Dynasties

Laatste aflevering
Dynasties
Verlopen

Hoog in de bergen van Marokko woont een telg van een lange reeks makakenheersers. Zij heeft de leiding over deze kolonie in een van de langst gekende regeerperiodes ooit. Maar dit jaar zal wellicht haar laatste zijn...

Dynasties gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
Verlopen
Een gevlekte hyenakoningin heeft een jonge rivaal op de uitgestrekte en meedogenloze graslanden van Liuwa Plain in Zambia, en dat brengt haar greep op de macht in gevaar. Ze moet tegelijk ook haar pups proberen groot te brengen.
Verlopen
Op de vlaktes in Zambia moet een cheetamoeder haar dierbare welpjes beschermen en voorbereiden op een leven zonder haar. Ze nemen het op tegen gevaarlijke prooien, vechten met hyena's en leren dat zelfs de kleinste buren kunnen terugbijten.
Verlopen
In Amboseli in Kenia drijft een zeldzame gebeurtenis een familie olifanten tot het uiterste. Als ze de kudde willen redden, moeten ze samenwerken en de levensgrote uitdagingen overwinnen.
Verlopen
Een moederpoema moet rivalen bestrijden, prooien aanvallen die soms drie keer zo groot zijn als zij, en het onstuimige bergweer van Patagonië trotseren om haar vier jongen groot te brengen. Het is haar grootste nest tot nu toe.
Verlopen
Een jonge meerkatkoningin leeft in ruwe schoonheid van de zoutvlakten van Makgadikgadi in Botswana. Om haar jonge pups te doen overleven, moet ze heel haar kolonie verenigen tegenover rivalen, roofdieren en gigantische zandstormen.
Archief