Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

De Toots Sessies

Seizoen 4

Seizoen 4, Aflevering 16 - Selah Sue

3,0 40 x
Selah Sue sluit dit seizoen van de Toots Sessies af met een cover van 'My Future' van Billie Eilish, 'Free Fall' en 'Hurray' en geeft zo een voorsmaakje van nieuwe werk dat we binnenkort mogen verwachten!

Seizoen 4, Aflevering 15 - Black Flower

4,0 25 x
Black Flower heeft net een nieuwe plaat uit, 'Magma'. Ze brengen voor de gelegenheid schelpenblazers mee.

Seizoen 4, Aflevering 14 - Admiral Freebee

3,0 20 x
Admiral Freebee stelt zijn nieuwe band voor en speelt nummers uit zijn jongste plaat 'The Gardener'.

Seizoen 4, Aflevering 13 - Kids With Buns

3,0 24 x
Kids with Buns brengen in primeur hun nieuwe single 'The Snakes' in de Toots Sessies, naast een cover van 'Hurts' van The Slow Show.

Seizoen 4, Aflevering 12 - Emmy D'arc

4,0 19 x
Volledig in haar eentje en met een gitaar rond haar nek palmt Emmy d'Arc de Toots Studio in voor een intieme sessie. Naast 'Tell the World' en 'Reveal' brengt ze ook haar eigen versie van 'Troy' (Sinéad O'Connor).

Seizoen 4, Aflevering 11 - Oxalys

3,0 37 x
Het kamermuziekensemble Oxalys is een van de bekendste van ons land. Vanavond nemen ze u mee in de wondere wereld van Debussy.

Seizoen 4, Aflevering 10 - Femke Gyselinck

3,0 18 x
Danseres en choreografe Femke Gyselinck toont vanavond een stukje uit haar nieuwe voorstelling 'Letters 2 dance, die in maart in première zal gaan.

Seizoen 4, Aflevering 9 - Chuki Beats

4,5 30 x
Chuki Beats is een jonge Belgische hiphop producer met 2 eigen youtube kanalen die hem in 2019 alleen al meer dan 10 miljoen streams in 92 landen opleverenden. Hij werkte al samen met artiesten van bij ons, zoals Zwangere Guy en KID. Chuki Beats brengt veel jong volk mee naar de studio voor zijn sessie: Alioth, Yung Mavu &...

Seizoen 4, Aflevering 8 - Douglas Firs

3,0 23 x
Douglas Firs bracht in de zomer van vorig jaar een nieuwe plaat 'Heart of a mother' uit. Daaruit brengen ze vanavond 'I Could Fall In Love With You', 'At Least Once' en een speciale versie van 'Bright Morning Stars'.

Seizoen 4, Aflevering 7 - Emma Posman

4,0 16 x
Sopraan Emma Posman heeft veel grootse plannen in 2022. Je zal haar o.a. kunnen zien schitteren bij de Munt en in de Vlaamse Opera. Vanavond brengt ze een aantal liederen uit de Franse salonmuziek.
Archief