De Ridder

Afleveringen

27 oktober 2016

3,6 2 564 x
Terwijl de grote middelen worden ingeschakeld om de nakende terreuraanslag te verhinderen, doen ze er alles aan om Helena levend terug te vinden.

Kijk online naar De Ridder

4,1 1 404 x
Kijk online naar De Ridder van De Ridder is uitgezonden op donderdag 13 oktober 2016 om 11:45 uur en was te zien op Eén.

Kijk online naar De Ridder

3,0 1 507 x
Helena geraakt gefrustreerd. Zij vindt niet altijd gehoor bij Pieter-Jan en ook haar relatie met Zohra komt onder druk. Ze zoekt raad en steun bij Thomas.

Kijk online naar De Ridder

3,8 1 447 x
Helena vindt dat Pieter-Jan en Bracke zich teveel blindstaren op één spoor. Omdat het onderzoek dreigt te slabakken schakelt ze een versnelling hoger.

Kijk online naar De Ridder

4,1 1 416 x
Pieter-Jan Aelbrecht verzamelt bewijzen tegen Artan en de Albanese maffia, maar een inbraak in het mortuarium stuurt het onderzoek een ander richting uit.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.