Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS

Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS herbekijken

Seizoen 1
22:00

Aflevering 9

4,0 27 x
Inspecteurs Indy en Louise rukken uit om actrice en influencer Jamie-Lee Six te helpen wanneer een influencer challenge volledig uit de hand loopt. Intussen onderzoeken Tineke en Patrick een winkeldiefstal, die escaleert in een carjacking en een dramatische achtervolging.
23:00

Aflevering 4

4,5 14 x
Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming. Met vandaag onder anderen Herman Brusselmans.
23:00

Aflevering 29

3,7 38 x
Het korps van commissaris Berckmans moet youtuber Dylan Haegens uit een zeer benarde situatie redden.
23:00

Aflevering 24

3,0 14 x
Commissaris Berckmans brengt een kinderdroom in vervulling door een jongetje dat slachtoffer werd van een ongeval een mooie dag bij de politie te bezorgen. Hij wordt bijgestaan door Sergio Quisquater, die als zijn vrolijke zelf de clown uithangt en het ene na het andere mopje uit zijn mouw schudt. Tot het voor Sergio plots...
25:00

Aflevering 19

3,0 8 x
Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming. Vandaag: Pat Krimson.
23:00

Aflevering 14

4,8 13 x
Een jonge vrouw wordt aangerand. Een toevallige voorbijganger schiet haar te hulp en kan erger voorkomen. Acteur Carry Goossens blijkt de weldoener te zijn en wordt een belangrijke getuige. Terwijl Indy en Louise de zaak onderzoeken, klopt de burgemeester aan bij Hugo en Patrick. Ze heeft via het internet een duur parfum b...
23:00

Aflevering 28

3,0 11 x
Om zijn korps voor al het harde werk te bedanken, trakteert commissaris Berckmans de leden van De Buurtpolitie op een teambuilding. Ze krijgen een bokstraining van niemand minder dan Daniëlla Somers, voormalig wereldkampioene in het boksen.
23:00

Aflevering 27

3,0 12 x
Inspecteurs Vince en Emma worden opgetrommeld wanneer de huwelijksringen van het 'Blind Getrouwd'-koppel Stijn en Nuria gestolen worden uit hun hotelkamer, terwijl ze genieten van een romantisch momentje.
23:00

Aflevering 23

4,0 10 x
Zanger Christoff komt het korps interviewen voor een campagne om geweld tegen de politie aan te kaarten.
24:00

Aflevering 22

4,0 11 x
Influencer Gerben Tuerlinckx zit in het politiekantoor nadat hij het slachtoffer werd van een hacker.
Archief