Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS

Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS herbekijken

Seizoen 1

Aflevering 9

4,1 43 x
Inspecteurs Indy en Louise rukken uit om actrice en influencer Jamie-Lee Six te helpen wanneer een influencer challenge volledig uit de hand loopt. Intussen onderzoeken Tineke en Patrick een winkeldiefstal, die escaleert in een carjacking en een dramatische achtervolging.

Aflevering 8

3,0 4 x
Patrick komt acteur Lennart Lemmens tegen wanneer hij tijdens zijn wandeling met Loebas ontdekt dat iemand de hondenweide vergiftigt.

Aflevering 7

4,0 28 x
Patrick verneemt van Stafke dat er een bende actief is in de wijk. Hij gaat op onderzoek uit en komt op een filmset terecht, waar hij 'Familie'-acteur Maarten Cop ontmoet.

Aflevering 6

4,3 5 x
Emma en Vince bevinden zich in een levensgevaarlijke situatie wanneer ze tijdens een patrouille in een huis vol boobytraps terechtkomen. Ze belanden in een helse race tegen de klok. Ook voor zanger Ian Thomas begint de week niet goed: zijn auto werd gestolen. Kan De Buurtpolitie zijn wagen terugvinden?

Aflevering 5

4,5 16 x
Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming. Met vandaag onder anderen Marc Van Ranst en Loes Van den Heuvel (burgemeester)..

Aflevering 4

4,5 8 x
Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming. Met vandaag onder anderen Herman Brusselmans.

Aflevering 3

4,4 57 x
Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming.

Aflevering 2

4,7 25 x
Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming.

Aflevering 1

3,1 23 x
Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming. Met vandaag onder anderen Véronique De Kock

Seizoen 1, Aflevering 45

4,0 29 x
Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming. Vandaag: Zuhal Demir.
Archief