Deadwater Fell

Deadwater Fell gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Deadwater Fell

De inwoners van het dorp proberen hun leven weer op gang te trekken. Jess neemt de moeilijkste beslissing van haar leven. Maar zal ze de waarheid ooit kunnen achterhalen? En belangrijker nog, zorgt de waarheid altijd voor opluchting?

Seizoen 1
45:00
Er is nieuw bewijsmateriaal en stilaan lijkt de zaak rond. Maar een duidelijker beeld van de gebeurtenissen die voorafgingen aan de brand en de gevolgen van de tragedie in het dorp eisen hun tol. Is iedereen wel te vertrouwen?
47:00
De bewoners komen op straat om te rouwen. Jess zit met een wrang gevoel door haar aandeel in de tragedie. De politie is ondertussen een eerste verdachte op het spoor, maar met het onderzoek komen ook enkele persoonlijke geheimen aan het licht.
1:30:00
Een verwoestende woningbrand verscheurt de gemeenschap van een hecht Schots dorpje. Enkel het overgebleven puin kan het antwoord bieden op de vraag: was dit een tragisch ongeval of is er meer aan de hand?
Archief