Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Death In Paradise

Seizoen 5

Seizoen 5, Aflevering 6

3,0 1 x
Topchef Robert Holt is van plan om een nieuw restaurant te openen, Le Calmar Saint Marie. Die plannen gaan niet door, want Holt wordt dood aangetroffen in de vriesruimte met een mes in zijn rug.  Het lijkt op een mislukte overval, maar Humphrey denkt dat het wel degelijk om een moord met voorbedachten rade gaat. Wanneer h...
52:00

Seizoen 5, Aflevering 5

4,0 3 x
Humphrey's tante Mary komt op bezoek en is getuige van de moord op John Green, een verkoper die met vakantie is. De zoektocht naar verdachten verloopt niet zo vlot, omdat er geen motief voorhanden is. Tante Mary voert intussen haar eigen onderzoek naar de geheimen van Humphrey. Die laatste heeft geluk, want hij kan Mary ma...
52:00

Seizoen 5, Aflevering 4

4,0 4 x
Dwayne heeft net gespeecht op de begrafenis van zijn vroegere mentor Cedrik Verga, wanneer hij een onthutsend bericht krijgt van Cedrik die zegt dat hij vermoord werd. Aanvankelijk is het team niet echt happig om voorbij het verslag van de lijkschouwer te kijken waarin staat dat het om een natuurlijke dood gaat, maar nieuw...

Seizoen 5, Aflevering 3

3,0 1 x
Op een modeshow wordt een jong model gewurgd meteen nadat ze van de catwalk komt.  Het team probeert te achterhalen hoe de dader backstage is geraakt en hoe hij het slachtoffer kon wurgen en ontsnappen in slechts 47 seconden tijd.  Sommige teamleden maken van het onderzoek gebruik om de andere modellen beter te leren kenne...

Seizoen 5, Aflevering 2

4,0 3 x
Het team komt terecht in de louche wereld van de eilandpolitiek wanneer de uittredende gouverneur van Saint Marie vergiftigd wordt op haar afscheidsfeestje. Goodman verdiept zich intussen in de nog meer duistere wereld van het internetdaten.

Seizoen 5, Aflevering 1

4,0 6 x
Inspecteur Goodman en zijn team staan voor een uitdaging wanneer een rijke filantroop vermoord wordt op zijn boot, terwijl alle verdachten zich op dat moment onder water bevonden. Intussen worden er vragen gesteld bij de nieuwe hobby van Goodman.
Seizoen 6

Seizoen 6, Aflevering 8

3,0 43 x
De lokale verkiezingen in Saint Marie wordt verstoord. Victor Pearce, een lokale ondernemer en de gedoodverfde favoriet voor de burgemeesterssjerp, wordt neergestoken in het stemhokje, net op het moment dat hij en de andere drie kandidaten hun stem uitbrengen.
52:00

Seizoen 6, Aflevering 7

4,0 16 x
Een toerist heeft een alibi voor de veroordeelde moordenaar van de redacteur van de Saint Marie Times, zeven jaar geleden. Inspecteur Jack Mooney moet de zaak heropenen en zorgen dat gerechtigheid kan geschieden in zijn eerste moordzaak op het eiland.

Seizoen 6, Aflevering 6

3,5 36 x
Het team ontmoet in Londen politie-inspecteur Jack Mooney. Samen met hem voeren ze het onderzoek naar de vermeende zelfmoord van een bankier, die tegelijk de hoofdverdachte is in hun huidige zaak: Frank Henderson.

Seizoen 6, Aflevering 5

3,0 34 x
Een ietwat mysterieuze scheepskapitein wordt dood aangetroffen. Voor het moordonderzoek moeten Humphrey, Dwayne en Florence naar London, op zoek naar hun verdachten.
Archief