Death In Paradise

2018
51:00

Aflevering 1

Verlopen 4,0 12 x
Wanneer de eigenaar van een rumstokerij wordt vermoord tijdens een séance, wijst alles erop dat de hoofdverdachte een spook is. Inspecteur Humphrey Goodman en zijn team moeten het met een man minder doen en schakelen de hulp in van commissaris Selwyn om op zoek te gaan naar een meer aardse moordenaar.

28 juli 2018

3,0 78 x
Wanneer een van hun gevangenen vermoord wordt, moeten inspecteur Goodman en zijn team de zaak zo snel mogelijk zien op te lossen. Humphreys vader komt zich op Saint Marie moeien met het leven van zijn zoon.

21 juli 2018

4,5 41 x
Na de moord op een ondernemer, komt inspecteur Goodman terecht in de genadeloze wereld van bedrijfsteambuildings. Maar een verrassende onthulling van een van de verdachten dreigt het onderzoek op de helling te zetten.
52:00

Aflevering 5

Verlopen 4,0 41 x
Na de moord op een zanger wordt het team ondergedompeld in de bijzondere wereld van de rock-'n-roll.  Kan inspecteur Goodman de tegendraadse verdachten lang genoeg in toom houden om de zaak opgelost te krijgen?

Aflevering 4

Verlopen 3,5 32 x
Wanneer een toekomstige bruid wordt vermoord op haar vrijgezellenavond, probeert inspecteur Goodman een schijnbaar onmogelijke moord op te lossen. Ondertussen moet Camille een belangrijke beslissing nemen.
52:00

Aflevering 2

Verlopen 4,0 47 x
Wanneer inspecteur Goodman ervan overtuigd is dat er meer zit achter de dood van een surfinstructeur, verdiept zijn team zich in de wereld van het surfen. Dwayne doet zijn best om indruk te maken op de nieuwe brigadier.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.