runnen samen een sieradenlabel en hebben door de groei van het bedrijf meer ruimte nodig.

De Perfecte Verbouwing gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
Verlopen
Architecten Britta en Maxim gooien de hele boerderij van Marco en Lisa uit Emst op zijn kop en tonen hun droomontwerpen in virtual reality. De boerderij ziet er van buiten fantastisch uit, maar van binnen is deze nog in de stijl van de oude bewoner.
Verlopen
Architecten Maxim en Richèl nemen het tegen elkaar op. Zij komen ieder met een ontwerp voor de bungalow van Danja, Bob en zoontje Sem in Heilig Landstichting. Deze gedateerde bungalow moet worden verbouwd tot een modern gezinshuis met werkkamer.
Verlopen
De verliefde Rachel en Olivier willen niets liever dan gaan samenwonen. Maar daarvoor wordt het huis van Olivier en zijn twee kinderen voor in de toekomst te klein. Het betrekken van een bijgebouw dat los achter de woning staat, lijkt de oplossing.
Seizoen 1
Jozien en Michael balen ervan dat ze niet optimaal kunnen genieten van hun ruime dijkwoning in Waddinxveen. Het huis is hokkerig, donker, de keuken is te klein en er zit een overbodige badkamer in de weg. Twee architecten onthullen in virtual reality alvast het eindresultaat van een mogelijke verbouwing die al hun dromen w...
Gaby en Jan Haro uit Maarn lopen elkaar steeds in de weg. Hun alles-in-één-ruimte is veel te klein om er te koken, werken én hun twee dochtertjes in te laten spelen. Ze hebben achter hun huis een stuk grond gekocht, maar weten niet hoe ze daar al hun dromen uit kunnen laten komen. Twee architecten gelukkig wel. Zij brengen...
Seizoen 2
Verlopen
Oud-leliekweker Mark verbouwt eigenhandig met zoon Dean hun totaal vervallen bollenschuur. Ze bouwen een ontwerp dat ze gezien hebben in virtual reality. Ze moeten kiezen uit het ontwerp van Britta of het bijzondere plan van architect Richèl.
Verlopen
Fred en Sylvia willen hun woning in Delfgauw verbouwen zodat hun gehandicapte zoon Joep zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. Zelf hebben ze geen flauw idee hoe ze dit voor elkaar krijgen.
Seizoen 1
De dochters van Marjoleyn verlaten het huis in Noordwijk, dus kunnen zij en Hendrik er eindelijk hun eigen liefdesnest van maken. Maar hoe toveren ze het donkere, hokkerige en gesloten huis om tot hun droomhuis? Onze architecten pakken flink uit en laten zien wat een verbouwing zou kunnen opleveren.
Randy en Olivier hebben in Orvelte een vervallen woonboerderij gekocht. De verbouwing ligt stil, omdat ze het niet eens geraken over de indeling van het voorhuis, waar de keuken en woonkamer moeten komen. Olivier wil het hele plafond weghalen, zodat je de nok in kan kijken, maar Randy is bang dat het dan koud en ongezellig...
Door hun samengestelde gezin met vijf kinderen wordt het huis van Pauline en Andre stilaan veel te klein. Ze willen heel graag samen als gezin tijd met elkaar doorbrengen, maar door de onhandige indeling van het huis kan dat nu niet. De grote vraag is: moet er bijgebouwd worden of kan alles worden opgelost door een herinde...
Toen Inge en Robert hun huisje in Veenendaal kochten, wisten ze al dat het met 35m² vrij klein was, maar dat zagen ze niet meteen als een probleem. Nu ze er geruime tijd wonen, vaker van thuis uit werken en geregeld vrienden op visite krijgen, lopen ze elkaar steeds vaker voor de voeten. Hoe lossen onze architecten dit rui...
Demia en Barry werden direct verliefd op hun bijzondere en open huis zonder deuren. Maar nu ze er daadwerkelijk wonen, hebben ze last van de tocht. Het is er altijd ofwel te heet ofwel te koud. Lukt het de architecten om het huis bijzonder te houden, maar dan met een betere indeling? En is dat dan met of zonder deuren?
Archief