Death In Paradise

Augustus 2019
52:00

Aflevering 6

3,0 6 x
Aflevering 6 van Death In Paradise is uitgezonden op vrijdag 16 augustus 2019 om 22:40 uur en was te zien op Eén.
52:00

Aflevering 5

4,0 11 x
Na de moord op een zanger wordt het team ondergedompeld in de bijzondere wereld van de rock-'n-roll.  Kan inspecteur Goodman de tegendraadse verdachten lang genoeg in toom houden om de zaak opgelost te krijgen?
53:00

Aflevering 4

3,5 17 x
Wanneer een toekomstige bruid wordt vermoord op haar vrijgezellenavond, probeert inspecteur Goodman een schijnbaar onmogelijke moord op te lossen. Ondertussen moet Camille een belangrijke beslissing nemen.
Juli 2019
52:00

Aflevering 3

3,0 12 x
Een overlijden in de Saint Marie Heritage Society wijst erop dat het er in deze club minder gezellig aan toe gaat dan men zou denken. Inspecteur Goodman probeert zich op het werk te concentreren, maar wordt afgeleid door zijn gevoelens voor Camille.
52:00

Aflevering 2

4,0 17 x
Wanneer inspecteur Goodman ervan overtuigd is dat er meer zit achter de dood van een surfinstructeur, verdiept zijn team zich in de wereld van het surfen.  Dwayne doet zijn best om indruk te maken op de nieuwe brigadier.
Februari 2019
52:00

23 februari 2019

Verlopen 3,0 24 x
Er wordt een jonge backpacker gevonden in de badkamer van haar hostel, neergeschoten. Het lijkt zelfmoord, maar Humphrey vraagt zich af waarom Sian een waszak zou meenemen als ze toch van plan was om zelfmoord te plegen?  Humphrey ontdekt dat het leven in het hostel duisterder is dan gedacht en wanneer Sians telefoon terug...

16 februari 2019

Verlopen 3,0 26 x
Een scheepsberger wordt vermoord en het bewijs lijkt in de richting van één man te wijzen.  Het zou een makkelijke zaak kunnen worden voor het team, ware het niet dat de verdachte een alibi heeft.  Het is ook tijd voor de vrijgezellenavond van JP, en met Dwayne als getuige kan er toch niks mislopen?

9 februari 2019

Verlopen 4,0 30 x
Topchef Robert Holt is van plan om een nieuw restaurant te openen, Le Calmar Saint Marie. Die plannen gaan niet door, want Holt wordt dood aangetroffen in de vriesruimte met een mes in zijn rug. Het lijkt op een mislukte overval, maar Humphrey denkt dat het wel degelijk om een moord met voorbedachten rade gaat. Wanneer hij...

2 februari 2019

Verlopen 3,0 21 x
Humphrey's tante Mary komt op bezoek en is getuige van de moord op John Green, een verkoper die met vakantie is. De zoektocht naar verdachten verloopt niet zo vlot, omdat er geen motief voorhanden is. Tante Mary voert intussen haar eigen onderzoek naar de geheimen van Humphrey. Die laatste heeft geluk, want hij kan Mary ma...
Januari 2019

26 januari 2019

Verlopen 4,0 16 x
Dwayne heeft net gespeecht op de begrafenis van zijn vroegere mentor Cedrik Verga, wanneer hij een onthutsend bericht krijgt van Cedrik die zegt dat hij vermoord werd. Aanvankelijk is het team niet echt happig om voorbij het verslag van de lijkschouwer te kijken waarin staat dat het om een natuurlijke dood gaat, maar nieuw...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.