Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Death In Paradise

Seizoen 6

Seizoen 6, Aflevering 8

3,0 24 x
De lokale verkiezingen in Saint Marie wordt verstoord. Victor Pearce, een lokale ondernemer en de gedoodverfde favoriet voor de burgemeesterssjerp, wordt neergestoken in het stemhokje, net op het moment dat hij en de andere drie kandidaten hun stem uitbrengen.
52:00

Seizoen 6, Aflevering 7

3,0 11 x
Een toerist heeft een alibi voor de veroordeelde moordenaar van de redacteur van de Saint Marie Times, zeven jaar geleden. Inspecteur Jack Mooney moet de zaak heropenen en zorgen dat gerechtigheid kan geschieden in zijn eerste moordzaak op het eiland.

Seizoen 6, Aflevering 6

4,0 22 x
Het team ontmoet in Londen politie-inspecteur Jack Mooney. Samen met hem voeren ze het onderzoek naar de vermeende zelfmoord van een bankier, die tegelijk de hoofdverdachte is in hun huidige zaak: Frank Henderson.

Seizoen 6, Aflevering 5

3,0 24 x
Een ietwat mysterieuze scheepskapitein wordt dood aangetroffen. Voor het moordonderzoek moeten Humphrey, Dwayne en Florence naar London, op zoek naar hun verdachten.
52:00

Seizoen 6, Aflevering 4

4,3 51 x
Jerome Martin is de voorzitter van Saint Marie's plaatselijke cricketclub. Hij wordt bij zonsopgang dood aangetroffen op het cricketveld. Zijn teamgenoten worden meteen als verdachten aangewezen. Bekijk aflevering 4 van seizoen 6 met VRT NU via de site of app.
50:00

Seizoen 6, Aflevering 3

3,0 13 x
Het romantische weekendje van Humphrey en Martha in het afgelegen Hotel Cecile wordt al tijdens de eerste nacht van hun verblijf verstoord door de moord op de hoteleigenaar. Bekijk aflevering 3 van seizoen 6 met VRT NU via de site of app.

Seizoen 6, Aflevering 2

3,0 13 x
Florence raakt emotioneel betrokken bij de zaak van een jonge literatuurstudent die dood aangetroffen wordt aan de voet van een klif. Bekijk aflevering 2 van seizoen 6 met VRT NU via de site of app.

Seizoen 6, Aflevering 1

4,5 51 x
De dood van een wetenschapper halfweg een vulkaanhelling belooft een ingewikkelde zaak te worden voor Humphrey en zijn team. Alles blijkt namelijk te wijzen in de richting van een natuurlijke dood. Bekijk aflevering 1 van seizoen 6 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 8 (Seizoen 5)

4,5 36 x
Er wordt een jonge backpacker gevonden in de badkamer van haar hostel, neergeschoten. Het lijkt zelfmoord, maar Humphrey vraagt zich af waarom Sian een waszak zou meenemen als ze toch van plan was om zelfmoord te plegen? Humphrey ontdekt dat het leven in het hostel duisterder is dan gedacht en wanneer Sians telefoon terugg...
51:00

Aflevering 7 (Seizoen 5)

3,0 28 x
Een scheepsberger wordt vermoord en het bewijs lijkt in de richting van één man te wijzen. Het zou een makkelijke zaak kunnen worden voor het team, ware het niet dat de verdachte een alibi heeft. Het is ook tijd voor de vrijgezellenavond van JP, en met Dwayne als getuige kan er toch niks mislopen? Bekijk aflevering 7 van...
Archief