Diagnose Gezocht

Diagnose Gezocht herbekijken

Juni 2019
50:00

Seizoen 1 - Aflevering 7

3,0 78 x
Amy wordt al jarenlang geteisterd door hevige buikpijnaanvallen. De vele onderzoeken hebben nog niet kunnen verklaren waardoor de aanvallen worden veroorzaakt. Haar ouders zijn radeloos. Wendy van Dijk hoopt dat prof. Heymans samen met Amy's kinderarts alsnog een diagnose kunnen stellen.
50:00

Seizoen 1 - Aflevering 5

4,0 47 x
De broertjes Xilan en Yessin zijn geboren met zeer lange vingers en tenen die ook nog eens veel sneller blijven doorgroeien. Niemand ter wereld heeft deze groeiafwijking ooit eerder herkend. Wendy van Dijk zet samen met prof. Heymans en de behandelend arts van de jongens alles op alles om achter de oorzaak van deze unieke ...
50:00

Seizoen 1 - Aflevering 6

4,0 38 x
De vijfjarige Valentijn is al talloze keren opgenomen in het ziekenhuis met onverklaarbare infecties. Tot nu toe is er nog geen diagnose gesteld. Zijn ouders leven iedere dag in angst dat hij opnieuw ziek wordt. Wendy van Dijk hoopt samen met prof. Heymans en de kinderarts van Valentijn alsnog die diagnose te vinden.
50:00

Seizoen 1 - Aflevering 4

3,0 53 x
Riv wordt geteisterd door zeer gevaarlijke bloedsuikerdalingen die hem al twee keer bijna fataal zijn geworden. Geen arts heeft tot nu toe met zekerheid kunnen vaststellen waar die dalingen door veroorzaakt worden. Wendy gaat samen met prof. Heymans en de behandelende arts van Riv opnieuw op zoek naar een oorzaak.
Archief