Chasing Beauty

Laatste aflevering
38:00
Chasing Beauty

De borstvergroting en BBL van Jada is geslaagd maar ze reageert heftig op de narcose. Ze beseft dat haar jeugd een diepe impact heeft nagelaten op haar huidige denkpatroon en haar huidige zelfbeeld.

Chasing Beauty gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
40:00
We maken kennis met Imke, bekend van ex on the beach. Zij stond na haar deelname vooral bekend voor de fillers in haar lippen. Haar vriend is minder enthousiast over de nieuwe afspraak bij de plastische chirurg.
43:00
Jada is een adult entertainment model. Zij laat binnenkort in Turkije een BBL met borstvergroting uitvoeren. De gevaarlijke risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is maar de drang naar perfectie is te groot.
46:00
Leerkracht Jelena is op zoek naar perfectie. Ze heeft al heel wat operaties achter de rug en er staan er ook nog verschillende gepland, toch beseft ze dat ze veel te ver gaat in haar zoektocht naar schoonheid.
42:00
Realityster Diaz is geen onbekende. Hij trok samen met zijn vriend Yassine naar Turkije voor een baard implantatie. Het duo ging zonder nadenken te werk. Toch hebben ze een bijzondere kijk op wat kan en wat niet kan qua plastische ingrepen.
Archief