Death In Paradise

Februari 2019
52:00

23 februari 2019

Verlopen 3,0 16 x
Er wordt een jonge backpacker gevonden in de badkamer van haar hostel, neergeschoten. Het lijkt zelfmoord, maar Humphrey vraagt zich af waarom Sian een waszak zou meenemen als ze toch van plan was om zelfmoord te plegen?  Humphrey ontdekt dat het leven in het hostel duisterder is dan gedacht en wanneer Sians telefoon terug...

16 februari 2019

Verlopen 3,0 22 x
Een scheepsberger wordt vermoord en het bewijs lijkt in de richting van één man te wijzen.  Het zou een makkelijke zaak kunnen worden voor het team, ware het niet dat de verdachte een alibi heeft.  Het is ook tijd voor de vrijgezellenavond van JP, en met Dwayne als getuige kan er toch niks mislopen?

9 februari 2019

Verlopen 4,0 27 x
Topchef Robert Holt is van plan om een nieuw restaurant te openen, Le Calmar Saint Marie. Die plannen gaan niet door, want Holt wordt dood aangetroffen in de vriesruimte met een mes in zijn rug. Het lijkt op een mislukte overval, maar Humphrey denkt dat het wel degelijk om een moord met voorbedachten rade gaat. Wanneer hij...

2 februari 2019

Verlopen 3,0 17 x
Humphrey's tante Mary komt op bezoek en is getuige van de moord op John Green, een verkoper die met vakantie is. De zoektocht naar verdachten verloopt niet zo vlot, omdat er geen motief voorhanden is. Tante Mary voert intussen haar eigen onderzoek naar de geheimen van Humphrey. Die laatste heeft geluk, want hij kan Mary ma...
Januari 2019

26 januari 2019

Verlopen 4,0 7 x
Dwayne heeft net gespeecht op de begrafenis van zijn vroegere mentor Cedrik Verga, wanneer hij een onthutsend bericht krijgt van Cedrik die zegt dat hij vermoord werd. Aanvankelijk is het team niet echt happig om voorbij het verslag van de lijkschouwer te kijken waarin staat dat het om een natuurlijke dood gaat, maar nieuw...

19 januari 2019

3,0 22 x
Op een modeshow wordt een jong model gewurgd meteen nadat ze van de catwalk komt. Het team probeert te achterhalen hoe de dader backstage is geraakt en hoe hij het slachtoffer kon wurgen en ontsnappen in slechts 47 seconden tijd. Sommige teamleden maken van het onderzoek gebruik om de andere modellen beter te leren kennen.
51:00

12 januari 2019

3,0 23 x
Het team komt terecht in de louche wereld van de eilandpolitiek wanneer de uittredende gouverneur van Saint Marie vergiftigd wordt op haar afscheidsfeestje.  Goodman verdiept zich intussen in de nog meer duistere wereld van het internetdaten.
51:00

Aflevering 1

4,0 28 x
Inspecteur Goodman en zijn team staan voor een uitdaging wanneer een rijke filantroop vermoord wordt op zijn boot, terwijl alle verdachten zich op dat moment onder water bevonden. Intussen worden er vragen gesteld bij de nieuwe hobby van Goodman.
Juli 2018

28 juli 2018

3,0 95 x
Wanneer een van hun gevangenen vermoord wordt, moeten inspecteur Goodman en zijn team de zaak zo snel mogelijk zien op te lossen. Humphreys vader komt zich op Saint Marie moeien met het leven van zijn zoon.

21 juli 2018

4,5 49 x
Na de moord op een ondernemer, komt inspecteur Goodman terecht in de genadeloze wereld van bedrijfsteambuildings. Maar een verrassende onthulling van een van de verdachten dreigt het onderzoek op de helling te zetten.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.