Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPs

Seizoen 1
23:00

Aflevering 12

4,0 2 x
Davy Brocatus krijgt de topman van een internationaal drugsnetwerk over de (dans)vloer van zijn dansschool. Rechercheurs Brigitte en Eric gooien hun dansbenen los en gaan undercover in een poging de drugsbaas bij de kraag te pakken. g.
25:00

Aflevering 11

3,0 2 x
Vandalen gooien brandbommen in de tuin van Bart Kaëll. Alsof dat niet erg genoeg is, krijgt de zanger ook een hoop dreigbrieven in zijn brievenbus. Hoofdinspecteur Tineke en inspecteur Indy gaan op onderzoek uit. Daarbij ontdekt Tineke een goedbewaard geheim van Indy.
23:00

Aflevering 10

4,0 34 x
Mister Gay Belgium, Joren Houtevels, wordt na een avondje uitgaan in elkaar geslagen. De zaak voelt voor Louise erg persoonlijk aan.
22:00

Aflevering 9

3,0 6 x
Inspecteurs Indy en Louise rukken uit om actrice en influencer Jamie-Lee Six te helpen wanneer een influencer challenge volledig uit de hand loopt. Intussen onderzoeken Tineke en Patrick een winkeldiefstal, die escaleert in een carjacking en een dramatische achtervolging.
25:00

Aflevering 8

3,0 4 x
Patrick komt acteur Lennart Lemmens tegen wanneer hij tijdens zijn wandeling met Loebas ontdekt dat iemand de hondenweide vergiftigt.
23:00

Aflevering 7

4,0 20 x
Patrick verneemt van Stafke dat er een bende actief is in de wijk. Hij gaat op onderzoek uit en komt op een filmset terecht, waar hij 'Familie'-acteur Maarten Cop ontmoet.
23:00

Aflevering 6

4,5 39 x
Emma en Vince bevinden zich in een levensgevaarlijke situatie wanneer ze tijdens een patrouille in een huis vol booby traps terechtkomen. Ze belanden in een helse race tegen de klok. Ook voor zanger Ian Thomas begint de week niet goed: zijn auto werd gestolen. Kan De Buurtpolitie zijn wagen terugvinden?
23:00

Aflevering 5

4,5 15 x
Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming. Met vandaag onder anderen Marc Van Ranst en Loes Van den Heuvel (burgemeester)..
23:00

Aflevering 4

4,5 40 x
Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming. Met vandaag onder anderen Herman Brusselmans.
23:00

Aflevering 3

4,3 447 x
Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming.
Archief